B o X je napisao/la:Ono što me raduje danas što sam zapazio a to je da se konačno trava popravila

B o X je napisao/la:Ono što me raduje danas što sam zapazio a to je da se konačno trava popravila
hahaha dobra ,dobra a i fazon je dobarrrr ,dobarrrr...padobranac1978 je napisao/la:B o X je napisao/la:Ono što me raduje danas što sam zapazio a to je da se konačno trava popravila![]()
![]()
jasta je,i ovamo je dobra pravo
![]()
Dosta više gluposti i naduravanja.zvornicki klan je napisao/la:drinin vuk je napisao/la:' овај " све "," срце & ".
& јавно ",? " $ $ се $ " " ? ?," " оно % " знају ? " ' -,& је $ у " је застава &," војне ",? " % $ " ",& % & $ & (звао се он ? ? ") ' - $ " " су " ?,па & " $ $ су ? $ " " $ $ " основа " а & ? за јасно утврђене ".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
$ се ",$ се зна & $ се $ о " војне ",% је знао " ? " то заставе оне & - "%" &....
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с. ? су $ $ се ? & ".
Najgore su igrali ovi odbrambeni igrači. Ne znam zašto nije igrao Hake. Ona dvojka u pojedinim momentima totalno pogubljena.zvornicki klan je napisao/la:$ по " ? $ ",% " ??
drinamen je napisao/la:Najgore su igrali ovi odbrambeni igrači. Ne znam zašto nije igrao Hake. Ona dvojka u pojedinim momentima totalno pogubljena.zvornicki klan je napisao/la:$ по " ? $ ",% " ??
Pola ove lige je za izbacivanje zbog namještaljki. I Leotar i Slavija i Zrinjski i Travnik.neutralan__ je napisao/la:Pozdrav Zvornicani.
Vjerujte nije sramota primiti 5 golova od Sarajeva sa obzirom u kakvom je stanju vas klub.Mozda da se i u Zvorniku igra kao u pojedinim mjestima nebi bilo ovako stanje,ali jbg.
Zelim da vam dam podrsku jer znam kako vam je.I Drina i Buducnost su platile danak ne iskustvu i postenju.
Vjerujte mi da bi najsretniji bio kad bi izbacili i Travnik i Leotar uz duzno postovanje prema ovim klubovima,ali oni su to zasluzili,a da mi ostanemo.Danas slusam radio prijenos u 60 i nekoj minuti Leotar imao 7 zutih i uz to spiker govori da su sve bili grubi startovi.![]()
Nadam se da cemo se opet nekada sresti u PL, vjerovatno neko od ove 2 ekipe i ostane,a ko god da ostane nece biti ne zasluzeno.
Vi ste tokom sezone pokazali svoju velicinu,tako da ovih 5 golova ne mogu pokvariti drugim ljudima misljenje o Drini i opcenito Zvorniku.
А & ' ? "?kupus army je napisao/la:Moram navesti ovo sto neko gore iz Zvornika napisa da su u Zvorniku dobri uslovi,ja nisam bio ni na jednom stadionu gdje gosti imaju bolje uslove,al zaista.Danas od prijema do izlaska sa stadiona sve je bilo maximalno korektno od strane i domacih,a i policije.Cak je neko samo ne znam ko buket cvijeca poklonio hordama.
" " ? " ? " ".Pola ove lige je za izbacivanje zbog namještaljki. I Leotar i Slavija i Zrinjski i Travnik.
A šta reći za Savanovića? Poslije Budućnosti jedinu pravu utakmicu smo odigrali protiv Čelika. Danas jeste bilo nekog htijenja. Ovaj tim ima budućnost. Ali samo ako se promjeni uprava. PS Što se tiče objektivnosti novinara tj izvještača BHT1 ljudi su krajnje korektni i pošteni. Za razliku od onog idiota sa RTRS-a iz Bijeljine.zvornicki klan je napisao/la:drinamen je napisao/la:Najgore su igrali ovi odbrambeni igrači. Ne znam zašto nije igrao Hake. Ona dvojka u pojedinim momentima totalno pogubljena.zvornicki klan je napisao/la:$ по " ? $ ",% " ??
? " се,? ? $ паса " "," је % $ & с " & " & $ је " ?.
- ? је ? ' " ? ' $ за ? " $ " ? %?
& & " ¥. $ " је $ је & & је " на $ $ госта "," % ? о " јер пуно тога је " $ $ ? ? " " " су ? " ' ? у ".$ је $ за госте $ & у " % се свега ",& $ ? на " " & $....kupus army je napisao/la:Moram navesti ovo sto neko gore iz Zvornika napisa da su u Zvorniku dobri uslovi,ja nisam bio ni na jednom stadionu gdje gosti imaju bolje uslove,al zaista.Danas od prijema do izlaska sa stadiona sve je bilo maximalno korektno od strane i domacih,a i policije.Cak je neko samo ne znam ko buket cvijeca poklonio hordama.
Pa od početka je bilo jasno da Velež ne smije ispasti zbog imena i tradicije.drinin vuk je napisao/la:" " ? " ? " ".Pola ove lige je za izbacivanje zbog namještaljki. I Leotar i Slavija i Zrinjski i Travnik.
$ је ' ?,& " је " $ је ? / $ свега " $ $ не " остат на $ ?,о ? " " $ не "," ? су ? у ' $ " ?,а о " " врха - $ јер $ $ не $ " ова ".drinamen je napisao/la:Pa od početka je bilo jasno da Velež ne smije ispasti zbog imena i tradicije.drinin vuk je napisao/la:" " ? " ? " ".Pola ove lige je za izbacivanje zbog namještaljki. I Leotar i Slavija i Zrinjski i Travnik.
Pa to i kažem. Dovedu 11 "pojačanja" na polusezoni a nema para. Mjesto da su samo zadržali onu ekipu i doveli dva-tri igrača.drinin vuk je napisao/la:$ ¥ &,? све у ' & " ? $ " " " ? " ? $ $ " & "," су " " " управе " " ? " & " " & $ ".
? ' ' $ ? ' " ? ? " ",а $ $ ? " $.drinamen je napisao/la:Pa to i kažem. Dovedu 11 "pojačanja" na polusezoni a nema para. Mjesto da su samo zadržali onu ekipu i doveli dva-tri igrača.drinin vuk je napisao/la:$ ¥ &,? све у ' & " ? $ " " " ? " ? $ $ " & "," су " " " управе " " ? " & " " & $ ".
Đelmu i nismo toliko. Ali Rile... Gledam neki dan na youtubu šta je sve promašio protiv Leotara. I ne samo protiv njih.drinin vuk je napisao/la:? ' ' $ ? ' " ? ? " ",а $ $ ? " $.drinamen je napisao/la:Pa to i kažem. Dovedu 11 "pojačanja" na polusezoni a nema para. Mjesto da su samo zadržali onu ekipu i doveli dva-tri igrača.drinin vuk je napisao/la:$ ¥ &,? све у ' & " ? $ " " " ? " ? $ $ " & "," су " " " управе " " ? " & " " & $ ".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.