Ide Rudar, ide Kakanj

Moderator/ica: GracanicaAA
Svih 19 Fukara se vraca na tribineNulatridva je napisao/la: ↑06 avg 2023, 21:39Ako može i slika povratka fuksiBatistutA19 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:53Ima li ovih tuzlaka neka nam kaze kako je Sloboda danas odigrala sa Rudarom.jeste li zadovoljni igracima,igrom i to .Citam izvjestaj na sportsport Sloboda povela i onda Rudar bolji bio a u drugom Rudar bolji i golman spasio Slobodu a opet citam jednog tuzlaka pise Sloboda odigrala dobro 1 poluvreme a u pogotovo 2 poluvreme ..Pa ko laze izvjestaj novinara ili ovaj navijac ..
Daj ba manite nekih svadja vredjanja ,ok zdravo podyebavat u granicama nekim ,ova je jaca tema od PL.
Drago mi sto se vracaju Fukare nakon 12 dana bojkota sa nijednim ispunjenim uvjetomSad kad im Senad da plate pocet ce opet navijat protiv Azmira
Jedva cekam da udjete u PL pa opet 8 do 10 mjesto,tu su najvece pare,dobar novac od grada i pola za opstanak pola pokradu rastale kakva Europa nisu budale rizikovat i bit peti
![]()
Bolje ovako podyebavat nego vredjat ali nista ja nisam slago bojkot i vratit se na tribine bez ijednog ispunjenog uvjeta ,meni je ja to zalosno i sta da su takvi Robijasi bili ,sad bi navijali za Fortunu zenicku.FliX je napisao/la: ↑06 avg 2023, 22:15Joj Bati, alaj ih kajlas. Nemoj ih prozivat za bojkot.. dobili su pet hiljada, boli ih qrac, na budzetu su kluba buahahaha. Jedini profesionalni navijaci u Bosni.. Plati pa cemo navijat..BatistutA19 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 20:53Ima li ovih tuzlaka neka nam kaze kako je Sloboda danas odigrala sa Rudarom.jeste li zadovoljni igracima,igrom i to .Citam izvjestaj na sportsport Sloboda povela i onda Rudar bolji bio a u drugom Rudar bolji i golman spasio Slobodu a opet citam jednog tuzlaka pise Sloboda odigrala dobro 1 poluvreme a u pogotovo 2 poluvreme ..Pa ko laze izvjestaj novinara ili ovaj navijac ..
Daj ba manite nekih svadja vredjanja ,ok zdravo podyebavat u granicama nekim ,ova je jaca tema od PL.
Drago mi sto se vracaju Fukare nakon 12 dana bojkota sa nijednim ispunjenim uvjetomSad kad im Senad da plate pocet ce opet navijat protiv Azmira
Jedva cekam da udjete u PL pa opet 8 do 10 mjesto,tu su najvece pare,dobar novac od grada i pola za opstanak pola pokradu rastale kakva Europa nisu budale rizikovat i bit peti
![]()
Na stranu podyebavanje ali drug moj mi smo samo vratili duga preko milion samo igracima naravno bilo je tu dogovor sa igracima ali ni marke tu nemamo duga ..
Ma atmosfera u Zenici ce bit sigurna dobra u 11 kolu kad budemo igrali a u Tuzli zavisi kako ce te vi stajat na tablici.
Ne znam je li ikada vece blato na tusnju bilo. Sjecam se te utakmice, onaj ludi turcin nas jos vodio a blato do koljena, totalni antifudbal.
Ne znaju oni to nista kad nismo imali sapuna u kupatilu ,ni marke u kasi ,imali samo kljuceve i cistacicu u klubu.Da je se od toga krenulo ,pa oni su Real Madrid sad u problemu bili prema nama kad smo mi bili u problemu ...Samo i njihova pasivnost moze ih kostat vremenom kad bi grad zatvorio novac prema klubu kao kod nas .Oni bi tad billi ugaseni za 2 sata jer ne bi imo ko preuzet kljuceve i pokrenut kao mi.Zenicanin988 je napisao/la: ↑07 avg 2023, 00:14Ne znaju Tuzlaci da je kod nas bukvalno bila samo cistacica ostala u klubu. Dala kljuceve Robijašima i momci zasukali rukave
Ma ne volim ja te price mi vi oni nas izbacili, mi smo ove godine ispali onaj dan kad smo porazeni od sloge doboj i tjtTruhlo je napisao/la: ↑07 avg 2023, 11:34Ne znam je li ikada vece blato na tusnju bilo. Sjecam se te utakmice, onaj ludi turcin nas jos vodio a blato do koljena, totalni antifudbal.
Sad je hibrid, bit ce tika taka sa obe strane
Edit: To je i nasa zadnja utakmica u PLMoze se reci da ste nas izbacili i neka ste, nesto najbolje sto nam se moglo desiti
![]()
To je to, prema transfermarktu, novinarima, po budzetima, igrackom kadru i svemu ostalom Sloboda i Stupcanica favoriti, kao real ili barcelona za osvajanje la lige.Kao glavne kandidati u borbi za prvaka gotovo svi ističu FK Sloboda Tuzla i NK Stupčanica Olovo, no svakako ne treba zaboraviti ni NK Čelik.
Trenutno korisnika/ca: BLN030, BosnianRahatluk, NeRi_K, ordedelmale i 10 gostiju.