Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la Truhlo » 07 avg 2023, 00:05

Laku noc slanci, jos 5 dana :ljepota:

Ide Rudar, ide Kakanj :opaopa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 07 avg 2023, 00:14

Ne znaju Tuzlaci da je kod nas bukvalno bila samo cistacica ostala u klubu. Dala kljuceve Robijašima i momci zasukali rukave
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 avg 2023, 03:54

Nulatridva je napisao/la:
06 avg 2023, 21:39
BatistutA19 je napisao/la:
06 avg 2023, 20:53
Ima li ovih tuzlaka neka nam kaze kako je Sloboda danas odigrala sa Rudarom.jeste li zadovoljni igracima,igrom i to .Citam izvjestaj na sportsport Sloboda povela i onda Rudar bolji bio a u drugom Rudar bolji i golman spasio Slobodu a opet citam jednog tuzlaka pise Sloboda odigrala dobro 1 poluvreme a u pogotovo 2 poluvreme ..Pa ko laze izvjestaj novinara ili ovaj navijac ..

Daj ba manite nekih svadja vredjanja ,ok zdravo podyebavat u granicama nekim ,ova je jaca tema od PL.😂😂😂
Drago mi sto se vracaju Fukare nakon 12 dana bojkota sa nijednim ispunjenim uvjetom 😂😂😂Sad kad im Senad da plate pocet ce opet navijat protiv Azmira 😂😂😂😂Jedva cekam da udjete u PL pa opet 8 do 10 mjesto,tu su najvece pare,dobar novac od grada i pola za opstanak pola pokradu rastale kakva Europa nisu budale rizikovat i bit peti 😂😂
Ako može i slika povratka fuksi
Svih 19 Fukara se vraca na tribine 😂😂😂

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 avg 2023, 03:56

FliX je napisao/la:
06 avg 2023, 22:15
BatistutA19 je napisao/la:
06 avg 2023, 20:53
Ima li ovih tuzlaka neka nam kaze kako je Sloboda danas odigrala sa Rudarom.jeste li zadovoljni igracima,igrom i to .Citam izvjestaj na sportsport Sloboda povela i onda Rudar bolji bio a u drugom Rudar bolji i golman spasio Slobodu a opet citam jednog tuzlaka pise Sloboda odigrala dobro 1 poluvreme a u pogotovo 2 poluvreme ..Pa ko laze izvjestaj novinara ili ovaj navijac ..

Daj ba manite nekih svadja vredjanja ,ok zdravo podyebavat u granicama nekim ,ova je jaca tema od PL.😂😂😂
Drago mi sto se vracaju Fukare nakon 12 dana bojkota sa nijednim ispunjenim uvjetom 😂😂😂Sad kad im Senad da plate pocet ce opet navijat protiv Azmira 😂😂😂😂Jedva cekam da udjete u PL pa opet 8 do 10 mjesto,tu su najvece pare,dobar novac od grada i pola za opstanak pola pokradu rastale kakva Europa nisu budale rizikovat i bit peti 😂😂
Joj Bati, alaj ih kajlas. Nemoj ih prozivat za bojkot.. dobili su pet hiljada, boli ih qrac, na budzetu su kluba buahahaha. Jedini profesionalni navijaci u Bosni.. Plati pa cemo navijat..
Bolje ovako podyebavat nego vredjat ali nista ja nisam slago bojkot i vratit se na tribine bez ijednog ispunjenog uvjeta ,meni je ja to zalosno i sta da su takvi Robijasi bili ,sad bi navijali za Fortunu zenicku.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 avg 2023, 04:03

Hitman22 je napisao/la:
06 avg 2023, 22:25
Celikov model je za izučavanje , odu u najniži rang i vrate se sa skoro istim dugom
Na stranu podyebavanje ali drug moj mi smo samo vratili duga preko milion samo igracima naravno bilo je tu dogovor sa igracima ali ni marke tu nemamo duga ..
Nedo bog da vi dodjete u situaciju u kojoj smo bili ,vi vasim mentalitetom bi bili ugaseni za 2 sata jer vi samo milionera sanjate da ce vas kupit neko u ovakav bolesni sistem .

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 avg 2023, 04:25

Sloboda je u punoj boljoj situaciji od Celika a li njima je problem sto njihov grad zeli samo od 8 do 10 mjesta ,dobra transa novca od grada i pola se ulozi za opstanak pola se rastali uprava i grad i Fukare dobiju nesto i bolje im to nego se borit za Europu ...
Sad kako promijenit sa ljudima koji najave bojkot i vrate se na tribine za mjesec bez ijednog ispunjenog uvjeta a oni moraju biti pokretac promijena.
Sloboda moze ovako vjecno ali bez promjena nikad ka vrhu nece krenut kad je najbolja para 8 do 10 mjesto.
Celik je rastjero sve struje,politike, lopove, ali treba jos puno novca da dodjes do borbe za vrh kad udjemo u PL.
I ja se nadam da ce mo oba kluba bit zdravi .

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 07 avg 2023, 10:22

slika

Evo kako smo zadnji put igrali crveno crni derbi..
Puno je vremena prošlo, ovaj put ocekujem isti rezultat, odlicnu atmosferu i na BP i na Tusnju
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 avg 2023, 11:14

mk1008 je napisao/la:
07 avg 2023, 10:22
slika

Puno je vremena prošlo, ovaj put ocekujem isti rezultat, odlicnu atmosferu i na BP i na Tusnju
Ma atmosfera u Zenici ce bit sigurna dobra u 11 kolu kad budemo igrali a u Tuzli zavisi kako ce te vi stajat na tablici.
Ma bez zayebancije vi ste meni favorit broj 1 kakva ba Stupcanica ,samo kod vas je problem sta kad udjete u PL sta dalje,jer vasem gradu najvise odgovara 8 do 10 mjesto .Pola novca od grada za opstanak ,pola pokradu i rastale.Ko ce to pokrenut ili ce te vjecno takvi bit ,ja ne znam razmisljatel vi o tome da tu trebate ledja podmetnut i to dobro ali kako ko ce to pokrenut tj pokrenu bojkot i prestanu za mjesec.
Truhlo nas vas zayebaje kad zayebaje ali kad su ozbiljne teme covjek odlicno napise i o vama i o nama ..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 avg 2023, 11:34

mk1008 je napisao/la:
slika

Ne znam je li ikada vece blato na tusnju bilo. Sjecam se te utakmice, onaj ludi turcin nas jos vodio a blato do koljena, totalni antifudbal.

Sad je hibrid, bit ce tika taka sa obe strane :mrgreen:

Edit: To je i nasa zadnja utakmica u PL :tokralju: Moze se reci da ste nas izbacili i neka ste, nesto najbolje sto nam se moglo desiti :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 avg 2023, 11:53

Zenicanin988 je napisao/la:
07 avg 2023, 00:14
Ne znaju Tuzlaci da je kod nas bukvalno bila samo cistacica ostala u klubu. Dala kljuceve Robijašima i momci zasukali rukave
Ne znaju oni to nista kad nismo imali sapuna u kupatilu ,ni marke u kasi ,imali samo kljuceve i cistacicu u klubu.Da je se od toga krenulo ,pa oni su Real Madrid sad u problemu bili prema nama kad smo mi bili u problemu ...Samo i njihova pasivnost moze ih kostat vremenom kad bi grad zatvorio novac prema klubu kao kod nas .Oni bi tad billi ugaseni za 2 sata jer ne bi imo ko preuzet kljuceve i pokrenut kao mi.
Prvi sam bio protiv kantona to priznat cu uvjek ali to je mislim najbolji potez i svih uprava jer bi bili ugaseni 100% .

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 07 avg 2023, 12:04

Truhlo je napisao/la:
07 avg 2023, 11:34
mk1008 je napisao/la:
slika

Ne znam je li ikada vece blato na tusnju bilo. Sjecam se te utakmice, onaj ludi turcin nas jos vodio a blato do koljena, totalni antifudbal.

Sad je hibrid, bit ce tika taka sa obe strane :mrgreen:

Edit: To je i nasa zadnja utakmica u PL :tokralju: Moze se reci da ste nas izbacili i neka ste, nesto najbolje sto nam se moglo desiti :mrgreen:
Ma ne volim ja te price mi vi oni nas izbacili, mi smo ove godine ispali onaj dan kad smo porazeni od sloge doboj i tjt
Ispali smo zbog niza losih rezultata i nesposobnosti uprave i tjt
A 2012 je druga prica, tad se Zeljkan prodao Leotaru, znamo sve o toj godini.
Tako da nismo vas izbacili ispali ste zbog drugih problema..
Vazno je da se vratimo i vi i mi sto prije u ligu, da vratimo velike klubove u PL.
Uz duzno postovanje prema svima al kad procitam Igman, Posusje, Zvijezda 09, Sloga Simin Han, a nema Celika, Slobode povraca mi se :sick:
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 avg 2023, 12:17

Kao glavne kandidati u borbi za prvaka gotovo svi ističu FK Sloboda Tuzla i NK Stupčanica Olovo, no svakako ne treba zaboraviti ni NK Čelik.
To je to, prema transfermarktu, novinarima, po budzetima, igrackom kadru i svemu ostalom Sloboda i Stupcanica favoriti, kao real ili barcelona za osvajanje la lige.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 07 avg 2023, 14:45

Da je ovdje pokrenuti kakvu konkretnu i normalnu diskusiju, valjalo bi, jer zaista je liga nikad atraktivnija.

Možda je ovo prekretnica hehe :) Evo da pokušam započeti, koga vidite da ispada naredne sezone?
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 07 avg 2023, 14:54

Ma tu temu moze pricat i ko ispada i ko ce bit u vrhu samo forumasi koji poznaju ligu ,ko poznaje igrace ,ima li klanova izmedju klubova ..Mi samo znamo da je zayebana liga ,skupa,zahtijevna..Ja licno ne znam nijednog igraca i nikakve predstave nemam o ligi i klubovima. Cak i ova nasa pojacanja sto su igrali u FL ne znam kakvi su a vijerujem ni tuzlaci ne znaju nista..
Volio bi i ja da neki se forumasi ukljuce da realno kazu ko kakav tim ali kako ce se ukljucit i nema ih i ono sto malo ima ne mogu od nas jer mi nekad bas bezveze pisemo od zdravog podyebavanja krene u vredjanje radioaktivni,koze,seljaci,ciji je ljepsi grad,cimburijada,ko cije yebe zene,ciji fakulteti bolji i slicne gluposti i prestanem pisati.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 avg 2023, 14:55

Po meni Rahic ispada sigurno ako ne dovedu nekog boljeg igraca. Uz njih mi djeluje Gorazde nedoreceno skroz. Jos imaju ogromnih problema. Mozda Tomislav i Simm Bau. Od ta 4 mi djeluje da ce sigurno 1 ispasti.

Doduse ne znam skroz ligu :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 07 avg 2023, 14:56

Treba neko ko zna da napravi ono anketu, ko ispada, a ko osvaja
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 07 avg 2023, 15:01

I meni se Rahić čini da će pretendirati ka dnu tabele. Iskorstit će ovaj rang da napune kasu kluba kroz pune tribine na utakmicama, promociju kluba, proširenje i renoviranje stadiona što već i rade.

A da me se navijački pita, volio bih da ostanu jer vidim da im ljudi koji vode klub vole to što rade. Neka lijepih priča u ovom rangu takmičenja.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 avg 2023, 15:06

Volio bih da Rahic ostane, samo zbog publike i navijaca. Poderali su navijacki iskru u bugojnu, tada ih je otislo oko 150, mogu misliti kada budu gostovali na tusnju, poderat ce fukare brojkom i navijanjem. Ispod 300 ih nece sigurno biti.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 07 avg 2023, 15:09

Ja ne poznajem ovu ligu, gotov nikako
Al mislim da ce G.Rahic, Gorazde napustit
A u PL BiH ulazi Sloboda naravno
A mislim da ce borba za vrh bit izmedju Slobode, Stupcanice, Celika i Buducnost Banovici oni mi djeluju ko da imaju solidnu ekipu.
Celik po imenima i svemu nema ekipu za vrh tabele, al to su klubovi kao i Sloboda koji se nikad ne otpisuju.
Pogotov nakon onog izbacivanja Sarajeva iz kupa, sa slabijim timom neg sad izbacili su Sarajevo.
Al ko god misli da cemo mi prosetat ligom, daj Boze da bude tako al cisto sumnjam, mnogi ce se bacat na glavu da poraze Slobodu na Tusnju i globalno..
Isto kao sto se Velez napatio

A o timovima poput Sim Bau, Tomislav , Hadzici, Rudar Kakanj akanj apsolutno nista ne znam da bih bilo kakav komentar ima
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, BosnianRahatluk, NeRi_K, ordedelmale i 10 gostiju.