Kupili igrače tuđim parama i lik dolazi tu da pametuje. Vodeći se ovom logikom, Rajfajzen banka i ja smo ove godine u BiH zaradili 100 miliona maraka.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Uvezli ga s Euro 3 motorom, ne može se registrovati, mogu ga samo u Sloveniji vozati.
Četvrti put te pitam, jeste li mjerilo ti @Haraldo i @brokulica i smatrate li sebe relevantnije u procjeni vrijednosti igrača od stranice koja se zapravo bavi time ?
U čemu je problem ?
A ovim si zapravo želio reći šta ?
Ouu, što se otkri.
Vjerujem struci, objektivnim kriterijima i naprednoj statistici. Za razliku od tebe koji subjektivno s rajom na ss.ba procjenjuješ vrijednost igrača
Jer je trener za 2 mjeseca mogao napraviti čudo i supertim
Kakve veze ovo ima sa cijenom klubova ?BenWhite je napisao/la: ↑09 jan 2022, 22:01Meni Arsenal izgleda kao tim u posljednje vrijeme. Barcelona mi ne liči ni na šta već odavno.
Na kraju dana, pogledaj šta si ti napisao poslije utakmice sa Cityem o Arsenalu odnosno poslije utakmice Barcelone sa Granadom. Ili si ti potrojena ličnost ili stvarno ne znaš gdje šta pišeš...
Btw. nije li Arteta ubleha za tebe ?
Dobili su dvije utakmice prije Granade sinoć
Jesi vidio sta je radio Sitijevim igracima?
Trazi ali opet nije pretjerano za nas. 160k sedmicno na 5 godina...
Ma ja procitah samo ovaj clanak na ssba, tu kaze da Vlahovic trazi 300k funti sedmicno.Gunner4 je napisao/la: ↑11 jan 2022, 16:52Trazi ali opet nije pretjerano za nas. 160k sedmicno na 5 godina...
Navodno Edu hendla dobro. Pregovori su u naprednoj fazi...
Da nam se Dusan i agenti hoce javiti na telefon to bi bilo vec gotovo.
PS: Dovodjenje Dusana je vec pokazivanje ambicija. Ali vezni su potrebni ako zelimo sta od sezone...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.