eh sad to nisam znao znam samo da u nas u Gradačcu u svakoj kladionici je istovidovitadjemila je napisao/la:Samo se moram nadovezati za ovo informacije radi.U kladionici MILLENIJUM se moze igrati nasa liga doduse ne u singlu ali se moze izabrati samo 5 parova iz nase lige ili vise moze npr citava nasa liga i samo to odigrati...Pa strucnjaci izvolite...mirza_rd je napisao/la:jao koja glupost kada igraš na kladionici BiH PL uz nas jedan par kao što reče @bob moraš igrat jos minimalno 4 para drugih liga tako da od toga nema nista jedino su mogli prodat utakmicu a da namjeste za kladionice nema sansebenfica1923 je napisao/la:Pozdrav narode...............jel po vama namjesteno ovo zadnje kolo?????
Sarajevo-Gabela 2 13.50 kvota
Slavija-Velez 2 4 kvota
Siroki Brijeg-Gradacac X 6 kvota
Travnik-Olimpic 1 2.40 kvota
Zrinjski-Celik x 4.75 kvota
Kozara-Sloboda X 4.30 kvota
Leotar-Borac 1 2.45 kvota
Prijedor-Zeljeznicar 2 2.20 kvota
Ukupni koeficijent:85606 STRASNO...............PA OVO SE NIKAD NIJE DOGODILO!!!!!!!!Netko je uzeo dobre pare,jer samo se jedan par moze igrati,vidit ce te iduce kolo!!!!!!!
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- vidovitadjemila
I u Travniku je u ostalim kladionicama jos uvjek isto ali u Millenijumu jos od prosle sezone to ima.Okusam se svako kolo probam yajebancije radi i mogu ti reci iskreno i nisam neki prognozer sto se nase lige tice.PostPostao/la mirza_rd dana 20 mar 2012, 20:13
eh sad to nisam znao znam samo da u nas u Gradačcu u svakoj kladionici je isto

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
Meni nije jasno što ne prenose Borac - Š.Brijeg danas pa zar to nije derbi kola nije mi jasan kriterij BHT-a nikako
gledanost je kriterijBlueBoy1921 je napisao/la:Meni nije jasno što ne prenose Borac - Š.Brijeg danas pa zar to nije derbi kola nije mi jasan kriterij BHT-a nikako
sarajevo i velez ce mnogo vise raje gledati nego ona 2 kluba
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
-
- Kontakt:
šta prenose iduće kolo ? :ugeek:
Ne kontam zašto opet prenose Sarajevo, i to igraju protiv mrtve Slavije
To kolo su dvije bolje utakmice Zrinjski - Željezničar, i Široki - Sloboda, a oni prenose ove
E svašta.

To kolo su dvije bolje utakmice Zrinjski - Željezničar, i Široki - Sloboda, a oni prenose ove

DRUG NEBI TI PUNCA
Valjda zato sto ce biti 8x vise gledalaca nego kad su vase tekme u pitanju. ljudi imaju marketinsku racunicu. da prenose u priboju mozda bi vas upit imao smisla 

šta bolan 8 x više gledalaca ?UPS je napisao/la:Valjda zato sto ce biti 8x vise gledalaca nego kad su vase tekme u pitanju. ljudi imaju marketinsku racunicu. da prenose u priboju mozda bi vas upit imao smisla

DRUG NEBI TI PUNCA
[youtube][/youtube]
UPS je uvjek imao smisao za humor
@ljliljan89 ne moze biti gledanost kriterij ako prenose tekme Gosk - travnik ili leotar - kozara
UPS je uvjek imao smisao za humor
@ljliljan89 ne moze biti gledanost kriterij ako prenose tekme Gosk - travnik ili leotar - kozara
mozes se ti smijati koliko god hoces.
pitaj ljude iz telecoma kolika je posjecenost na njihovom serveru kad se emituje nasa gostujuca tekma a koliko kad je vasa. Isto ti je i za TV.
pitaj ljude iz telecoma kolika je posjecenost na njihovom serveru kad se emituje nasa gostujuca tekma a koliko kad je vasa. Isto ti je i za TV.
- bistrikboy
- Kontakt:
Protiv Rudara preko BH telecoma (MojaTV) Želju pratilo oko 15000 korisnika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Los odabir BHT za derbi kola, ali ajde ako nista gledat cemo kako se Torpedo muci sa Slavijom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
mozel neko potvrditi da ce prenosi biti isti kao i u prvoj polusezoni samo naravno sa zamijenitim domacinstvima
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
sranje utakmica za gledati , loše i sarajevo vidili se protiv veleža jedino ako slavija nešto zakuha ... AJMO SLAVIJA
jeste los odabir, ali moramo shvatiti da svi moraju biti zastupljeni,... jbg bice to bolje, naravno da je zanimljivije u Mostaru isto kao i proslo kolo u BL, ali sta je tu je, ne moze se ni samo prenositi samo prva 4 kluba, nema smisla, a nemamo prostora(ni kvaliteta) da se vise utakmica prenosi.
ja sam prezadovoljan sto postoji prijenos uopste, evo recimo bas cu gledati utakmicu FKS- Slavija, zanima me kako ce pitari igrati pod pritiskom jer je Jovic rekao da im je Kosevo ko gostujuci teren zbog pritiska navijaca.
naravno ne ocekujem da vidim lijepu igru, nit ne daj Boze 4 uvezana pasa, ali bez obzira...
aaa sad sam se nafurao ako ne odem na "izlet" u Mostar odoh na Kosevo.
ja sam prezadovoljan sto postoji prijenos uopste, evo recimo bas cu gledati utakmicu FKS- Slavija, zanima me kako ce pitari igrati pod pritiskom jer je Jovic rekao da im je Kosevo ko gostujuci teren zbog pritiska navijaca.

naravno ne ocekujem da vidim lijepu igru, nit ne daj Boze 4 uvezana pasa, ali bez obzira...
aaa sad sam se nafurao ako ne odem na "izlet" u Mostar odoh na Kosevo.

sarajevo je medijski najinteresantnije jer su ovdje u drzavi ponajveci klub,
tako da se i oni nekada moraju prenositi.
tako da se i oni nekada moraju prenositi.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- bistrikboy
- Kontakt:
Treba biti prezadovoljan sto uopste ima prenosa,jer da nije bilo komiteta ne bi nikako bilo prenosa jer su neki klubovi bili protiv.Ceka se osnivanje udruzenja premijerligasa da se pokrene ozbiljnija prica o prenosima.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sta je sa moja tv kanalom , hoce li prenositi svako kolo , ili kako to ide?
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
naravno, Moja TV prenosi sve gostujuce utakmice Zelje i FK Sarajeva, osim ukoliko se ista utakmica ne prenosi na BHT1 ili domacin tog susreta ne odobri snimaje(sto nije do sada nikad bio problem). Nisam siguran da li je besplatno, mozda se mora platiti neka sica 1- 2 KM da puste link...nisam siguran oko ovoga to su tek nove informacije.Adin_BiH je napisao/la:Sta je sa moja tv kanalom , hoce li prenositi svako kolo , ili kako to ide?