FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Leve je trebao voditi tri razlike...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
I ocekivao sam ovakav jad. Da je drugacije bio bih iznenadjen.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kako igramo do sad? Tek sam sad stigao upaliti tv, vidim gubimo
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Jedino nade imam jos za povratak Kimmicha i mali odmor koji ce imati do nove godine, valjda se restartuje ekipa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Boze sacuvaj i sakloni.
Hvala Hradecky.
hahaha Muller bog, kakva reakcija ove dvojice iz Levera
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo što sam napisao naši zabili

Hvala

Nadati se da će biti bolje u drugom..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Lewat ostavi se slobodnjaka hljeba ti. Tolisso upropastio par akcija sa svojim amaterskim zadnjim pasom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Daj Kimmicha da ovo poveze.
Sta je sa Leona, povreda pretpostavljam?
Sta je sa Leona, povreda pretpostavljam?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hardene pošto mi je ptičica šapnula da si reko da nisam gledo utakmicu protiv Lokomotiva, ajde molim te ako nismo gledali istu tekmu možeš li mi pronaći podatak ili makar reći šta je to Marc Roca dobro radio tu noć na terenu?
Niko me ne može ubijedit da je Roca lošiji od ove dvojice flamingosa u veznom redu
Nije nista, uzivaj u ovom masterclassu Alabe. Ako nista, nisam jedini koji misli da bi igrac iz druge lige ovo bolje povezao od raspalog Alabe.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Flicku je najbolje da se povukao poslije triplete. Ovako će ukaljati sve što je do sada napravio.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne može proći utakmica a da ne primimo gol i opet se vraćamo u utakmicu uz dosta sreće.Iz kola u kolo odbrana pliva i Flick tu ništa ne radi nego nastavlja gurati 4-1-4-1.
Evo zašto Alaba ne može igrati u sredini i zašto Alaba uopšte ne treba igrati u prvih 11.U sredini ga nema a kad treba stati u blok Schicku saginje se da ga lopta slučajno ne pogodi.
Pored Pavarda i Sarra nama Sule igra desnog beka zaista ne kontam Flicka šta pokušava sa ovim izmišljanjem pozicija.Počeo se pretvarati u katalonsku ublehu.
Evo zašto Alaba ne može igrati u sredini i zašto Alaba uopšte ne treba igrati u prvih 11.U sredini ga nema a kad treba stati u blok Schicku saginje se da ga lopta slučajno ne pogodi.
Pored Pavarda i Sarra nama Sule igra desnog beka zaista ne kontam Flicka šta pokušava sa ovim izmišljanjem pozicija.Počeo se pretvarati u katalonsku ublehu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisam rekao da je masterclass Alabe, ovo je danas za zatvora šta radi, ali Roca apsolutno ne bi mogo nikako pomoći Bayernu protiv ovog današnjeg Leverkusena, odigrao bi utakmicu ili goru ili na Alabinom nivou. Ko bi mogao biti upgrade to su Kimmich ili Goretzka
-
- Kontakt:
Jeste, vuce je od prosle utakmice. Odradio par nepunih treninga i nije bio spreman.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ide ovo ko plitak potok u drugom.
Nemamo sredine nikako, nema ko povuc loptu proigrat al moguce da ce neko od ovih zakrzljalih krila nesto napraviti i onda ide to lagano.
Nemamo sredine nikako, nema ko povuc loptu proigrat al moguce da ce neko od ovih zakrzljalih krila nesto napraviti i onda ide to lagano.
-
- Kontakt:
A što je to sule loše odradio prvo poluvrijeme???Zatvorio je diabia i još sudjelovao kod gola
Naši su iscideni ko limun i treba im samo mali odmor i opet će biti stroj. Leverkusen nešto bolji u osvajanju drugih lopti upravo zbog nedostatka presinga i ritma kod nas.
Vidi se da smo kvalitetnili i vjerujem da ovo dobijamo do kraja
Naši su iscideni ko limun i treba im samo mali odmor i opet će biti stroj. Leverkusen nešto bolji u osvajanju drugih lopti upravo zbog nedostatka presinga i ritma kod nas.
Vidi se da smo kvalitetnili i vjerujem da ovo dobijamo do kraja
Da se hoće Kimmich vratiti, da se hoće vratiti stara vremena gdje Pavard igra desnog beka, a svi novinari bruje o tome da Alaba planira napustiti klub
gdje su ta vremena, šta se desilo

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja mislim da je i za ovo Pep kriv.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies