FK Rudar Kakanj

amar009
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la amar009 » 23 jul 2014, 17:56

ovo dzelo kupio polovnu plasticnu podlogu...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 jul 2014, 17:58

amar009 je napisao/la:ovo dzelo kupio polovnu plasticnu podlogu...
Vjerovatno mu neko dao izhabanu, isto su ovako u Brezi napravili da djeca mogu noge lomit

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 24 jul 2014, 16:11

potpisao golman Adnan Hadzic,Amar Focic i Mujezinovic iz Olimpika, ostali nisu zadovoljili.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 jul 2014, 00:58

budimo_realni je napisao/la:potpisao golman Adnan Hadzic,Amar Focic i Mujezinovic iz Olimpika, ostali nisu zadovoljili.
dobro pojacanje,zahvalan igrac,puno trci,bori se.
U Bosni je bio jedan od najboljih u prvoj ligi FBIH.
Focin mali mijenja klubove ko carape.
Ocekujem i kod nas ovakvu "travu",ali hajde bolje i ovo nego da igraju na zemlji.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 25 jul 2014, 01:07

samo_lijevo je napisao/la:
budimo_realni je napisao/la:potpisao golman Adnan Hadzic,Amar Focic i Mujezinovic iz Olimpika, ostali nisu zadovoljili.
dobro pojacanje,zahvalan igrac,puno trci,bori se.
U Bosni je bio jedan od najboljih u prvoj ligi FBIH.
:thumbup:
#samoRudar #zauvijek

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 25 jul 2014, 14:56

Jeli to Belmin Vila nije zadovoljio u Kaknju ili ...?

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 25 jul 2014, 15:04

Rafael30 je napisao/la:Jeli to Belmin Vila nije zadovoljio u Kaknju ili ...?
Nije zadovoljio ni on ni štoper Emrah Hasanhodžić. Dosli su oba na probu totalno nespremni i nisu zadovoljili trenera. Mustafa Mujezinovic potpisao odmah, a Amar Fočić je zadovoljio na probi. Mujezinovic mlad 93 godiste igra lijevog i desnog beka. Ali po meni je najveci dobitak povratak golmana Adnana Hadzica jer odlaskom Tirica po meni nismo imali adekvatnu zamjenu do evo povratka Hadzica. A ova plastika izgleda sa onog bivseg terena iz Doboja (ustvari nekako sam ubijedjen da je to ta plastika).

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 25 jul 2014, 17:02

ma tu je plastiku vas agilni predsjednik iz brnjica nabavio svojim SPORTSKIM vezama....hahaha... a golmanu Adnanu puno uspjeha u svim utakmicama osim u susretu sa Mladosti...malo šale...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jul 2014, 15:27

i tako hadzija nadje klub koji cu mu ponuditi koliko je od nas trazio :mrgreen:

extra mi je postao drag i odlican je golman, al znao sam da mu niko u PL nece ispuniti one uslove koje je trazio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 28 jul 2014, 01:08

Ništa od onog Mujezinovića, odveo ga menadžer u Njemačku :S
#samoRudar #zauvijek

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 28 jul 2014, 07:18

Po ovome sto je trenutno cini mi se da Rudar ima najlosiju ekipu u posljednih nekoliko sezona

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jul 2014, 11:09

ziher je napisao/la:Po ovome sto je trenutno cini mi se da Rudar ima najlosiju ekipu u posljednih nekoliko sezona

Al vidim opet dobre rezultate u prijateljskim susretima, il sam se zeznuo malo. Nije mjerilo neko, al opet.. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 28 jul 2014, 12:26

ziher je napisao/la:Po ovome sto je trenutno cini mi se da Rudar ima najlosiju ekipu u posljednih nekoliko sezona

ma čini ti se, uostalom vidjet ćemo. ja ipak mislim da je ovo situacija koju ti priželjkuješ, a ne objektivnost. što bi rek'o moj bivši profesor od glagola željeti :lol:

kako god od Mladosti smo jači i sa juniorima :kafa:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 28 jul 2014, 13:39

Rudar ima najlošiju KLUPU u posljednih nekoliko godina. Prva postava nam je opet jaka, ali ako bude još nekih povreda (ne d'o Bog), suspenzija će sigurno biti, eh onda će biti problema, jer su na klupi sve djeca :S
#samoRudar #zauvijek

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 28 jul 2014, 15:45

To nisu moje zelje, nego cisto opazanje, realno gledajuci Rudar je napustilo nekoliko standardnih igraca iz svih linija, a jedino je golmansko mjesto adekvatno nadomjesteno. A sad da li ste bolji o Mladosti to cemo tek da vidimo, do drugog kola nema mnogo vremena ;)

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 28 jul 2014, 17:48

šta se ložiš, prcam te malo ha yaa... uostalom vidjet ćemo :D

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 28 jul 2014, 21:56

Ma ne lozim se jarane, ali da mi je drago da ste slabiji nego proslu sezonu, drago mi je, to ne krijem. Hehehehe
Ma salu na stranu, drago mi je sto cemo i ove sezone opet imati dva gradska derbija i sto ce Kakanj obuzeti nogometna groznica kao nekad kad je Rudar docekivao, Sarajevo, Zelju, Celik ili Bosnu iz Visokog

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 29 jul 2014, 18:12

radujemo se tome da vas stavimo gdje vam je mjesto, još ovako 'sabi' :cool:

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 29 jul 2014, 22:31

Iskreno ja sam se zabrinuo za Rudar, ali kad onda opet razmislim nije sve kako izgleda. Evo ona dva igraca (Vila i Hasanhodzic) pojacali Jedinstvo (u Rudaru nisu zadovoljili) i kad neko procita vijest da je Jedinstvo dovelo dva igraca onda je to bum, a to kakvi su oni je veliko pitanje. Mislim da mi samo sumnjamo u nase (domace) momke,a oni su mozda puno bolji od onih koje dovode vec godinama. Po meni samo je odbrana slabija bez Sabotica (Spahic je tanak, spor, ma realno slab je igrac) dok su ostale pozicije kao i do sad, a mozda i jace. Hadzic na golu, zadnji Kubat i ja bih tu doveo jos jednog igraca, desno Prka (koji je bio i prosle godine tu) lijevo Amco i mislim da je bolji od Besirevica, sredina Gafa, Top, Kobilica, Mirvic i naprijed Bajro i Dzudjo (zbog godina). Ne znam da li Kobilica zadovoljava to sa godinama ako ne onda mora tu biti jos jedan mladi, a to je trebao biti Mujezinovic umjesto Prkica, al... Znaci jos jednog u odbranu i mozda jednog za jacu konkurenciju u sredini. A sto se tice Mladosti, svaka cast za pojacanja i iskreno ja se nadam i zelim Vam da opravdaju ocekivanja.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 30 jul 2014, 16:43

Ma realno gledajući Spaha nije štoper i zato ne igra baš najbolje na toj poziciji, mada kad se sve sagleda nije imao nekih grešaka, zna se dobro potavit čime nadoknađuje svoj manjak brzine, prema tome može on dobro da odigra na toj poziciji. Goralija je sasvim solidno odigrao svaku utakmicu na Rudaru i kontam da se na njega baš može računati. Rudar se zeznuo pravo što nisu Omera doveli/vratili iz Mladosti, ali eto...

Dalje, zašto ne vjerovati našim igračima (iz omladinskog pogona) ? Treba im pružiti podršku što je više moguće da bi se razvili u igrače koji mogu da nose igru Rudara, a ne plačati strance koji boli uho za Rudar. Rudar ne ide na Premijer Ligu i to je izjavio i sam predsjednik, stoga svejedno je da li ćeš završiti 2 ili 12. Ovu sezonu pa možda čak i sljedeću možemo žrtvovati da bi naši mladi igrači stekli potrebno iskustvo, koliko je moguće, ali i razvili se kao igrači. Belmo će biti ključni igrač, zato treba momka forsirati, ali baš, jer ima potencijal kakav odavno nisam vidio, uz to još ima 21 godinu. Zatim tu su još Vedo i Đuđo, pa i Merda je ralitvno mlad :D

Plastika koja se pravi od velike pomoći će biti i prvom timu i mislim da bi se sama igra ekipe trebala popraviti. Također Rudar izgradnjom tog terena trebao bi imati sređeniji glavni teren

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.