Ja bi volio da mi kazes sta je to Borac dozivioSrdjanBL je napisao/la:Joj sve liberali i svi ustogljeni, aisto bi bilo u Sarajevu da je obrnuta situacija![]()
![]()
![]()
![]()
Ima, ima - samo sam ga postavio s malim zakašnjenjem...a "šefovi" - pa to su dobri momci, ne brišu oni postove tek tako.....treba to "zaslužiti", a tolerantniji su nego što bi ja često bio...Armageddon2012 je napisao/la:Nema nista tamo,izgleda da su ti sefovi obrisali postDrugar - predjimo na temu RK Borac - tamo sam ti napisao opširnije....
Pozz
KK Borac poslije finalnog turnira u Sarajevu kamonovanje autobusa, ma naravno to nije tacnomatrix1982 je napisao/la:Ja bi volio da mi kazes sta je to Borac dozivioSrdjanBL je napisao/la:Joj sve liberali i svi ustogljeni, aisto bi bilo u Sarajevu da je obrnuta situacija![]()
![]()
![]()
![]()
u Sarajevu... opisi mi
Halo decko da li slucajno nisi pogresio sport o komeSrdjanBL je napisao/la:KK Borac poslije finalnog turnira u Sarajevu kamonovanje autobusa, ma naravno to nije tacnomatrix1982 je napisao/la:Ja bi volio da mi kazes sta je to Borac dozivioSrdjanBL je napisao/la:Joj sve liberali i svi ustogljeni, aisto bi bilo u Sarajevu da je obrnuta situacija![]()
![]()
![]()
![]()
u Sarajevu... opisi mi
eto lijepo napisano....... tacno da je Bosna imala nekolikoIker C je napisao/la:Čini mi se da je Borac imao podršku na Mojmilu.Bosna je imala 3 plaćena navijača koji su galamili čitavu utakmicu sa bubnjem. A bilo je dosta gledaoca koji su manje lili više diskretno podržavali Borca u jesenjem dijelu prvenstva.
I treba istači da je u Sarajevu u zadnje vrijeme što se tiče svih sportskih kolektiva nacionalističko vrijeđanje nezamislivo.
Publika se nikada nece vratiti u Skenderiju. Jer nikada je nije ni bilo u kontinuitetu. Zasto je to tako, to Sarajlije najbolje znaju. Druga strana price je da u Skenderiji bude solidan broj ljudi kada je neka vrlo bitna utakmica.dzenan01 je napisao/la:Ja se slažem da su ova pojačanja kvalitetna, ali trebalo se pokušati dovesti jedno veliko rukometno ime, reprezentativca naše države da bi se malo vratila publika u dvoranu. Većini ljudi koji naročito ne prate rukomet Gorenac i Bašić ne znače ništa, ali kad bi doveli npr. Terzića (njega navodim kao primjer) sigurno bi se i publika vratila u Skenderiju .
Koliko se sjecam prije su Horde dolazili i pravili atmosferu na utakmicama Bosne, ako grijesim neka me neko ispravi... Mada je i to neko sve raz++bao... Ali stanje je uvijek tako jer se dovode igraci sa strane posto "nema" igrača u BIH koji bi mogli odgovoriti Pipetovim zadatcima.... I naravno sto bi neko dolazio da gleda strane igrace za koje nisu nikad culi.. Bolje bi bilo da se dovedu barem dva zvucna imena pa da se privuce dosta toga sto treba ovom SAMPIONU.. Mozda grijesim ispravite me...neno#4 je napisao/la:Publika se nikada nece vratiti u Skenderiju. Jer nikada je nije ni bilo u kontinuitetu. Zasto je to tako, to Sarajlije najbolje znaju. Druga strana price je da u Skenderiji bude solidan broj ljudi kada je neka vrlo bitna utakmica.dzenan01 je napisao/la:Ja se slažem da su ova pojačanja kvalitetna, ali trebalo se pokušati dovesti jedno veliko rukometno ime, reprezentativca naše države da bi se malo vratila publika u dvoranu. Većini ljudi koji naročito ne prate rukomet Gorenac i Bašić ne znače ništa, ali kad bi doveli npr. Terzića (njega navodim kao primjer) sigurno bi se i publika vratila u Skenderiju .
Ali je tuzno i zalosno da na utakmicu sa Realom dodje 2. 500 ljudi. Treba zamisliti da u fudbalu dodju Barcelona ili Real. Ljudi koji rade u ovom klubu su mnogo potcijenjeni, a rade fenomenalan posao.
To sto si napisao ukazuje na jednu cinjenicu , a to je slab marketing ! Kako je prije UO KK Bosna pravio dogovore sa Horde Zla i punili su Skenderiju protiv slabasnog Heliosa , da ne govorim protiv Partizana , Cibone , Zvezde itd...neno#4 je napisao/la:Publika se nikada nece vratiti u Skenderiju. Jer nikada je nije ni bilo u kontinuitetu. Zasto je to tako, to Sarajlije najbolje znaju. Druga strana price je da u Skenderiji bude solidan broj ljudi kada je neka vrlo bitna utakmica.dzenan01 je napisao/la:Ja se slažem da su ova pojačanja kvalitetna, ali trebalo se pokušati dovesti jedno veliko rukometno ime, reprezentativca naše države da bi se malo vratila publika u dvoranu. Većini ljudi koji naročito ne prate rukomet Gorenac i Bašić ne znače ništa, ali kad bi doveli npr. Terzića (njega navodim kao primjer) sigurno bi se i publika vratila u Skenderiju .
Ali je tuzno i zalosno da na utakmicu sa Realom dodje 2. 500 ljudi. Treba zamisliti da u fudbalu dodju Barcelona ili Real. Ljudi koji rade u ovom klubu su mnogo potcijenjeni, a rade fenomenalan posao.
U potpunosti tacno kolega sve sto si napisao... Mislim da bi trebalo da se organizuje malo vise oko dovođenja publike na tribine....HZ_ilidzaa je napisao/la:To sto si napisao ukazuje na jednu cinjenicu , a to je slab marketing ! Kako je prije UO KK Bosna pravio dogovore sa Horde Zla i punili su Skenderiju protiv slabasnog Heliosa , da ne govorim protiv Partizana , Cibone , Zvezde itd...neno#4 je napisao/la:Publika se nikada nece vratiti u Skenderiju. Jer nikada je nije ni bilo u kontinuitetu. Zasto je to tako, to Sarajlije najbolje znaju. Druga strana price je da u Skenderiji bude solidan broj ljudi kada je neka vrlo bitna utakmica.dzenan01 je napisao/la:Ja se slažem da su ova pojačanja kvalitetna, ali trebalo se pokušati dovesti jedno veliko rukometno ime, reprezentativca naše države da bi se malo vratila publika u dvoranu. Većini ljudi koji naročito ne prate rukomet Gorenac i Bašić ne znače ništa, ali kad bi doveli npr. Terzića (njega navodim kao primjer) sigurno bi se i publika vratila u Skenderiju .
Mislim da sam razumio šta si htjeo reći.dzenan01 je napisao/la:Ja se slažem da su ova pojačanja kvalitetna, ali trebalo se pokušati dovesti jedno veliko rukometno ime, reprezentativca naše države da bi se malo vratila publika u dvoranu. Većini ljudi koji naročito ne prate rukomet Gorenac i Bašić ne znače ništa, ali kad bi doveli npr. Terzića (njega navodim kao primjer) sigurno bi se i publika vratila u Skenderiju .
To sto si napisao ukazuje na jednu cinjenicu , a to je slab marketing ! Kako je prije UO KK Bosna pravio dogovore sa Horde Zla i punili su Skenderiju protiv slabasnog Heliosa , da ne govorim protiv Partizana , Cibone , Zvezde itd...[/quote]Ali je tuzno i zalosno da na utakmicu sa Realom dodje 2. 500 ljudi. Treba zamisliti da u fudbalu dodju Barcelona ili Real. Ljudi koji rade u ovom klubu su mnogo potcijenjeni, a rade fenomenalan posao.
Ne, nije tacno. Dino Konakovic je to radio sa KK Bosna, ali se zaboravlja jedna krucijalna cinjenica. Neno Markovic se vratio i u startu povukao sa sobom 3. 000 ljudi. I onda se stvorio hype oko Bosne, bilo je u modi ici na utakmice KK Bosna, danima se prepricavalo kako su Markovic, Vasiljevic, Perkovic, Lance pobjedjivalo Zvezdu, Partizana i ostale.HZ_ilidzaa je napisao/la:To sto si napisao ukazuje na jednu cinjenicu , a to je slab marketing ! Kako je prije UO KK Bosna pravio dogovore sa Horde Zla i punili su Skenderiju protiv slabasnog Heliosa , da ne govorim protiv Partizana , Cibone , Zvezde itd...neno#4 je napisao/la:Publika se nikada nece vratiti u Skenderiju. Jer nikada je nije ni bilo u kontinuitetu. Zasto je to tako, to Sarajlije najbolje znaju. Druga strana price je da u Skenderiji bude solidan broj ljudi kada je neka vrlo bitna utakmica.dzenan01 je napisao/la:Ja se slažem da su ova pojačanja kvalitetna, ali trebalo se pokušati dovesti jedno veliko rukometno ime, reprezentativca naše države da bi se malo vratila publika u dvoranu. Većini ljudi koji naročito ne prate rukomet Gorenac i Bašić ne znače ništa, ali kad bi doveli npr. Terzića (njega navodim kao primjer) sigurno bi se i publika vratila u Skenderiju .
Necu se s tobom bas sloziti, Bosna je mozda i kriva sto stavalja utakmicu terminu kad igra Sarajevo i Zeljo npr. Zasto se ne nadje neki drugi termin. Naravno da bih i ja ovaj prije otisao da gledam Sarajevo nego Bosnu, kao mnogi drugi sto misle tako....[/quote]aleksandar_veliki je napisao/la:Necu se sloziti. Marketing mozda i jeste los, ali marketing ne znaci dati nekim likovima lovu pa da oni dovedu na tribine one kojima upravljaju. E tako je "Ja imam kljuc" radio i dovodio HZ na tribine. Mislim da je problem taj sto se kod nas ne gleda na rukomet kao na neki super atraktivan sport. Studenti prave evropske rezultate, no raja vise voli pogledati Drinu i Sarajevo i tu je problem.Rule_hz je napisao/la:To sto si napisao ukazuje na jednu cinjenicu , a to je slab marketing ! Kako je prije UO KK Bosna pravio dogovore sa Horde Zla i punili su Skenderiju protiv slabasnog Heliosa , da ne govorim protiv Partizana , Cibone , Zvezde itd...Ali je tuzno i zalosno da na utakmicu sa Realom dodje 2. 500 ljudi. Treba zamisliti da u fudbalu dodju Barcelona ili Real. Ljudi koji rade u ovom klubu su mnogo potcijenjeni, a rade fenomenalan posao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.