FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

YNWA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 05 avg 2018, 22:18

mma_hz je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:I ono sto je jako bitno da je nakon ovih sranja sa Pavlovicem ostatak ekipe dobro pozdrzao Vladana,vidjelu ste kad odbrani Vasiljevicu onaj sut(sviran je ofsajd) pridje dali Dupovac ili Rahman poljubi ga koliko sam vidio,hrabre ga sto i treba da rade.

I koliki vidimo Bekic ce u buducnosti da konkurise sa krilo.Sto i nije losa ideja.
Nije loša, nego je katastrofalna, đe ćeš njega na krilo :)

Očekivao sam da ćemo lakše do pobjede, jer oni su baš loši, i čudo je da smo pobijedili uz ono zalaganje igrača i ono vođenje sa klupe...ali hajde najbitnija su tri boda, i idemo dalje...
Pa gdje igrao citav zivot prije dolaska u Sarajevo nego kao krilo i spic
Znam, ali gledaj gdje je igrao, u ekipama koje se brane, previse je on jednodimenzionalan i ogranicen igrac da bude krilo kod nas, on kod nas moze samo beka igrati, osim kad se treba braniti i igrati na kontre malo je tih utakmica kod nas...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 05 avg 2018, 22:18

Ovako na guzove nismo dobili ima 5 godina. I hvala Bogu da jesmo. Citam niko nije zadovoljan igrom, i ne moze se biti. Neka bude opravdanje da je umor, Atalanta itd. ali izmješaj treneru dragi onda malo sastav, daj Handžića prije Ahme, pa i Tatara ili Resica bar ranije umjesto Halilovica. Nije se lik vidio. Ne može Hebib igrati beka, Dupovac odron...ljudi moji, evo zelim, ali nikako ne mogu da vjerujem Husrefu, da on zna šta radi i da nas, kad bude vazno, moze do trofeja dovesti.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 avg 2018, 22:19

Ynwa pa danas smo igrali na kontra.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 05 avg 2018, 22:22

Memara je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:ovo nam je druga pobjeda za redom na Tusnju..
treća

0-1
1-3
0-2
U pravu si :thumbup: , moja greska, Tusanj nam godi izgleda, a da ne spominjemo kakvi smo protiv njih na Kosevu :D
Vidim mnogo su njihovi navijaci uzimali za mjerilo to sto je nas Atalanta ponizila pa kao trebaju nas i oni dobiti, bilo kako bilo ipak smo od Slobode kvalitetniji tim dokazalo se, istina nije bilo neke igre, ali bodovi su bitni. Pojedinci ovde pisu kao da je Sloboda imala jedno 10 zicera u najmnju ruku jbt. Ja sam prezadovoljan ovom pobjedom kao i svi sto bi trebali biti.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 avg 2018, 22:32

Sta je to Sloboda danas uradila,koliko je to imala prilika?0Onu jednu kad Dupovac pogriješi i Barabanu Kovacevic odbrani.Znaci odbrana danas na visini zadatka,svaka im cast nakon onoga u cetvrtak ovako danas zatvoriti Slobodu.Nismo srljali naprijed,cekali smo te neke kontre.Zrela i mirna utakmica veceras sa nase strane Znali smo STA hocemo i to smo i uzeli.Sloboda skup otpadaka,da nam je trebao gol vise dali bi ga i to je to .
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 avg 2018, 22:33

Dupovac, Hebib i Halil nisu za prve postave!! Hadzija ima jesen pred sobom da nadje desnog beka.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 avg 2018, 22:35

Osttribine je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hebes igru, bitno je da smo konačno uzeli 3 boda tamo...
Neću čestitati momcima, jer očito su igrali pickasto. :D
Vidim i ti si upucen o statistici kluba za koji navijas, ziv bio Sloboda kako se vratila u prvu ligu mi imamo 4 pobjede na Tusnju, a Sloboda 2, ovo nam je druga pobjeda za redom na Tusnju. I ne znam da li ste vi normalni sa ovim komentarima, sta ste ocekivali nakon najvece blamaze u istoriji kluba da cemo mi hladno izaci na Tusanj i zabiti Slobodi pet komada, ovo je extra rezultat uz nikakvu igru istina, a nikakvu igru ni Sloboda nije imala, najbolja sansa im bila nakon greske naseg stopera Dupovca.
Još sam pod utiskom Azmirove Slobode koja nas je guzila i kod kuće i na strani.
Pobjedi se ne gleda u zube... Oprosti na pogrešci.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2018, 22:36

Sto se mene tice nek svaku do kraja igraju ovako lose a nek pobjeđuju ja se necu žaliti, kad se čalom onaj niz pobjeda napravio isto nije bilo neke dobre igre.
Meni je vise islo na zivce kad se gajila ta neka ljepota i konkurenti procali o toj igri sarajeva a onda krenu kiše i snijeg i sve padne u vodu. Za našu ligu najbolji recept je krkanski na misice igrat... Doduse ovo danas jr bilo malo i na srecu.
You are someone else I am still right here

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 avg 2018, 22:42

KOOOOEEE DRUUUGIII :opaopa: :opaopa:
1946~

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 avg 2018, 22:42

Nek svaka bude ovakva tekma al da 3 boda osvajamo i ja zadovoljan.

Halal im poraz od Atalante za ovu pobjedu ali nema halala deb.ilima u upravi zbog svog nerada i zbog izrađivanja igrača koji trebaju doći.

Sljedeća GOŠK, ne bi trebali imati problema, zaostatak smo smanjili, lijepo izgleda sada tabela..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 05 avg 2018, 22:44

NEMA HALALA ZA OSMICU NA KOŠEVU, NIKAD.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 05 avg 2018, 22:44

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hebes igru, bitno je da smo konačno uzeli 3 boda tamo...
Neću čestitati momcima, jer očito su igrali pickasto. :D
Vidim i ti si upucen o statistici kluba za koji navijas, ziv bio Sloboda kako se vratila u prvu ligu mi imamo 4 pobjede na Tusnju, a Sloboda 2, ovo nam je druga pobjeda za redom na Tusnju. I ne znam da li ste vi normalni sa ovim komentarima, sta ste ocekivali nakon najvece blamaze u istoriji kluba da cemo mi hladno izaci na Tusanj i zabiti Slobodi pet komada, ovo je extra rezultat uz nikakvu igru istina, a nikakvu igru ni Sloboda nije imala, najbolja sansa im bila nakon greske naseg stopera Dupovca.
Još sam pod utiskom Azmirove Slobode koja nas je guzila i kod kuće i na strani.
Pobjedi se ne gleda u zube... Oprosti na pogrešci.
Ta Azmirova Sloboda imala 3 pobjede protiv nas, od toga u ligi jednu (Tusanj) i u kupu dvije (Tusanj, Kosevo), Bgm ti ko njihovi navijaci kao da su imali dominaciju nad nama nekoliko godina. Kao sto kazes pobjedi se ne gleda u zube, iskreno nakon onakvog debakla u cetvrtak ja je danas nisam ocekivao.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 avg 2018, 22:45

Samo nasem Pitaru i legendi Safetu Susicu da cestitam osvajanje superkupa Turske protiv velikog Galatasaraya.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 avg 2018, 22:51

Meni Kobacevic lici na Kurtou. :D
Dobar na visokim loptama i istrcavinjima. Samo naprijed mali.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 avg 2018, 22:54

revolt je napisao/la:Meni Kobacevic lici na Kurtou. :D
Dobar na visokim loptama i istrcavinjima. Samo naprijed mali.
Pljunuti Tibo. :mrgreen:
Postavio sam ja sliku maloprije Kurtoe u crvenom dresu i 13ka na leđima. Ne znaš je l' gledaš Kurtou il Vladana,
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 avg 2018, 22:57

Generalno jako bitna pobjeda. Da je bilo malo vise energije i koncetracije mogli smo i vise zabiti.
Idemo dalje ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 avg 2018, 23:01

Fenomenalan gol Velkoskog, rijetko ko u nasoj ligi moze ono uraditi, a da ne slomi nogu u pokusaju. Halilu je vakat da presjedi koju tekmu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 avg 2018, 23:03

samo je bitna pobjeda. prethodni rez. nisu slucajnost i ko misli da se nesto popravilo odjedanput u ekipi i klubu opasno se vara. Ekipi treba toliko osvjezenja i kvaliteta jer sa nastupima kakvi su prikazani u uvodu ove sezone nicem se pozitivnom nemamo nadati.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

High

Post Postao/la High » 05 avg 2018, 23:06

Ja im halaliti neću!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 avg 2018, 23:11

Ja cu im halaliti tek nakon osam vezanih pobjeda :mrgreen: :kafa:
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.