FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 05 avg 2018, 21:36

Bitna je pobjeda,mnogi ce na Tusnju se okliznuti.Igrali koliko je bilo dovoljno.Eto kone protov Goska dominirale,presli centar i dali gol.Iznenadila ma Sloboda sa novim trenerom,igrali su fer,ne kao prije da igraca polome.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 05 avg 2018, 21:38

I sa boljim ekipama i odmorni smo znali se vratit popishani....[/quote]
Ne bez golmana, nego sa duplo boljim golmanom.[/quote]
Apsolutno! Kovačević je odlično odradio sve sto je bilo do njega. Niko mu ne može pola riječi reći. Ovo DenchiNL malo kaki sada.
Danas je golman najmanji problem bio. Husref i svi ostali su problem. Ono je užas. Pola sata sa igračem više ne stvoriti priliku i braniti se je poražavajuće!
Na stranu sve drugo ali Husref stvarno nije trener za više domete. Njemu je vrh ekipa kao mladost... Nažalost.[/quote]

A dobro ja bi ipak jačeg golmana jer nisu sve ekipe ko ova sloboda danas....niti ce junior branit svaku ko danas...a nema iskustva momak da se vrati ako mu opadne forma pa mu raja podje zvizdat ako nekad primi koji gol...a primit ce...moze momak raditi na sebi bez pritiska...[/quote]
Ni slucajno Vladanu zvizdat i kad pogrijesi dati momku aplauz da se psihicki ucvrsti . Treba ga pustit da brani u kontuitetu i imatcemo golmancinu :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 avg 2018, 21:41

Uzeli tri boda konacno na nacin kako jumfovi igraju vec dvije sezone. Forsirati Kovacevica maksimalno...
P.S. Kakav penal im svirase hahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 avg 2018, 21:45

ajdohordas je napisao/la:joj al pojedinci znaju srat ponekad, majke mi i ne zaslužujemo bolje. Pa šta ste vi očekivali nakon onakvoh psihičkog udara, 3 dana kasnije, plus teško gostovanje, plus oni uvijek naloženi protiv nas, plus katastrofalan teren.
Samo mi je krivo što nakon crvenog nismo stisli za taj drugi gol, a ne ovako da prezivljavamo do zadnje minute, i jedan veliki MINUS za Husrefa sto je Hareta ovako kasno ubacio.
Sad se skulirat i odmorit do sljedeceg vikenda.
Puno istine u tvom postu,ali sami su krivi da poslije 3:0 stanu.Jako bitna tri boda,a vec poslije sljedece pobjede aBd dat ce dodatni sjaj i donjeti optimizam.Tvrdoglav je Musemic,nekad to i nije lose,ali ne mogu se cudom nacuditi da HARETU ne daje vise prostora.Ima sjajnu statistiku,najzasluzniji za 25 K na Kosvu.Dao 3 gola ,2 asistencije ,ne kontam sta treba da uradi. Vidjeli smo brzinu protiv Mladosti,borben,moze i ljevo igrati i onako borben pokriti i pomoci beku.Dao bi mu prednost ispred Ahmeda,bojim se da ce podcjenjenost kad je u punoj formi da ga sputa u buducnosti.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 05 avg 2018, 21:46

DenchiNL je napisao/la:
Elcor je napisao/la: Apsolutno! Kovačević je odlično odradio sve sto je bilo do njega. Niko mu ne može pola riječi reći. Ovo DenchiNL malo kaki sada.
Danas je golman najmanji problem bio. Husref i svi ostali su problem. Ono je užas. Pola sata sa igračem više ne stvoriti priliku i braniti se je poražavajuće!
Na stranu sve drugo ali Husref stvarno nije trener za više domete. Njemu je vrh ekipa kao mladost... Nažalost.
A dobro ja bi ipak jačeg golmana jer nisu sve ekipe ko ova sloboda danas....niti ce junior branit svaku ko danas...a nema iskustva momak da se vrati ako mu opadne forma pa mu raja podje zvizdat ako nekad primi koji gol...a primit ce...moze momak raditi na sebi bez pritiska...
Mene je stvarno ugodno iznenadio danas. Na svu sreću nije imao puno posla. Nije on ni tako mlad na kraju krajeva. 20god je njemu. Ako dođe ovaj kahriman, ja bih opet vladanu davao utakmice. 10tak najmanje ove sezone i onda slijedeće mu dati većinu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 avg 2018, 21:53

Možemo biti drugi na tabeli nakon poraza i dvije pobjede.. :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 avg 2018, 21:54

Elcor je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Elcor je napisao/la: Apsolutno! Kovačević je odlično odradio sve sto je bilo do njega. Niko mu ne može pola riječi reći. Ovo DenchiNL malo kaki sada.
Na stranu sve drugo ali Husref stvarno nije trener za više domete. Njemu je vrh ekipa kao mladost... Nažalost.
A dobro ja bi ipak jačeg golmana jer nisu sve ekipe ko ova sloboda danas....niti ce junior branit svaku ko danas...a nema iskustva momak da se vrati ako mu opadne forma pa mu raja podje zvizdat ako nekad primi koji gol...a primit ce...moze momak raditi na sebi bez pritiska...
Mene je stvarno ugodno iznenadio danas. Na svu sreću nije imao puno posla. Nije on ni tako mlad na kraju krajeva. 20god je njemu. Ako dođe ovaj kahriman, ja bih opet vladanu davao utakmice. 10tak najmanje ove sezone i onda slijedeće mu dati većinu.
Da treba dobijat tekme ako ga vec nismo posudili....rano je da bude jedinica...ne treba mu puno mozda sezona-dvije da bude prvi golman negdje da se upozna s ligom, da udje u ritam, da moze radit na ispucavanju, prekidima, i ostalim stvarima, ponavljam bez pritiska tribina i ocekivanja...komunikacija sa odbranom, bukvalno rutina, da malo mirnoce dobije sampouzdanja....ko sto je i Delač....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 avg 2018, 21:55

I ono sto je jako bitno da je nakon ovih sranja sa Pavlovicem ostatak ekipe dobro pozdrzao Vladana,vidjelu ste kad odbrani Vasiljevicu onaj sut(sviran je ofsajd) pridje dali Dupovac ili Rahman poljubi ga koliko sam vidio,hrabre ga sto i treba da rade.

I koliki vidimo Bekic ce u buducnosti da konkurise sa krilo.Sto i nije losa ideja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 avg 2018, 21:55

Igra danas ocekivano losa i katastrofalna, hvala Allahu dragom na pobjedi !
Jedini koji su svoje odradili Adukor i Rahmanovic
Dobro nam sefe uigraj tog Bekica, ocekujem ga vec iducu u prvoj
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 avg 2018, 21:59

DenchiNL je napisao/la:
Doveo bih i ja kad bi se nekim spletom okolnosti mogao dovesti Delac ili nekog malo slabijijeg.Ne bih nikog iz susjedstva/komsiluka,da valjaju branili bi u Vojvodini,Osijeku,Radu,Inter Zapr.,Rudesu .Takvi slobodni su na nivou Pavlovica.Ako i bude gresaka imao ih je i Delac,Nojer i Liverpulov .Bitno je da je pod jakim pritiskom izdrzao,a ne treba prizivati greske koje trebaju doci.Obavezno veceras produziti ugovor.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 avg 2018, 22:01

Sad protiv Goska ja bi ubacio,3-4 akademca.
Momci se bore trce,glat bi sa njim uzeli 2- 3 razlike.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 avg 2018, 22:02

DenchiNL je napisao/la:
Ne treba se zanosit, ovaj momak ima talenta i treba branit redovno u nekom premijerligasu....golmana 10 puta boljeg od svih nasih treba dovesti jer ne moze djete nahvatat sta nam odbrana radi....
Onda nije do golmana ,mjenjaj odbranu.Zar ne @DenchiNL?

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 05 avg 2018, 22:04

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Hebes igru, bitno je da smo konačno uzeli 3 boda tamo...
Neću čestitati momcima, jer očito su igrali pickasto. :D
Vidim i ti si upucen o statistici kluba za koji navijas, ziv bio Sloboda kako se vratila u prvu ligu mi imamo 4 pobjede na Tusnju, a Sloboda 2, ovo nam je druga pobjeda za redom na Tusnju. I ne znam da li ste vi normalni sa ovim komentarima, sta ste ocekivali nakon najvece blamaze u istoriji kluba da cemo mi hladno izaci na Tusanj i zabiti Slobodi pet komada, ovo je extra rezultat uz nikakvu igru istina, a nikakvu igru ni Sloboda nije imala, najbolja sansa im bila nakon greske naseg stopera Dupovca.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 avg 2018, 22:08

Samozdravlje je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Ne treba se zanosit, ovaj momak ima talenta i treba branit redovno u nekom premijerligasu....golmana 10 puta boljeg od svih nasih treba dovesti jer ne moze djete nahvatat sta nam odbrana radi....
Onda nije do golmana ,mjenjaj odbranu.Zar ne @DenchiNL?
Trenutno bi stavio Golmana kao prioritet....odmah zatim 2 beka...da se i o stoperu razmislit....jer dupovac nicemu ne Sluzi...kad nam je odbrana cvrsta, golman dobar, pouzdan, i ostatku tima je lakse igrati...pressing raditi nema one panike...a imamo dovoljno opcija naprijed i kreativnosti i bez pleja da uvijek mozemo sloziti ovakav gol ko danas iz nicega, ili udje hare s klupe i slozi ga....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 05 avg 2018, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 avg 2018, 22:09

miky_hz je napisao/la:I ono sto je jako bitno da je nakon ovih sranja sa Pavlovicem ostatak ekipe dobro pozdrzao Vladana,vidjelu ste kad odbrani Vasiljevicu onaj sut(sviran je ofsajd) pridje dali Dupovac ili Rahman poljubi ga koliko sam vidio,hrabre ga sto i treba da rade.

I koliki vidimo Bekic ce u buducnosti da konkurise sa krilo.Sto i nije losa ideja.
Nije loša, nego je katastrofalna, đe ćeš njega na krilo :)

Očekivao sam da ćemo lakše do pobjede, jer oni su baš loši, i čudo je da smo pobijedili uz ono zalaganje igrača i ono vođenje sa klupe...ali hajde najbitnija su tri boda, i idemo dalje...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 avg 2018, 22:13

Osttribine je napisao/la:ovo nam je druga pobjeda za redom na Tusnju..
treća

0-1
1-3
0-2

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 05 avg 2018, 22:13

Bekic citavu karijeru krilo sem kod nas.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 avg 2018, 22:14

YNWA je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:I ono sto je jako bitno da je nakon ovih sranja sa Pavlovicem ostatak ekipe dobro pozdrzao Vladana,vidjelu ste kad odbrani Vasiljevicu onaj sut(sviran je ofsajd) pridje dali Dupovac ili Rahman poljubi ga koliko sam vidio,hrabre ga sto i treba da rade.

Nije loša, nego je katastrofalna, đe ćeš njega na krilo :)

Očekivao sam da ćemo lakše do pobjede, jer oni su baš loši, i čudo je da smo pobijedili uz ono zalaganje igrača i ono vođenje sa klupe...ali hajde najbitnija su tri boda, i idemo dalje...
Pa gdje igrao citav zivot prije dolaska u Sarajevo nego kao krilo i spic
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 avg 2018, 22:14

Uh, strašno važna tri boda.
Prvo poluvrijeme katastrofa, prva polovica drugog poluvremena dobra, i onda ostatak loše, jako loše.
Najbitnija je pobjeda!!! Imali smo i sreće, hvala Bogu.

Rahmanović je naš najbolji igrač, igrač utakmice definitivno, Ahmetović je odlično odigro, odmah iza Rahmana. Dobar je bio i Adukor, kao i Mujakić.

Halilovića i Šišića nigdje nije bilo, katastrofalno su odigrali, katastrofalno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 avg 2018, 22:17

Krucijalna pobjeda ,imamo sirinu ,konkurenciju na svim pozicijama ,izuzev centralnog veznog.Ono sto meni manjka igra od/do noge , ali halati cu sve dok pobjedjuju. Nedostatak centralnog veznog (10).Tri boda kuci ,jedan na strani i sigurno si u Evropi(sto nas ne zadovoljava), a 5/6 bodova preko je TITULA NA KOSEVU.Sa danasnjom pobjedom smo bod u plusu.Na hajr i dobro .Pozz

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DoSmrtiOdani87, Galantni, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, ronaldo99, Vanja8 i 78 gostiju.