Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 23 feb 2011, 13:14

Dirk je napisao/la:Evo Dirk vise nece pisati na ovoj temi, pa da se uvjerite da ima i vecih problema od njega 8-)

Uzdravlje i budite mi pozdravljeni 8-)
nema potrebe za tim... pisao ti ili ne pisao za neke ovdje ces opet biti dick... bolje da svi pisemo al da malo smirimo strasti...
You are someone else I am still right here

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 feb 2011, 13:22

Izgleda da ovaj forum sluzi samo za svadje i vredjanje.....

Nego da se ja vratim najnovijim vestima vezane za LIVERPOOL a to je: Riise bi mogao nazad u Lpool :D po meni nismo ga trebali prodavati jer posle njegovog odlaska nismo nasli resenje za poziciju LB a sad je vec mator(30) tako da nebih voleo da se vrati.

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=79712
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 23 feb 2011, 13:29

Manje pišem na temi jer su mi neki dosadili izmišljajući moguće postave za narednu sezonu...Šta ti znaš,jbt,može atomska bomba past' na stadion,pa da se svi pose*emo na pojačanja.Dolaze u obzir neka nagađanja oko mogućih pojačanja,ali kada vidim da neko pravi postavu sa 5-6 igrača svjetske klase kojih nemamo u timu,onda... :roll:

Inače,na Riisea loš utisak ostavio je onaj autogol u 94.minuti protiv Chelsea i poslije toga je,ja mislim,i otišao.

Hoće li sutra izaći jaka postava ili nešto slično onom u Pragu :?:
You'll never walk alone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 feb 2011, 13:33

ja tog kiks igraca riseea ne bi nikad pustio nazad na anfield. pokazao je u romi opet koliko je to nesiguran igrac...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 feb 2011, 13:34

volimliverpool je napisao/la:Manje pišem na temi jer su mi neki dosadili izmišljajući moguće postave za narednu sezonu...Šta ti znaš,jbt,može atomska bomba past' na stadion,pa da se svi pose*emo na pojačanja.Dolaze u obzir neka nagađanja oko mogućih pojačanja,ali kada vidim da neko pravi postavu sa 5-6 igrača svjetske klase kojih nemamo u timu,onda... :roll:

Inače,na Riisea loš utisak ostavio je onaj autogol u 94.minuti protiv Chelsea i poslije toga je,ja mislim,i otišao.

Znam da Gerard i Carrol neće sutra igrati, dok su svi ostali igrači prijavljeni za ovo takmičenje na raspolaganju.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 feb 2011, 13:38

Rizah je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:Manje pišem na temi jer su mi neki dosadili izmišljajući moguće postave za narednu sezonu...Šta ti znaš,jbt,može atomska bomba past' na stadion,pa da se svi pose*emo na pojačanja.Dolaze u obzir neka nagađanja oko mogućih pojačanja,ali kada vidim da neko pravi postavu sa 5-6 igrača svjetske klase kojih nemamo u timu,onda... :roll:

Znam da Gerard i Carrol neće sutra igrati, dok su svi ostali igrači prijavljeni za ovo takmičenje na raspolaganju.
sta je sa suarezom >? jel on uopste prijavljen ?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 feb 2011, 13:42

odo se ja registrovati na onaj novi forum liverpoola sto mi je jackson poslao poziv mozda je tamo bolja atmosfera..

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 feb 2011, 13:42

Ja mislim da bi trebali izaci u full sastavu posto moze lako da se desi da nam Sparta zabije gol i onda svi u plac :D verovatno nece doci do toga ali videcemo sve sutra...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 feb 2011, 13:43

I mene zanima sta je sa Suarezom jeli prijavljen 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 23 feb 2011, 13:47

Nemojte računti lahku utakmicu sa West Hamom ipak su oni ušli u formu evo posljednije dvije utakmice 8 golova, ali vjerovatno su se raspucali, pa se nadam našoj pobjedi a sjajna je vjest da se Carroll vraća!

Da li će Carrol da igra protiv Sparte ? nemogu sad da tražim te podatke vjerovatno je neko napisao ali nek mi kaže hoćeli ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 feb 2011, 13:48

fera je napisao/la:ja tog kiks igraca riseea ne bi nikad pustio nazad na anfield. pokazao je u romi opet koliko je to nesiguran igrac...
Bio je to dobar levi bek nemozes reci i postizao je neke veoma vazne golove za nas i bio je solidan u odbrani imao je i kikseva ali Boze moj svi imaju kikseve, ako cemo po tome suditi onda Reinu bi trebali odavno sutnuti iz kluba i s'obzirom da i dalje nemamo resenje na poziciji LB i ko nam je sve igrao i danas igra Konchesky,Aurelio vise bih voleo da je Riise ostao...medjutim sad je star i nikako nebih voleo da se vrati.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 feb 2011, 13:48

Dirk je napisao/la:Da zavrsimo znaci sada je rezultat 4-0 i gotovo dodji opet sljedece sedmice po svoju porciju ;)

Nažalost nije prijavljen, zato i ne igra.
Da završimo za sva vremena Carrol i Suarez neće 100 % igrati sutra.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 feb 2011, 13:53

Rizah je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Da zavrsimo znaci sada je rezultat 4-0 i gotovo dodji opet sljedece sedmice po svoju porciju ;)

Hvala 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 23 feb 2011, 14:19

Žalosno je ovo što radite. Ne može čovjek više pročitati normalan post ovdje niti skoro ima više s kim normalno šta komentarisati. Ja lično, nemam nešto previše vremena da pišem ali svakodnevno svratim na forum. Drago mi bude kad pročitam šta interesatno o najdražem klubu. U posljednje vrijeme, NA ŽALOST, sve se uglavnom svelo na iracionalnu kombinatoriku po pitanju sastava sljedeće godine i na lična prepucavanja. Svaka vam čast:

od najbolje teme na SS forumu, napravili ste najobičnije smetljište i prostor za međusobno pljuvanje!!!

Pa moj sin od 10 godina se ne ponaša ovako i zrelije razmišlja. Sram da vas bude. Naravno, čast izuzecima. I nemoj kome da padne na pamet da mene proziva na račun godina, navijačkog staža, škole i slično. Biće mi ispod časti da takvima bilo šta objašnjavam. Uglavnom, i godina i staža i škole i vremena provedenog po engleskim stadionima imam malo i previše. PAmetnom i išaret dosta.

Dozovite se pameti i vratite temu onome kome i pripada: LIVERPOOL FC.

You'll Never Walk Alone za sve istinske zaljubljenike jedinog mi kluba u ovozemaljskom i onozemaljskom životu i svim drugim reinkarnirajućim životima u kojima se eventualno pojavim.
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 23 feb 2011, 14:39

Svaka cast CrvenIspod ali moras da shvatis da su ovu temu upropastili ljubomorni ljudi koji su dosli ovdje solit pamet i pravit zabunu medju nasim navijacima.. Imam osjecaj da su neki ljudi ovdje predstavljaju da navijaju za Liverpool ali je to ustvari dupli acaunt nekog navijaca Arsenala ili Chelsea ili nekog drugog kluba koji je napravljen samo da provocira i unese nepotrebnu pometnju na nasu temu.. Ako 10 ljudi na ovome forumu i milion na engleskom forumu kaze da je Lucas ove sezone odigrao nekoliko fantasticnih utamica i da je napredovao dodje ti 1-2 provokatora koji u svakom postu samo blate tog igraca i time traze svadju. Ja sam par puta za Kajta rekao da je lose odigrao kad to jest bilo ali postujem ga maksimalno i ne prozivam ga za svaku sitnicu nit ga krivim za poraz ili remi.

Recimo ja napisem informaciju koju sam procitao na nekom sajtu ili drugom forumu da je Lucas imao 89% tacnih dodavanja protiv chelsija i postanem predmet ismijavanja radi toga od pojedinih ljudi a ovoj temi..
Moram uzet Lucasa za primjer mada tu ima jos 1000 nekih slicnih gluposti oko kojih nebi trebalo biti rasprave al nekima smeta ta informacija.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 23 feb 2011, 14:41

Rizah je napisao/la:

Meni je samo bitno da Carroll do Scuma bude 100% spreman. :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 feb 2011, 14:55

Meni je samo bitno da Carroll do Scuma bude 100% spreman.
Mora biti, lik neigra od decembra pa nije slomio obe noge, uglavnom kad bude debitovao, 90% sam siguran da ce to biti pred nasim navijacima.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 23 feb 2011, 15:26

slika

Suarez 3 . :lol:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2011, 15:33

Au u cetvrtak vam sudi Milorad Mazic. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 feb 2011, 15:45

King Kenny je napisao/la:@fera ajmo se ti i ja malo svadjat... :mrgreen:
Slazem se,tema je postala nepregledna i vidim dosta raje u zadnje vrijeme slabije pise od onih koji su pisali... :!:
Ko je duze vrijeme na forumu zna da sam svaki dan postao 10-tak postova na nasoj temi. Sada svaka 3 - 4 dana nalijepim jedan post i bjezim, jer je ovo postalo neizdrzivo.
Braco draga, poceli ste smarati nekakvim bezveznim smaranjima.
Dirk, ne stavljam se ni na ciju stranu, ali Virtu4a je gost na nasoj temi, pa pospusti bolan covjeka...
I ti Rizah na drugim temama nekad baljezgas i onda "prizoves" one "ostale" na nasu temu...
Ma dajte, ko djeca ste, pa tema je najveci klub na svijetu, nije valjda da nemamo sta o Liverpoolu pisati... :)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.