Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Krenuti sa Kenanom i Chicom naprijed, pa na poluvremenu skontas gdje si fulao, ispravis se malo, nakon toga preuzmes igru, nisi imao sanse, ali si imao sve u svojim rukama. I onda radi glupost vadi dva krila, haj da je ubacio Opendu i Edona i shvatio bi istrosili se, daj nove da se prelomi Napoli koji nije nista mogao. Ostavlja Locatellia, Thurama Americkog hujhuda, dodaje jos jednog veznog i haman se vraca na glupost sa pocetka.
Spaleti totalno pogubljen.
Spaleti totalno pogubljen.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Čuj ovo nije Spalletti, ovo je upravo Spalletti kakvog ja pamtim iz Intera. Identične stvari radio. Nekoć u davno u prvom mandatu u Romi je bio moderan stručnjak a već godinama je samo još jedan zaostali Talijan.Italia je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:59Pogba je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:42Troy Deeney dobra analiza na CBS-u, kaze ne moze vjerovati da je ovo postavka, beskrajna spora igra i pokusaj sigurnih dodavanja nazad, 7 igrača iza lopte.
Ovo je sve samo ne Luciano Spalleti, vrijeme da prestane da se "prilagodjava" rosteru nego da igra ono sto je cijeli zivot igrao.
![]()
![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sekunde Kenana neću kriviti ako ode na ljeto. Jedini koji ima ampionski mentalitet. Nakon što je gol dao govori svima kupi loptu idemo po još.
Ovdje okružen polovnjacima prije svega **** kao Kambijazo koji se sjene svoje boji., retardima poput Mekenija i Kabala.
Bolje da momak ode u Real ili Englesku negdje gdje baš može pokazati sve što zna.
Spaleti ima sad priliku protiv Pafosa da proba 4-3-3 ako neće protiv njih ne znam protiv koga će. Čekaj nas Bolonja u gostima i Roma kući.
DiGre-Kambijazo-KelI-Kalulu-Mario-Kefren-Lokateli-Kop-Yildiz-Čiko-David
Ovdje okružen polovnjacima prije svega **** kao Kambijazo koji se sjene svoje boji., retardima poput Mekenija i Kabala.
Bolje da momak ode u Real ili Englesku negdje gdje baš može pokazati sve što zna.
Spaleti ima sad priliku protiv Pafosa da proba 4-3-3 ako neće protiv njih ne znam protiv koga će. Čekaj nas Bolonja u gostima i Roma kući.
DiGre-Kambijazo-KelI-Kalulu-Mario-Kefren-Lokateli-Kop-Yildiz-Čiko-David
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Naravno da nije, epizoda u interu ne definise cijelu njegovu karijeru.
Po toj logici i on, a i Gasperini su panjevi jer je i Gasperini bio epski fail u interu. A realnost je da su u toj eri igrali Belfodil, Osvaldo, Nagatomo, Obi i slični panjevi. Usput je Gasp imao po imenima nemjerljivo jaci tim.
Spalleti nije nikad dugorocno forsirao 3 nazad, a pogotovo nikad nije bio defanzivan trener, reaktivan, to nije njegov stil, o tome govorimo. Ali italija je glupan, to je normalno da botina Allegrista kao on ne razumije.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 dec 2025, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Spalletti: Yildiz jeste dao gol, ali on može puno bolje i mora da radi puno više, zato sam ga zamijenio. 
- Juventinisimo
- Kontakt:
Moras se naviknuti da imas likova kao siamo, milanista, ovaj nas brat Italija...ima ih jos..
Vidis, onaj pacenik milanista svaki dan pomene mene u kontekstu...a ne zna obrisati sline sa lica dok mu cure u usta...ali yebi ga, internet je cudo...
Juve je danas zabio gol, ali oni njegovi sto ih nabroja u nizu, kao recimo Real, nisu..zamisli koji pacenik bi trebao biti ja da idem okolo i gledam koliko su zabili golova iz onih timova koje je on i jos jedan haman nabrojali..moju poentu o Juventusovom napadu i rotaciji 6 igraca, promjene formacije, nisu ni shvatili...bukvalno sa napadacima koje imamo mozemo igrati sve i jednu mogucu napadacku formaciju...
Oni imaju svoj balon, u njemu im je dobro, tamo se grcaju od znanja i probusiti ga nece...neka tamo i ostanu, tamo im je najbolje..
Ako Spaleti ovako nastavi, sa izmisljanjem formacije, glupiranjem, treba i njega zamjeniti..dovesti nekog amatera i reci mu samo da postavi sastav kako treba i pusti ih igrati...sve ce doci na svoje..glupiranje nije i nikad nece...to su nas uvjerili od hamajlije, mote, tudora, evo i ovoga..
Pirlo je vodio tim bolje nego ovi "pravi" treneri...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
A šta je to Milanista pogrešno rekao pa si se toliko uvrijedio i non stop ga spominješ? Sam si pisao o moćnom Juventusovom napadu i rotaciji 6 igrača i da imate najbolji napadački potencijal u Evropi, da možete igrati sve i jednu moguću napadačku formaciju koja može razbiti svaku odbranu na svijetu. To su tvoje riječi, a čovjek je samo pitao zašto to ne igrate kad je već tako.Juventinisimo je napisao/la: ↑08 dec 2025, 02:24Moras se naviknuti da imas likova kao siamo, milanista, ovaj nas brat Italija...ima ih jos..
Vidis, onaj pacenik milanista svaki dan pomene mene u kontekstu...a ne zna obrisati sline sa lica dok mu cure u usta...ali yebi ga, internet je cudo...
Juve je danas zabio gol, ali oni njegovi sto ih nabroja u nizu, kao recimo Real, nisu..zamisli koji pacenik bi trebao biti ja da idem okolo i gledam koliko su zabili golova iz onih timova koje je on i jos jedan haman nabrojali..moju poentu o Juventusovom napadu i rotaciji 6 igraca, promjene formacije, nisu ni shvatili...bukvalno sa napadacima koje imamo mozemo igrati sve i jednu mogucu napadacku formaciju...
Oni imaju svoj balon, u njemu im je dobro, tamo se grcaju od znanja i probusiti ga nece...neka tamo i ostanu, tamo im je najbolje..
Ako Spaleti ovako nastavi, sa izmisljanjem formacije, glupiranjem, treba i njega zamjeniti..dovesti nekog amatera i reci mu samo da postavi sastav kako treba i pusti ih igrati...sve ce doci na svoje..glupiranje nije i nikad nece...to su nas uvjerili od hamajlije, mote, tudora, evo i ovoga..![]()
![]()
![]()
Pirlo je vodio tim bolje nego ovi "pravi" treneri...![]()
Je li moguće da četiri trenera nisu u stanju da otključaju taj nevjerovatni atomski napadački potencijal?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ti si isti kaliber kao i on...balon...da imas klikera, sam bi zakljucio da ne postoje tih 4 trenera...osnovama fudbala i veznom redu te necu uciti...neka te uce to na fizickom gdje si se prvi i zadnji puta susreo sa loptom...galia95 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 02:36A šta je to Milanista pogrešno rekao pa si se toliko uvrijedio i non stop ga spominješ? Sam si pisao o moćnom Juventusovom napadu i rotaciji 6 igrača i da imate najbolji napadački potencijal u Evropi, da možete igrati sve i jednu moguću napadačku formaciju koja može razbiti svaku odbranu na svijetu. To su tvoje riječi, a čovjek je samo pitao zašto to ne igrate kad je već tako.Juventinisimo je napisao/la: ↑08 dec 2025, 02:24Moras se naviknuti da imas likova kao siamo, milanista, ovaj nas brat Italija...ima ih jos..
Ako Spaleti ovako nastavi, sa izmisljanjem formacije, glupiranjem, treba i njega zamjeniti..dovesti nekog amatera i reci mu samo da postavi sastav kako treba i pusti ih igrati...sve ce doci na svoje..glupiranje nije i nikad nece...to su nas uvjerili od hamajlije, mote, tudora, evo i ovoga..![]()
![]()
![]()
![]()
Je li moguće da četiri trenera nisu u stanju da otključaju taj nevjerovatni atomski napadački potencijal?![]()
Moras se naviknuti da imas likova kao siamo, milanista, galia95, ovaj nas brat Italija...ima ih jos..
Evo ubacio sam te, da se ne ljutis i prepoznas..
PS. zasto ste vi uopste javljate na nas podforum??? Imate svoj i jos seria A i tamo lijecite komplekse i frustracije...niko vam nije rekao da dolazite ovamo...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Tutto bene fra, samo se nemoj nerviratiJuventinisimo je napisao/la: ↑08 dec 2025, 03:07Ti si isti kaliber kao i on...balon...da imas klikera, sam bi zakljucio da ne postoje tih 4 trenera...osnovama fudbala i veznom redu te necu uciti...neka te uce to na fizickom gdje si se prvi i zadnji puta susreo sa loptom...galia95 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 02:36A šta je to Milanista pogrešno rekao pa si se toliko uvrijedio i non stop ga spominješ? Sam si pisao o moćnom Juventusovom napadu i rotaciji 6 igrača i da imate najbolji napadački potencijal u Evropi, da možete igrati sve i jednu moguću napadačku formaciju koja može razbiti svaku odbranu na svijetu. To su tvoje riječi, a čovjek je samo pitao zašto to ne igrate kad je već tako.Juventinisimo je napisao/la: ↑08 dec 2025, 02:24
Moras se naviknuti da imas likova kao siamo, milanista, ovaj nas brat Italija...ima ih jos..
![]()
![]()
![]()
Je li moguće da četiri trenera nisu u stanju da otključaju taj nevjerovatni atomski napadački potencijal?![]()
Moras se naviknuti da imas likova kao siamo, milanista, galia95, ovaj nas brat Italija...ima ih jos..
Evo ubacio sam te, da se ne ljutis i prepoznas..
PS. zasto ste vi uopste javljate na nas podforum??? Imate svoj i jos seria A i tamo lijecite komplekse i frustracije...niko vam nije rekao da dolazite ovamo...
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Vec kad su Tudora potvrdili za ovu sezonu svaki navijac s imalo mozga je znao da cemo u decembru jedva cekati da se ista zavrsi. To nije nešto novo i na takav rasplet smo navikli vec godinama, jedino je Motta u jednom periodu ulijevao malo vise nade nego ostali. Ja zelim da idu ljudi koji ovo sve zakuhavaju, ne samo Spaletti, on je slamka za spas ovih neznalica koje klub guraju u provaliju godinama ali nikako da ga dokrajce.
Sramota je da uopste pricamo o Kellyju, Mckenniju, Ruganiju, Kosticu i ostalim polovnjacima kao igracima Juventusa. Uzalud je pricati i nadati se bilo kakvom rezultatu kad je trener miš koji je prihvatio poraz unaprijed od još gore ekipe Napolija, pa ovo sto je nas pobijedilo nema nista bolji tim individualno od Fiorentine koja je zadnja. Meni se iskreno vise ovo ne prati.
Sramota je da uopste pricamo o Kellyju, Mckenniju, Ruganiju, Kosticu i ostalim polovnjacima kao igracima Juventusa. Uzalud je pricati i nadati se bilo kakvom rezultatu kad je trener miš koji je prihvatio poraz unaprijed od još gore ekipe Napolija, pa ovo sto je nas pobijedilo nema nista bolji tim individualno od Fiorentine koja je zadnja. Meni se iskreno vise ovo ne prati.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pogba je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:43Naravno da nije, epizoda u interu ne definise cijelu njegovu karijeru.
Po toj logici i on, a i Gasperini su panjevi jer je i Gasperini bio epski fail u interu. A realnost je da su u toj eri igrali Belfodil, Osvaldo, Nagatomo, Obi i slični panjevi. Usput je Gasp imao po imenima nemjerljivo jaci tim.
Spalleti nije nikad dugorocno forsirao 3 nazad, a pogotovo nikad nije bio defanzivan trener, reaktivan, to nije njegov stil, o tome govorimo. Ali italija je glupan, to je normalno da botina Allegrista kao on ne razumije.
Svi mi znamo da Spalleti forsira 433, da forsira napadački fudbal, sa ritmom i kombinatorikom, ko ga je pratio zna za to, ali ovo što on radi otkako je došao u Juventus ne da nisu slučajne greške nego su preslikano iste greške prethodnika
3 nazad?
Mekdonals?
Bez desnog wingera
Vezni na stoperu
Panj Kostic?
Neshvatljive izmjene koje su kulminirale sinoc
Igrace koje smo otjerali iz kluba u yebeni Fener i Lids kod nas igraju najvise
Tehnicki sposobni igraci se sto kazes sikaniraju zbog tehnickih antitalenata
I da jednom za sva vremena razjasnimo Kelly je panj
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Juventusove uprave su u zadnjih 6-7 godina pogodile 2-3 transfera od milion koliko ih je napravljeno. Čak i oni igrači koji su bili kvalitet i činili se kao sigurna pojačanja su nekim čudom zaboravili igrati nogomet kad su tu došli. Ne postoji trener na svijetu koji ovo može posložiti bez 2-3 godine ozbiljne patnje i zato oduvijek govorim nije ni do Motte,nije ni do Tudora,a neče biti ni do ovog nesretnika kad dobije nogu u martu. Comoliji,Chieliniji i tako slični će ih mijenjati do besvjeti samo da svoje stolice spase i to je trenutna slika Juventusa!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ja se još ibretim onoj asistenciji Mekenija za Hojlunda, pa da je rukama bacao ne bi onako perfektno nabacio.
Samo da nam Kenan ne ode na ljeto, bez njega ne bi 10 golova dali.
Kažu da se Bremer vraća za Bolonju, dakle za manje od sedam dana, vidjećemo hoće li onda promijeniti formaciju
Samo da nam Kenan ne ode na ljeto, bez njega ne bi 10 golova dali.
Kažu da se Bremer vraća za Bolonju, dakle za manje od sedam dana, vidjećemo hoće li onda promijeniti formaciju
MANIJACI JUG 1987
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.