FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Poserem vam se na taj pi.ckasti pristup i strah od sudija. Mi da smo dokrajcili kone i uzeli Veleza ne bi danas niko pisao o sudijama. Nije do sudija, do nas je.
ZZ
- robertkosar
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 12:18Gospodine iz rajvoSa koje debeli?? :mrgreenGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 dec 2020, 11:11Ubijedjen sam da cemo pobjediti, iako nam fale Rahman i Pejovic..A sto se tice sastava, ja ocekujem da cemo ovako izaci
............Kovacevic
Hebibovic-Mili-Dupovac-Pidro
...........Sušić-Đokanović
Fanimo---Velkoski----Tatar
..............Debeli
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
@tm01hzne ko danas komentašriše našu utakmicu jel imaš informaciju
Jel onaj sa cvikama što često prenosi Radnik Bijeljinu. Baš ga teško bude slušat nekako se nadam Kerimu.

Jel onaj sa cvikama što često prenosi Radnik Bijeljinu. Baš ga teško bude slušat nekako se nadam Kerimu.
komentarisat ce bas taj s cvikama a Kerim je danas na grbavici
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- robertkosar
- Kontakt:
Samo nek nije onaj Surkovic

Nažalost, Darko Dragičević radi 

Vedo je barem našrobertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:11Samo nek nije onaj SurkovicOspem se sav kad on prenosi tekmu

Danas po pobjedu aBd pa barem u 90 munuti za 0:1 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
1000000% tacno,zato fino nek danas izadju i pobjede.Sve je do nas.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑06 dec 2020, 12:46Poserem vam se na taj pi.ckasti pristup i strah od sudija. Mi da smo dokrajcili kone i uzeli Veleza ne bi danas niko pisao o sudijama. Nije do sudija, do nas je.
- robertkosar
- Kontakt:
Za platu je nastm01hzne je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:13Nažalost, Darko Dragičević radi
Vedo je barem našrobertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:11Samo nek nije onaj SurkovicOspem se sav kad on prenosi tekmu
![]()

momak je bio na sjeveru koseva ako se na varam bio je clan podgrupe FGRrobertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:19Za platu je nastm01hzne je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:13Nažalost, Darko Dragičević radi
![]()
Imace zakamuflirani plavi strumf
![]()
tako da ti ta konstatacija ne stoji
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ne znam zašto ima nešto protiv njega

Gledaj nedima kiksera,a neki ga prizivaju da s njim napadamo grupe hahahha
NEMA NAZAD
Ja fakat neznam cega se vi bojite? Zasto bi izgubili? Sta to Borac ima drugacine od svih drugih ekipa koje smo nadigrali. Sta to Borac ima bolje od nas? Koji segment? Kojeg igraca? Na kojoj poziciji? Strucni stab, mozda? Timski duh ili igru? Ja ne vidim nista? Ako mi budemo pravi uopste se ne bojim da ce rezultat doci u pitanje.
- robertkosar
- Kontakt:
Ovi Musijini volovi protiv nas zemlju grizu a naguze se konama i ovoj fasistickoj bagri iz tvz zapadnog mostara
Nama bi najbolje bilo dovesti Bilbiju,takav nama napadac treba
Kako bih volio da ovaj covjek zavrsi karijeru kod nas, svojevremeno najdrazi igrac. Piksi, majstor.
Amer Dupovac!
opusteno raja 1:2 za nas
- PeakyBlinders
- Kontakt: