Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dok je Husref tu mi smo prvi kandidat za titulu! Ovaj put je on tu od pocetka!High je napisao/la:Imamo li šansi za titulu?!
Ni dodat' ni oduzet' ništaStariGrad071 je napisao/la:Ma ako ne dobijemo od sezone nema nista i odma treba rukovodstvo da dadne ostavku kao i sportski koordinator i sef strucnog staba sa pomocnicima. Zahvalit se stanojevicu, hodzicu, halilovicu, sofrancu, bekicu, ahmetovicu, hebibovicu, gurnut djecu izborit opstanak pq dogodine uz pojacanja u upravi dovesti i pojacanja na terenu. Necu reci da au ovi igraci losi jer nisu ali nisu karakterni i nisu pobjednici u glavi, srcu, mudima i nisu dostojni dresa kojeg nose.
Ne kontam ovakvo razmisljanje kao ako danas dobijemo dobro je i svi ostaju a ako izgubimo treba sve rastjerat . a sta ako danas dobijemo a iducu izgubmo . nista nece biti gotovo kako god zavrsi danas , da treba pobjedit treba .siroliver69 je napisao/la:Ni dodat' ni oduzet' ništaStariGrad071 je napisao/la:Ma ako ne dobijemo od sezone nema nista i odma treba rukovodstvo da dadne ostavku kao i sportski koordinator i sef strucnog staba sa pomocnicima. Zahvalit se stanojevicu, hodzicu, halilovicu, sofrancu, bekicu, ahmetovicu, hebibovicu, gurnut djecu izborit opstanak pq dogodine uz pojacanja u upravi dovesti i pojacanja na terenu. Necu reci da au ovi igraci losi jer nisu ali nisu karakterni i nisu pobjednici u glavi, srcu, mudima i nisu dostojni dresa kojeg nose.
Ta ko smo mi da sudimo Legendi!joker90 je napisao/la:Dok je Husref tu mi smo prvi kandidat za titulu! Ovaj put je on tu od pocetka!High je napisao/la:Imamo li šansi za titulu?!
A i dobro odbranu igrat jer ce Baraban djecu Hebibu praviti ( ko i svaki ozbiljniji igrac)MortemHz je napisao/la:Trebali bi forsirati nasu igru i napade preko desne strane, izgleda da će im tu početi igrač od 18 godina posto im je Terzić povrijeđen.
Neće valjda cirkusant opet Hebiba staviti da igra!?Inijesta je napisao/la:A i dobro odbranu igrat jer ce Baraban djecu Hebibu praviti ( ko i svaki ozbiljniji igrac)MortemHz je napisao/la:Trebali bi forsirati nasu igru i napade preko desne strane, izgleda da će im tu početi igrač od 18 godina posto im je Terzić povrijeđen.
Moja TValacious je napisao/la:Hoce biti prenosa negdje danas ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hajdeee, Haksss, mosarajvosa83, Proximic, roccosiffredi, Strosmajer i 49 gostiju.