Mozes ti njemu roknuti ugovor na 16 godina al to nema veze , kad u ugovoru imas 5 klauzula , da moze otici kad ga trazi bolji klub, klub iz bolje i jace lige, klub koji nudi vise para itd, to sad ima 99 % igraca na svijetu tako da je tesko koga zadrzati, shvati i ti tog igraca ako u Velezu ima platu milju ili dvije, a vamo mu nude 7-8 uz to u europi paša moj napustio bi i tivm22 je napisao/la:Svake godine ista priča, svake godine najboljim igračima ističe ugovor. Pa ebemu mater rokni mu ugovor na 4 godine i gotova priča, a ne svake godine ponovo produživat.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
paša moj zato je tu klub da mu obezbjedi dug ugovor dok je još relativno nepoznat i nedokazan, ne mora klub dobit neku preveliku cifru ali najgore je besplatno da ode, ta nije Velež neki amaterski klub iz 3. lige da mu igrači nemaju ugovor i idu kako im volja.aS_Roma je napisao/la:Mozes ti njemu roknuti ugovor na 16 godina al to nema veze , kad u ugovoru imas 5 klauzula , da moze otici kad ga trazi bolji klub, klub iz bolje i jace lige, klub koji nudi vise para itd, to sad ima 99 % igraca na svijetu tako da je tesko koga zadrzati, shvati i ti tog igraca ako u Velezu ima platu milju ili dvije, a vamo mu nude 7-8 uz to u europi paša moj napustio bi i tivm22 je napisao/la:Svake godine ista priča, svake godine najboljim igračima ističe ugovor. Pa ebemu mater rokni mu ugovor na 4 godine i gotova priča, a ne svake godine ponovo produživat.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Čisto sumnjam (iako si lupio i to je o.k jer niko ne od nas ne zna tačno), da su tolike razlike u ciframa među klubovima bez obzira na dolazak Tana.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Nisam brate ovom cifrom aposlutno mislio na Sarajevo u odnosu na Velez, nego na neku drugu ekipu u europi. recimo Bugarska, Slovacka ili njemacka cvajta itdTitova-Juga je napisao/la:Čisto sumnjam (iako si lupio i to je o.k jer niko ne od nas ne zna tačno), da su tolike razlike u ciframa među klubovima bez obzira na dolazak Tana.
A sto se tice Sarajeva njegov prelazak vamo bi sigurno znaci blize odlasku vani, lakse ce se prodati i bolje iz Sarajeva nego iz Veleza ako cemo realno gledati
-
- Kontakt:
Pusti se zabluda buraz,svi misle da milijarderi cekaju da uloze novac u nase timove,evo npr Celik koji ima bruku dugova,nema statuta itd. mozda turkis airalns sponzor da im bude,al nikad ih kupiti nece zapamti ovo,jer u ovoj zemlji klub nemoze naci sponzora da mu daje 100 km,a ne neki milijarrder da ulazeAlemC85 je napisao/la:evo čitam da ljudi iz Čelika pregovaraju s Turcima da ih preuzmu, znači i oni hoće stopama Sarajeva, valjda će i ovi naši početi tražiti potencijalne TANOVE.
-
- Kontakt:
Tacno, nema sanse da se ovdje dovede strani sponzor, kome to podje za rukom svaka mu cast
treba sačekati ovih 7 kola a to je mjesec i po, i tek onda u akciju, sve ostalo je rekla-kazala, jer bi bilo neozbiljno izlaziti u javnost.
Da se još jednom dotaknem Mrkve, ja nemam ništa protiv njega, pa ni protiv Ace, Zaima i Džafe, ali brate dragi, neka oni rade sa djecom u omladinskoj školi, a sportskog direktora se može i mora naći na birou među toliko nezaposlenih mladih ljudi, a to znači da nam treba ili pravnik ili ekonomista.
Dokaz je slučaj Purović, umjesto da se šuti do zadnjih dana, oni izlaze u javnost da je gotovo, a ono se izjalovi, e tu je problem, dok se ne završi posao, ne izlazi u javnost, i to nam je velika boljka.
PSIHOLOG je također potreban svakom profesionalnom kolektivu kao što je i Velež!
@emil02in samo informacije radi, Velež je upravo zbog dugovanja koja su napravljena zadnjih 10 godina bio u zastoju svog razvoja. Sada kada smo rame uz rame s Širokim, svi će sada željeti biti naš sponzor, najviše zbog činjenice da smo brend, ali i pozitivnog glasa, koji nas prati u posljednje 2-3 godine.
Ponavljam optimista sam.
Da se još jednom dotaknem Mrkve, ja nemam ništa protiv njega, pa ni protiv Ace, Zaima i Džafe, ali brate dragi, neka oni rade sa djecom u omladinskoj školi, a sportskog direktora se može i mora naći na birou među toliko nezaposlenih mladih ljudi, a to znači da nam treba ili pravnik ili ekonomista.
Dokaz je slučaj Purović, umjesto da se šuti do zadnjih dana, oni izlaze u javnost da je gotovo, a ono se izjalovi, e tu je problem, dok se ne završi posao, ne izlazi u javnost, i to nam je velika boljka.
PSIHOLOG je također potreban svakom profesionalnom kolektivu kao što je i Velež!
@emil02in samo informacije radi, Velež je upravo zbog dugovanja koja su napravljena zadnjih 10 godina bio u zastoju svog razvoja. Sada kada smo rame uz rame s Širokim, svi će sada željeti biti naš sponzor, najviše zbog činjenice da smo brend, ali i pozitivnog glasa, koji nas prati u posljednje 2-3 godine.
Ponavljam optimista sam.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tito ne postavljaj ovo prerezat cu vene sebi kad vidim koji su se seljaci nakotili u nas lijepi grad. Kad smo kod Hit-a sjeca li se iko kioska s rekvizitima Veleza i Andje sto je radila u njemu. I Andja je zivila VelezTitova-Juga je napisao/la:

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
uz nekadašnju robnu kuću Sarajka, HIT je bio najmodernija robna kuća u bivšoj SFRJ.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Meni je ipak cirkus iza njega bio vrh i sutanje rodockih pitomaca. Dusa im bilo doc na cirkus i popusit degenekAlemC85 je napisao/la:uz nekadašnju robnu kuću Sarajka, HIT je bio najmodernija robna kuća u bivšoj SFRJ.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma znam ja kako je nastao dug,i da smo zbog vracanja istog imali lose rezultate.Ali sadasnje stanje duga je isto dokaz da imamo sposobnih ljudi u klubu.Ja se uvijek nadam dobrom,pa tako i sad.Pozdrav svim rodjenim sirom svijeta.AlemC85 je napisao/la:uz nekadašnju robnu kuću Sarajka, HIT je bio najmodernija robna kuća u bivšoj SFRJ.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
RAJA HAJMO SUTRA SVI NA TEKMU. BEZ OBZIRA NA LOSE REZULTATE U ZADNJE VRIJEME RODJENI TREBAJU PODRSKU. SVI NA STADION. FORZA VELEZ I IDEMO RUDAR GURNUT U DRUGU LIGU
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Na danasnji dan prije 85 godina se rodio jedan poseban rodjeni. Covjek koji je ostavio divan trag u Hercegovini i Dalmaciji. Kad je umro ostala je nada, da je ostavio iza sebe trag na ljudima koji ce dalje da prenose iste vrijednosti na nove generacije.

Sutra bi mogli odigrati opušteno i namiriti konačno ovaj Rudar koji nam je zadnje 2 sezone nosio bodove a koji je trenutno jako loš.Fino vrijeme, fin teren, nema pritiska...., svi uslovi za pobjedu su tu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RAJA HAJMO SUTRA SVI NA TEKMU. BEZ OBZIRA NA LOSE REZULTATE U ZADNJE VRIJEME RODJENI TREBAJU PODRSKU. SVI NA STADION. FORZA VELEZ I IDEMO RUDAR GURNUT U DRUGU LIGU
Također očekivam jednu pobjedu nakon dugo vremena. Vrijeme je.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sutra moraju dobiti da se iskupe za ispadnje, jednostavno neka poginu.
Sada se vidi greška stručnog štaba što su otpustili Jusufbašića, niko ne zna gola zabiti, toliko o stručnosti.
Sada se vidi greška stručnog štaba što su otpustili Jusufbašića, niko ne zna gola zabiti, toliko o stručnosti.
Šta Jusufbašić zna, mi igramo na kontre, a on spor igrač. Makar smo priprijetit' mogli iz slobodnjaka protiv Čelika s lijeve strane zadnju utakmicu u Kupu.
Ali naravno, Peja, kao ljevak je uz'o loptu, i ubaciv'o u 16 sa cca. 22 metra. Mi, naravno, kao ekipa koja u prosjeku ima jako visoke igrače, sve smo ih rasuli i dali gol iz Pejina ubačaja ... ili se varam ?
Ali naravno, Peja, kao ljevak je uz'o loptu, i ubaciv'o u 16 sa cca. 22 metra. Mi, naravno, kao ekipa koja u prosjeku ima jako visoke igrače, sve smo ih rasuli i dali gol iz Pejina ubačaja ... ili se varam ?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jest mi ono cudno bilo. Slobodnjak na 18-19 metara za desnjaka dusu dao,a Peja nabacujezizu1991 je napisao/la:Šta Jusufbašić zna, mi igramo na kontre, a on spor igrač. Makar smo priprijetit' mogli iz slobodnjaka protiv Čelika s lijeve strane zadnju utakmicu u Kupu.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pa ti si birvaktile bio zajeban brato...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Meni je ipak cirkus iza njega bio vrh i sutanje rodockih pitomaca. Dusa im bilo doc na cirkus i popusit degenekAlemC85 je napisao/la:uz nekadašnju robnu kuću Sarajka, HIT je bio najmodernija robna kuća u bivšoj SFRJ.

Doktor baluna...
A sta si ti birvaktile bio?CroUltras je napisao/la:Pa ti si birvaktile bio zajeban brato...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Meni je ipak cirkus iza njega bio vrh i sutanje rodockih pitomaca. Dusa im bilo doc na cirkus i popusit degenekAlemC85 je napisao/la:uz nekadašnju robnu kuću Sarajka, HIT je bio najmodernija robna kuća u bivšoj SFRJ.
il te je sramota napisati? Uja seljacino!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.