Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Druze nije ti to taj pehar 

@Unica, to je kad je FA cup uzeo 

evo i Dzekini roditelji na terenu slikaju se sa Kolarovom,Savicem i Kompaiem 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
AboveTheLaw je napisao/la:Druze nije ti to taj pehar
Ja sam mislio da on misli na ovu sliku pošto je rekao kup.mandraX je napisao/la:@Unica, to je kad je FA cup uzeo
Nije rekao kup nego ćupUnica_Liverpool_ je napisao/la:AboveTheLaw je napisao/la:Druze nije ti to taj peharJa sam mislio da on misli na ovu sliku pošto je rekao kup.mandraX je napisao/la:@Unica, to je kad je FA cup uzeo

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast Edine,cestitke na ogromnom,najvecem uspjehu!.... Edinov gol ce uci u historiju...
Dzeko je po ko zna koji put istinski obradovao sve Bosance i Hercegovce i pokazao da je nas najbolji ambasador u svijetu! osvojiti Englesku ligu nije mala stvar,postao je prvi igrac iz BIH kojem je to poslo za rukom...mozda ce ga ovaj gol i ostaviti u Cityu,ali najbolje je za njega da ide u klub gdje ce biti prvi napadac,jer on svojim kvalitetima to zasluzuje i moze bez problema birati klub gdje ce igrati,Bayern,Juventus,Inter,Arsenal,Milan...gdje god da ode to ce biti samo korak naprijed u njegovoj prebogatoj karijeri! cestitke patrioto ,cestitke igracino!!!
p.s.
gledati bh zastavu kako je s ponosom istices,hm neprocjenjivo!
Dzeko je po ko zna koji put istinski obradovao sve Bosance i Hercegovce i pokazao da je nas najbolji ambasador u svijetu! osvojiti Englesku ligu nije mala stvar,postao je prvi igrac iz BIH kojem je to poslo za rukom...mozda ce ga ovaj gol i ostaviti u Cityu,ali najbolje je za njega da ide u klub gdje ce biti prvi napadac,jer on svojim kvalitetima to zasluzuje i moze bez problema birati klub gdje ce igrati,Bayern,Juventus,Inter,Arsenal,Milan...gdje god da ode to ce biti samo korak naprijed u njegovoj prebogatoj karijeri! cestitke patrioto ,cestitke igracino!!!
p.s.
gledati bh zastavu kako je s ponosom istices,hm neprocjenjivo!
svaka cast ! ponosu BIH!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Rodeni je napisao/la:imali iko sliku od Dzeke kad je uzeo onaj cup sa bih zastavom nek postavi ovde hvala
Nema na čemu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ćuko ti jezik odgriz'o !Elegant je napisao/la:Mozda on i ostane u Cityu.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sad u Juve po Seriu A. 

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zdrav razum u mlada covjekaPapastathopoulos je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Papastathopoulos je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
hahahhhaah svaka cast, "kulturno spustanje" to se zove, hahahha
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- delpiero20
- Kontakt:
svaka čast ponos ode slika čitavoj Europi naježila sam se gledajući.Neke stvari se nemogu kupit novcem
bravo,čestitam,samo sabur ima Boga yes yes go go ....
Edo zacementirao si ih!!!!!!

Edo zacementirao si ih!!!!!!
mozak je napisao/la:
![]()
The best story ever!!!

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...