ma nije to brate nažalost, doći će neko 100%. nego bi nam trenutno sahin lego dobro.soe je napisao/la:Nazalost po svemu sudeci Sahin ide u Liverpool.
A povratak wilsherea se očekuje za mjesec dana, pa onda i rosicky

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ma nije to brate nažalost, doći će neko 100%. nego bi nam trenutno sahin lego dobro.soe je napisao/la:Nazalost po svemu sudeci Sahin ide u Liverpool.
ako ces realno, svi transferi se uvijek prvo objave na twitteru pa tek onda na off stranicamaHenderson je napisao/la:Ja ne čitam twitter, samo BBC, Guardian, Sky sport i ESPN.
Uđi na zvaničnu stranicu Liverpoola pa se uvjeri šta je noćas Rodgers izjavio.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... hin-latest" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma pitanje je kakav ce Wilshere biti kad se vrati ,a neke nade polagat u Rosickog zaista nema smisla.nedim1993 je napisao/la:ma nije to brate nažalost, doći će neko 100%. nego bi nam trenutno sahin lego dobro.soe je napisao/la:Nazalost po svemu sudeci Sahin ide u Liverpool.
zna on sta ce odabrati.................BOLJI TIM..................................Marsal je napisao/la:Nek ide u Liverpol, siguran sam da će uživat u tika-taki sa Borinijem, allenom, Shelveyem, Lucasom, downingom, Hendersonom i rasistom.
youngredcomps je napisao/la:zna on sta ce odabrati.................BOLJI TIM..................................Marsal je napisao/la:Nek ide u Liverpol, siguran sam da će uživat u tika-taki sa Borinijem, allenom, Shelveyem, Lucasom, downingom, Hendersonom i rasistom.
Hvala što si me lijepo nasmijao za kraj.youngredcomps je napisao/la:zna on sta ce odabrati.................BOLJI TIM..................................Marsal je napisao/la:Nek ide u Liverpol, siguran sam da će uživat u tika-taki sa Borinijem, allenom, Shelveyem, Lucasom, downingom, Hendersonom i rasistom.
JA TE NASMIJAO A TI MENE EVO 7 DANA NASMIJAVAS.Marsal je napisao/la:Pozdrav raja, iskljucujem se... Nervira me ovaj transfer rok i ovoliki broj dezinformacija.
Javim se opet kad završi ovo ludilo... to jest prvog septembra.
dotad pokušajte nekako bez mene, znam da ću vam nedostajat.
Hvala što si me lijepo nasmijao za kraj.youngredcomps je napisao/la:zna on sta ce odabrati.................BOLJI TIM..................................Marsal je napisao/la:Nek ide u Liverpol, siguran sam da će uživat u tika-taki sa Borinijem, allenom, Shelveyem, Lucasom, downingom, Hendersonom i rasistom.![]()
![]()
pa i sahin je van terena haman godinu, ne razumijem po cemu je onda Sahin pojacanje :Ssoe je napisao/la:Ma pitanje je kakav ce Wilshere biti kad se vrati ,a neke nade polagat u Rosickog zaista nema smisla.nedim1993 je napisao/la:ma nije to brate nažalost, doći će neko 100%. nego bi nam trenutno sahin lego dobro.soe je napisao/la:Nazalost po svemu sudeci Sahin ide u Liverpool.
ja sam ovo napisao marsalu.jer je dolazi na temu liverpoola i pisao nesto o sahinu i sad vidim nesto poceo za suareza,al ako hoces argumente vidi trofeje...nema potrebe vise da ti dajem dokaza.a ako bi postao dobar igrac u arsenalu on bi bio prodat jer u arsenalu ne moze igrati dobar igrac,odmah ga prodaju.ako nista liverpool je osvojio kup a arsenal nemoze ni kup.davno je bila 2005nedim1993 je napisao/la:@youngredcomps to ti nije objašnjenje prethodno napisanog posta. ti reče da je Liverpool bolji klub, pa argumentoj to
a neko nikad u svojim vitrinam nije vidio ovoAllGunsBlazing je napisao/la:Napomeni koji kup, neko ce pomisliti da je to onaj vazni, a ne onaj usputni. Neko vec godinama nije cuo ovu himnu na svom stadionu:
[youtube][/youtube]
mislim da sve govori broj titula prvaka evrope.cijeli london i cijeli manchester imaju isto koliko i 1 klub iz liverpoolaAllGunsBlazing je napisao/la:A neko nikad nije vidio trofej Premiershipa. I da ima navijace na forumu od kojih vecina nije ni bila rodjena u vrijeme posljednjeg osvajanja titule.
Uostalom sta se raspravljam. Carroll. **** trofeje i titule, kupiti Carrolla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.