Šteta, nekih 6 tekmi s finim igrama, i 35 dana bez poraza, rast se vidio, i ti radis takvu vratolomiju i s timom koji je projektovan da igra s 2 krila i špicom (jer imaš 6 napadača) izadješ na Napoli BEZ napadača. Da je cilj bio da u vezi dobije bitku pa hajde, da je zato sve uradio, a ono do 6 minute nismo lopte uzeli strasnim Oliveirama i Elmasima, prepali se hojlunda i beukeme, ne znam ni kakvim jos sve panjevima koji da imaju crno-bijeli dres na sebi - na temi bi nam se nakotilo desetine eksperata da izjave kako odavno losije igrače nismo imali!!
Ako je imalo pametan, mora prestati s glupostima i uraditi ozbiljan rez jer je on ovo upropastio, neka se odrekne potpuno igrača koje nazor gura, a zna da mu ne mogu pomoci, neka odredi 15 igrača i fura ih maksimalno, a otjera sve sto nece u januaru, pa da vidimo. Ovako mi djeluje kao da radi po diktatu nekom. Znam dovoljno Spalletia, ovo apsolutno djeluje isforsirano i nerazumno. Bolesno je Bgm gurati Amera po svim pozicijama i krasti mjesto desno gdje imamo 3 super igrača guranjem njega, lik je drvo, italijanska fiksacija nekim laznim balansom koji donose ovakvi panjevi je neobjasnjiva, a za Juventus pogubna. Mi imamo situaciju da se po bespucima interneta siri narativ da Mario ne igra na beku jer ne zna da igra odbranu, to je izjava bez ikakvog dokaza, nikakvog argumenta, nikada nije jos zaigrao tu. Ali zato lagano nam igraju Cabal i Cambiaso uprkos cinjenici da direktno uticu na primljene golove. Da ne idem dalje, Kenan mu igrao vise jbni kup nego veceras, naprosto skandalozno vodjen mec od strane trenera.
Posljednja sansa da promijeni iz korijena od sutra do kraja sezone i formaciju, i pristup i mani se nekih ljubimaca (koji su ljubimci prethodnih trenerskih kloceva) koji nam samo stete, da stavi igrače koji cine razliku da igraju 75 minuta, a ne 12 jer nema njemu produzenja. Svakako znamo da je stranac jedino rjesenje za bolestan mentalitet ovog kluba, ali Luciano je uvjeren sam i stojim i dalje iza toga uprkos veceras, najmanje italijanstina od sve italijanstine.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT