Hajd nije lose, valja prije vremena na gostovanje u Gracanicuklasik je napisao/la:Kup BIH 1/16
Bratstvo Gračanica - Sloboda Tuzla
Moglo je i bolje al moglo je i punjo gore

igra se jedna utakmica
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hajd nije lose, valja prije vremena na gostovanje u Gracanicuklasik je napisao/la:Kup BIH 1/16
Bratstvo Gračanica - Sloboda Tuzla
Moglo je i bolje al moglo je i punjo gore
U ovoj fazi jedna utakmica, aa mislim da je dobro ovo i zbog gostovanja i onda ako prodjemo igraju se dvije utakmie u 1/8 i tu se nadam nekom jacem premijerligasu.harry_90 je napisao/la:Nije lose..
Jel se igra jedna ili dvije utakmice?
Ponudi za tri boda u ligaskoj utakmici u Gracanici (na proljece) pa da pregovaramo.cesc4 je napisao/la:Mi dobijemo u kupu vi u ligi i ja zadovoljanZanimljivo je to da se 18.09 igra u Gracanici a tri dana nakon toga u Tuzli
Hahahaha nista od toga .... Znas da alfa i omega kluba ima fetish na slobodu, voli njih pobjedit vise nego ista...Probisvjet je napisao/la:Ponudi za tri boda u ligaskoj utakmici u Gracanici (na proljece) pa da pregovaramo.cesc4 je napisao/la:Mi dobijemo u kupu vi u ligi i ja zadovoljanZanimljivo je to da se 18.09 igra u Gracanici a tri dana nakon toga u Tuzli
![]()
cesc4 je napisao/la:Hahahaha nista od toga .... Znas da alfa i omega kluba ima fetish na slobodu, voli njih pobjedit vise nego ista...Probisvjet je napisao/la:Ponudi za tri boda u ligaskoj utakmici u Gracanici (na proljece) pa da pregovaramo.cesc4 je napisao/la:Mi dobijemo u kupu vi u ligi i ja zadovoljanZanimljivo je to da se 18.09 igra u Gracanici a tri dana nakon toga u Tuzli
![]()
A ovo jos ljepse sjeda jer zna da ce tesko pobjedit na Tusnju a ima sansu da 3 dana prije toga pobjedi u Gracanici i popravi omjer....
Onda nista. Nece vas biti ni u kupu ni u ligi.![]()
E vidjet ces kada Smajl-smajli postavi taktiku i to kontra u obje utakmice!cesc4 je napisao/la:Vidit cemo sta ce biti
Hahah u Gracanici napadate u Tuzli cekate svoju sansu xDProbisvjet je napisao/la:E vidjet ces kada Smajl-smajli postavi taktiku i to kontra u obje utakmice!cesc4 je napisao/la:Vidit cemo sta ce biti
Koliko ja znam, u 16-finala se igra samo jedna utakmica. Ukoliko si mislio na Kup BiH...cesc4 je napisao/la:Hahah u Gracanici napadate u Tuzli cekate svoju sansu xDProbisvjet je napisao/la:E vidjet ces kada Smajl-smajli postavi taktiku i to kontra u obje utakmice!cesc4 je napisao/la:Vidit cemo sta ce biti
Ribicem u napadu ? Ja koliko znam imamo golmana Ribica, jedino ako na njeg mislisTRUST je napisao/la:Ma nek igra u Gracanici sa drugim timom i Ribicem u napadu,al ona vaznija tekma je u Tuzli, tu je samo tri boda bitno
Pa znas da su Riba i Hadžic po poluvrijeme igrali napadaca pred Capljinu na treningu, pa nek igraju i u Gracanici u KUP-a, al u Tuzli sa najacim sastavom mora se slavit, u ovom trenutku KUP nije bitanfukara87 je napisao/la:Ribicem u napapadu ? Ja koliko znam imamo golmana Ribica, jedino ako na njeg mislisTRUST je napisao/la:Ma nek igra u Gracanici sa drugim timom i Ribicem u napadu,al ona vaznija tekma je u Tuzli, tu je samo tri boda bitno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.