FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Scof1eld
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Scof1eld » 04 apr 2012, 12:40

Donnie Darko je napisao/la: a ovo za puyola, da je pao mozda bi i bio penal, ovako ne.
barca_87 je napisao/la:a puyol da je pametniji bio pa da je pao kad ga je onaj cupo,tad bi sudija mozda i sviro a vak ne moze samo za povlacenje svirat a da nije covjek ni pao )
Glupost je napisao/la:Pa bilo je povlacenja ali prestrogo bi dosudio jer Puyol nije ni pao
Par postova nakon prosle sedmice i vecina vas je imala ovo misljenje ukljucujuci i mene. Sada igrac pada ali sad je druga prica skoro kod svakog od vas.

I jest da je ovaj buffon jedan od vecih trollova na forumu ali je ovo ispod dobro napisao. I upravo je tako i bilo. Znaci dvije sumnjive sudijske odluke koje mogu rijesiti prolaz nakon prve tekme nisu toliko bitne jer su kontra barce, ali cim se sudi nesto sto se i moze i ne mora suditi za barcu, odmah se svi dizu i pricaju o stimanju. Ili @allgunsblazing vec prica o poklanjanju titule. Glupo je sto samo barcu gledate drugim ocima. Naprimjer, milijardu ljudi u svijetu ce uvijek pricati o chelsea-barca kao najvecoj kradji ikad u fudbalu ali nikad nece nista reci o penalu na henryu iz prve tekme ili crvenom kartonu abidala pola sata prije kraja. Pola vas ni ne zna da je barca igrala s igracem manje tu tekmu a kad pogledate kakav je bio crveni ne znas dal' da se smijes il' da places.
Buffon je napisao/la: ove dvije situacije da su se desile Milanu ili bilo kojoj drugoj ekipi protiv Barselone, cijeli svijet bi brujio kako se opet UEFA postarala da Barselona prodje, a ovdje na forumu bio bi haos :D
slika
slika
Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 04 apr 2012, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
ser del barça es el millor que hi ha !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 apr 2012, 12:42

slika

Evo ga direktno iz UEFA-inog pravilnika za sve nedokazne klocove ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 apr 2012, 12:46

Genghis je napisao/la:slika

Evo ga direktno iz UEFA-inog pravilnika za sve nedokazne klocove ...
Evo ti poruke na pp
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 04 apr 2012, 12:55

Jel vas stid , i Barca najbolja svih vremena :lol: kao sto reko Rafa Benitez bolji je bio Sachijev Milan tada Milanu nisu sudije pomagale
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 04 apr 2012, 12:57

nikako ne kontam ove barcine fanove. kazete da je posten prolaz, kaze guardiola da su bila oba penala, ali se usutite kad za chelsea ne sviraju 6 penala u jednoj utakmici protiv barce, kad realu daju crvene kartone i kad ne diraju igrace, kad pepe dobije zuti karton zato sto mu razbiju barcini cmizdravci vilicu, jeli i tada sve posteno??? djubrad jedna skontajte da ne mozete biti vi u pravu a u krivu svi ostali! eto sudija posteno svira samo vama, a sto prigovaraju iz londona, madrida, milana, to je samo sto ne mogu podnijeti poraz. barca ne moze izgubiti radi uefe, to je sve vise svima ocito samo vama nije. fuj na sta ste doveli fudbal. samo steta jednog messija sto se i njegovo ime spominje u kolektivu barcelone!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 apr 2012, 12:59

I Xavia valjda i Inijeste valjda i svih ostalih kojih mnogi klubovi nikad nece imati....

prvo procitajte 5 stranica unazad pa se onda uklucite - sve je prezvakano o cemu vi pisete...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 apr 2012, 13:02

emir987 je napisao/la:nikako ne kontam ove barcine fanove. kazete da je posten prolaz, kaze guardiola da su bila oba penala, ali se usutite kad za chelsea ne sviraju 6 penala u jednoj utakmici protiv barce, kad realu daju crvene kartone i kad ne diraju igrace
evo dvije muhe jednim udarcem.. i za chelsea i za crvene bez kontakta ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;
ser del barça es el millor que hi ha !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 apr 2012, 13:02

emir987 je napisao/la:nikako ne kontam ove barcine fanove. kazete da je posten prolaz, kaze guardiola da su bila oba penala, ali se usutite kad za chelsea ne sviraju 6 penala u jednoj utakmici protiv barce, kad realu daju crvene kartone i kad ne diraju igrace, kad pepe dobije zuti karton zato sto mu razbiju barcini cmizdravci vilicu, jeli i tada sve posteno??? djubrad jedna skontajte da ne mozete biti vi u pravu a u krivu svi ostali! eto sudija posteno svira samo vama, a sto prigovaraju iz londona, madrida, milana, to je samo sto ne mogu podnijeti poraz. barca ne moze izgubiti radi uefe, to je sve vise svima ocito samo vama nije. fuj na sta ste doveli fudbal. samo steta jednog messija sto se i njegovo ime spominje u kolektivu barcelone!
Kakve veze ima Chelsea sa sinoćnjom utakmicom? Evo ja ću ti reći, priznajem da je Chelsea tad oštećen, i...?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 apr 2012, 13:05

emir987 je napisao/la:nikako ne kontam ove barcine fanove. kazete da je posten prolaz, kaze guardiola da su bila oba penala, ali se usutite kad za chelsea ne sviraju 6 penala u jednoj utakmici protiv barce, kad realu daju crvene kartone i kad ne diraju igrace, kad pepe dobije zuti karton zato sto mu razbiju barcini cmizdravci vilicu, jeli i tada sve posteno??? djubrad jedna skontajte da ne mozete biti vi u pravu a u krivu svi ostali! eto sudija posteno svira samo vama, a sto prigovaraju iz londona, madrida, milana, to je samo sto ne mogu podnijeti poraz. barca ne moze izgubiti radi uefe, to je sve vise svima ocito samo vama nije. fuj na sta ste doveli fudbal. samo steta jednog messija sto se i njegovo ime spominje u kolektivu barcelone!
1. jesu bila oba penala - cak je i u Milanu bio jedan
2. celzi je ostecen za 2 penala
3. kako namjerno sutaju i gazaju messija malo crvenih dobijaju
4. pepeu su drugi razbili vilicu neki dan ne barcelonini igraci
5. dzube te odgojilo da se tako drugima obracas .... :twisted:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 04 apr 2012, 13:11

" onclick="window.open(this.href);return false;

kad pricamo o kartonima!
vi necete sebi da priznate da je barca postala sinonim za sudijsko namjestanje, kao sto je recimo primjer torresa koji je postao sinonim za promasaje (pogledajte kako se "sprdaju" sa njim na internet sitovima). pali ste u ocima navijaca u cijelom svijetu, ja prvi priznam da barca igra fin fudbal, atraktivan, sve to stoji na mjestu, ali to ne znaci da moraju osvajati titule na racun sudija i uefe. draz fudbala i jest u tome sto ne pobjedjuje UVIJEK najbolji. kad se sjetim starih dobrih vremena i bayerna i manU u finalu, osvajanje LP u sudijskoj nadoknadi i takvih utakmica. sada ovakvim milovanjem barce se to ubilo. to svi znaju, osim barcinih fanova.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 apr 2012, 13:13

Majstore, odluči se o čemu hoćeš da diskutujemo, o Cheslea-u ili Realu? Malo si tamo, malo 'vamo...neznaš ni sam šta pišeš...

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 04 apr 2012, 13:15

ciko, ciko izvinite, ako moze ja bi da pricamo o lopovluku na racun barce.
kako ne kotnas da ti govorim o lopovluku koji rade sudije na racun barce, samo ti navodim primjere klubova da ne kazete da je to samo u jednoj utakmici bilo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 apr 2012, 13:19

emir987 je napisao/la:ciko, ciko izvinite, ako moze ja bi da pricamo o lopovluku na racun barce.
kako ne kotnas da ti govorim o lopovluku koji rade sudije na racun barce, samo ti navodim primjere klubova da ne kazete da je to samo u jednoj utakmici bilo.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Šta ćemo sa ovim? Niste zar zaboravili, a ne bi me čudilo da jeste...pošto vidim da ovo niko ne spominje...

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 04 apr 2012, 13:26

sta bi ja sad trebao, cijeli dan traziti linkove sudijskih pogresaka? mora biti i barcelona nekad ostecena, ali koliko je puta sudija otisao u korist barce to je zanemarivo. ne mogu ja nikako sabrati sve greske za i protiv barce, ne vjerujem da moze bilo koji covjek, ali je generalno misljenje da se barcu gura u svakom mogucem pogledu. evo da ti ne idem dalje od ovog site-a samo otidji na link http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3560" onclick="window.open(this.href);return false; i pogledaj o cemu ti pricam. vec sam ti rekao primjer, torres-mr.promasaj; ronaldo-sminker; barca-Uefalona...
nije dzaba ona "gdje ima dima ima i vatre"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 apr 2012, 13:27

emir987 je napisao/la:ciko, ciko izvinite, ako moze ja bi da pricamo o lopovluku na racun barce.
Prije nego sto i pocnes prolijevati svoj bijes i ostale ljude nazivati dzubradima - moj ti je prijedlog ugasi komp i izadzi van na sunce i dodzi malo sebi..... :evil:

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 04 apr 2012, 13:31

bparena je napisao/la:
Prije nego sto i pocnes prolijevati svoj bijes i ostale ljude nazivati dzubradima - moj ti je prijedlog ugasi komp i izadzi van na sunce i dodzi malo sebi..... :evil:
druze oblacno danas, sunca ni na vidiku, mora da sam zato mrzovoljan.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 04 apr 2012, 13:39

Slusati svakodnevnu kuknjavu kojekakvih "hejtera" na nasem forumu: NEPROCJENJIVO

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 04 apr 2012, 13:46

tjesi se da smo svi mi ostali "hejteri" a vi postenjacine. kad se prije par mjeseci guardiola govori poslije utakmica sa realom "necemo mi komentarisati sudjenje, sudije rade korektan posao", i onda poslije toga kad je barca ostecena bila u nekoj utakmici kako je udario paljbu po sudijama. sam taj covjek je neki dan izjavio da za iste stvari barcin igrac nije kaznjen a pepe je popusio kaznu.
vidjeti licemjerstvo kad ga licemjer ne vidi- NEPROCJENJIVO

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 04 apr 2012, 13:51

emir987 je napisao/la:sta bi ja sad trebao, cijeli dan traziti linkove sudijskih pogresaka? mora biti i barcelona nekad ostecena, ali koliko je puta sudija otisao u korist barce to je zanemarivo. ne mogu ja nikako sabrati sve greske za i protiv barce, ne vjerujem da moze bilo koji covjek, ali je generalno misljenje da se barcu gura u svakom mogucem pogledu. evo da ti ne idem dalje od ovog site-a samo otidji na link http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3560" onclick="window.open(this.href);return false; i pogledaj o cemu ti pricam. vec sam ti rekao primjer, torres-mr.promasaj; ronaldo-sminker; barca-Uefalona...
nije dzaba ona "gdje ima dima ima i vatre"
[youtube][/youtube]
Evo pogledaj malo. Nemoj biti ovca i povodljiv. Svi pricate o kradjama i lakrdijama pa rekoh da postavim jedan video uradak s argumentima, a opozicija neka postavi skidanje dresa Neste koji je valjda mislio da zamjeni dres ali malo poranio i govorite kako je prestrogo sviran penal...
Mi nikada odustati necemo...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 apr 2012, 13:52

Kad' pogledate ove dvije slike, naravno vidite dva hrvačka zahvata.

Sudija je prvi okarakterisao kao penal a lopta nije bila u terenu, dok je isti samo sekundu nakon toga prošao nekažnjeno a igrač je ubacio loptu u kaznini prostor...

Zaslužena pobjeda Barce, al' svakako jedna velika mrlja na utakmicu ;)

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.