FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 03 avg 2018, 21:28

DenchiNL je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
A sta brate oni Mehi da ponude, dobru platu, mogucnost izbora pojacanja, sta ce ovi klosari nesposobni ikom normalnom ponuditi da dodje ,
2-3 sezone rada u miru
ja bih pristao da pokuša čovjek sa ovom djecom nešto napraviti
Kojem miru? Svaka nam utakmica na rubu incidenta, otjerali covjeka ko kera , opstruisali ga i radili mu o glavi svi redom i uprava ( ibrak) , igraci i navijaci, pa ako imalo ima mozga i principa( a znamo da ima) , radije ce voditi pjetlice Sosjedada
A i toj nasoj djeci ce tribine **** sve po spisku prvom prilikom, a kamoli njemu
Da se razumijemo za mene licno najveci gospodin i trener koji je vodio nas klub, al nazalost mislim da on u Sarajevo ko grad nece vise doci a kamoli u klub
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 avg 2018, 21:28

MortemHz je napisao/la:Imamo li snage za pobjedu u Tuzli, makar to bilo 0:1?
Imali ili ne imali snage, mi pobjedit moramo!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 21:33

Inijesta je napisao/la: Kojem miru? Svaka nam utakmica na rubu incidenta, otjerali covjeka ko kera , opstruisali ga i radili mu o glavi svi redom i uprava ( ibrak) , igraci i navijaci, pa ako imalo ima mozga i principa( a znamo da ima) , radije ce voditi pjetlice Sosjedada
A i toj nasoj djeci ce tribine **** sve po spisku prvom prilikom, a kamoli njemu
Da se razumijemo za mene licno najveci gospodin i trener koji je vodio nas klub, al nazalost mislim da on u Sarajevo ko grad nece vise doci a kamoli u klub
te uprave nema više, ova nije sposobna za tako nešto, niti ovi igrači...
sada je momenat kada raja poštuje mlade igrače i ima strpljenja za njih...sad normalno neće biti ok ako bude ludosti s rezultatima ali generalno mislim da je bolje sada dovesti čovjeka koji zna sa mladim igračima nego što gledamo ovog ublehu kako psuje i dere se na njih....
BordoSarajevo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Imamo li snage za pobjedu u Tuzli, makar to bilo 0:1?
Imali ili ne imali snage, mi pobjedit moramo!
kad god moramo fasujemo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 avg 2018, 21:34

NAŠA LJUBAV KO TREBEVIĆ, PONOS U NAMAAAAA, TITULA ZA SARAJEVO I ZA VEDRANAAA ! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 avg 2018, 21:34

Nakon što su mu nadređeni bili Edis, Dino i Ibraković, da jednom Mehi Kodri bude nadređena Sabrina, Valentin&co... Neka hvala, ne bi to moj stomak opet mogao podnijet. Pa onda na kraju sezone (u kojoj ne bismo osvojili trofej, naravno) da ovdje opet slušam vrle stručnjake kako ga prozivaju i dozivaju ratnike kluba. Ma bježi. Ovu (polu)sezonu će završit Husref, onda ide red trenerskih magova iz susjednih nam zemalja, pa malo red ratnika, pa eto opet Husrefa, pa tako sve u krug. A u klubu će nam vedrit i oblačit neki Dino i neka Sabrina u kombinaciji sa nekim Bulićem. Sjeme vam se svima zatrlo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 avg 2018, 21:37

Imali neko da mi pojasnu koji je ovaj pomocni trener Cosic , gdje je igrao na kojoj poziciji i kakav je bio igrac ja se smori da nesto nadjem ali ne ide. Pa bih zamolio nekog od forumasa vise informacija :damn:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 03 avg 2018, 21:37

Meho je izgubio svlacionicu i u svicarskoj, opet bi ga i ovdje pojeli. A zvali su ga komsije nece taj vise ovdje trenirati.
Tek su 2 kola prosla, idemo dalje.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 avg 2018, 21:44

Iako smatram da Husref nije neki trener, kao sto neko napisa, kakvih sve ima u klubu, Husrefa trebamo istetovirati. Ostaviti ga, ni sa bilo kojim drugim bolje nece biti.

Protiv Tuzle bi postedio akademce jer oni uvijek igraju krkanski protiv nas, moramo izvesti najboljih 11, nemamo sad vise sta odmarati.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 21:44

StariGrad071 je napisao/la:Meho je izgubio svlacionicu i u svicarskoj, opet bi ga i ovdje pojeli. A zvali su ga komsije nece taj vise ovdje trenirati.
Tek su 2 kola prosla, idemo dalje.
jbg Kodro zna i vratit svlačionicu klupira prvih 11, sva krila, ne pizdi po portalima ko zadnja ubleha da ne zna sebe vratit a ne igrače....mislim ako neko misli da Hus nije zijanio svlačionicu već sada i konstantnim svaljivanjem krivice na igrače....pažljivo gledajte sljedećih par kola...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 03 avg 2018, 21:45

Prosla sezona i ova dva kola
sto rece @skoro nije pavlovic juce pokazao da ne zna vec jos prije godinu

Zar nije dzakmic pomocni?
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2018, 21:50

robertkosar je napisao/la:Imali neko da mi pojasnu koji je ovaj pomocni trener Cosic , gdje je igrao na kojoj poziciji i kakav je bio igrac ja se smori da nesto nadjem ali ne ide. Pa bih zamolio nekog od forumasa vise informacija :damn:
Zašto mora imati neki zavidan CV za jednog pomoćnog trenera? Vodio je djecu u Novom Gradu, gdje je vodio individualne treninge Duljeviću u Buća Potoku, koji je tad bio u Novom Gradu. Sigurno da jedan dio ovog Duljinog uspjeha pripada i njemu. Bio je i u Omanu.. Poznajem ga, jer je bio trener jednom mom rođaku, pa znam da je čovjek od kojeg se moglo dosta toga pohvatati, barem za taj nivo fudbala. A jedan pomoćni i ne treba da ima neku bog zna kakvu karijeru, jer mu i sam naziv funkcije govori kakva mu je uloga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 21:52

AlfredNobel je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Imali neko da mi pojasnu koji je ovaj pomocni trener Cosic , gdje je igrao na kojoj poziciji i kakav je bio igrac ja se smori da nesto nadjem ali ne ide. Pa bih zamolio nekog od forumasa vise informacija :damn:
Zašto mora imati neki zavidan CV za jednog pomoćnog trenera? Vodio je djecu u Novom Gradu, gdje je vodio individualne treninge Duljeviću u Buća Potoku, koji je tad bio u Novom Gradu. Sigurno da jedan dio ovog Duljinog uspjeha pripada i njemu. Bio je i u Omanu.. Poznajem ga, jer je bio trener jednom mom rođaku, pa znam da je čovjek od kojeg se moglo dosta toga pohvatati, barem za taj nivo fudbala. A jedan pomoćni i ne treba da ima neku bog zna kakvu karijeru, jer mu i sam naziv funkcije govori kakva mu je uloga.
ima 3 pomoćna i to govori nešto...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 03 avg 2018, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2018, 21:54

DenchiNL je napisao/la:
ima 3 pomoćnika i to govori nešto...
Šta govori?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 avg 2018, 21:55

Pomoćnici bi trebali bit izuzetni klikeri, u nekim segmentima čak i bolji nego šef struke, u protivnom, za koji qrac bi onda oni bili tu?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 avg 2018, 22:03

Inijesta je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Sad valja u Tuzlu.
Kad se oni krkani naloze,polomice nas.
vjerovatno, mada mislim da je prvi put da imaju trenera koji nije krkan...pffft kad bi izašli i pokušali igrat fudbal, mislim da bi možda naši mogli do boda...
Stroj1946 je napisao/la:
Po meni najbolji trener kojeg smo mogli imati i ne mogu prežaliti da smo pustili tek tako olako takvog gospodina. Samo da nije došo u onom trenutku kad je bila ona klan ekipa cugera. Idealan trener bio za akademce. Idealan. Da biram između njega i Husa, vazda bi Kodru izabrao. I nije mu lako pao odlazak sa Koševa. Toliko znam.
ma htio bi završit šta je započeo ubijeđen sam, a bgm nema boljeg trenutka sa ovoliko mladih talenata za trenera poput njega da ih nauči radnom odnosu, pristupu, itd.

neće ih ovaj rikom ničemu naučit....
A sta brate oni Mehi da ponude, dobru platu, mogucnost izbora pojacanja, sta ce ovi klosari nesposobni ikom normalnom ponuditi da dodje ,
Neće on više zadugo vamo. On ako bude treniro ovdje, samo Veleža. Mi smo prokockali svoje.

A za ovaj debakl bi trebali igračima koji su igrali i sš 50% od plate uzet sad i 50% od slijedeće. Pa nek je zarade i nek se izbore. Ako zaredaju 3,4 pobjede zaredom onda ukinut kaznu.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 avg 2018, 22:04

Pitam iz prostog razloga jer mi naumpade njegova izjava na poluvremenu gdje su nasi lose igrali i gubili a on daje interviju i kaze da ekipa dobro igra. Svaki trener ce uzeti pomocnika sa dobrim CV jedino ako mu je neki rodjak moze onda bit i taxista kod nas. Imas trenera golmana kojem ja nebi dao tri nacrtane ovce zagradzene da cuva. ( adilovic) . Dzakmic prosjecan igras sredine terena i ovaj cosic djeciji trener. E bas lijepa slika SS u nasem klubu :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 avg 2018, 22:05

Jel nam "Boki" dobro? Dusa draga njemu je najteze, treba imati razumijevanja...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 22:06

uNbx je napisao/la:Pomoćnici bi trebali bit izuzetni klikeri, u nekim segmentima čak i bolji nego šef struke, u protivnom, za koji qrac bi onda oni bili tu?
ili da dopune iskustvom/znanjem neki segment(u ovom slučaju odbranu) koji nije poznat treneru...naravno samo u teoriji...kod nas rade sve poslove koje trener treba da radi...Hus je govornik...

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 03 avg 2018, 22:06

UNFKS - Uskoro se gasi ovo smece od stranice. Sve potrebne informacije moci cete dobiti na web stranici koja je trenutno u izradi, a forum ce biti mjesto gdje cete lijeciti svoje frustracije. Svaka fejsbuk stranica (ili neka druga) koja bude napravljena zagarantovano nece biti pouzdan izvor informacija.
Kupite sebi cuku, macu, ili neku eventualno vecu zivotinju koju mozete i udariti kada vas frustracije do te mjere napadnu da svoje slobodno vrijeme trosite na UNFKS - Horde zla, a ni opciju samoubistvo ne bi trebali tek tako otpisati ;)

Prijatno
Sarajevo ljubavi moja.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2018, 22:08

uNbx je napisao/la:Pomoćnici bi trebali bit izuzetni klikeri, u nekim segmentima čak i bolji nego šef struke, u protivnom, za koji qrac bi onda oni bili tu?
Gledaj ovo hahahahaahah.. Mi u državi nemamo tri odlična trenera, da kažeš da su armirani betoni. I sad očekivati da pored raznih takvih ublehaša imaš kliker pomoćne trenere je prekomično za ove naše prostore. To stoji za lige petice i druge slabije lige za kojima mi kaskamo 100 godina, a za naše podneblje je to misaona imenica. Recimo, dok je Lucho bio u Barci imao je Unzuea kao pomoćnog trenera, koji je bio bog taktike i koji je Enriqueu razrađivao taktiku za mečeve.

Dođe jedan monstrouzni trener u vidu Ješića i šta očekuješ da će imati nekog fantazistu pored sebe.. :lol:
Prvo što se niko ozbiljan ne bi vukao sa njim.. Jedino ako je Tekijaški neki vizionar, onda okej.. :mrgreen:

Kod nas su pomoćni treneri tu da postave žabice, odrade zagrijavanje, daju koju izjavu na poluvremenu i to je to. Ne možemo da ubodemo sa glavnim trenerom, a kamoli da ganjamo neke pomoćne eksperte..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 03 avg 2018, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, relativizam, SilaMoc1946, Toxin i 108 gostiju.