NeretvanskaPastrmka je napisao/la:VOLIM VELEZI RED ARMY
VOLIM TEBE
MOSTARE
TU SAM RODJEN
TU CU UMRIJET
TU JE MENI
NAJBOLJE
Istina brate. Od ljeta Vaha predvodi napad. Ima da bude najbolji strijelac lige.Kadet91 je napisao/la:Zna li iko da li je istina da Vahid Halilhodzic dolazi u Velez na ljeto???Moze i na private odgovor.
Ima da ih zadrze kako znaju i umiju !!konjicanin01 je napisao/la:Moram priznati da me pomalo strah ovih zadnjih 7 kola.Nakon sto smo ispali iz kupa mogu mislit s kojim moralom ce igraci uci u utakmice plus vjerovatno ocajna posjeta ,steta zaista ova sezona je mogla biti zamajac za buducnost.S obzirom da smo imali najacu ekipu od rata evropa nam nije smjela izmaci,jer i kvalitet konkurenata sasvim sigurno nije na nekom velikom nivou.Neminovnost je da cemo na ljeto ostati bez polovine momcadi,Okic ,Hebibovic,Maletic,Ostrakovic ce gotovo sigurno otici.Da se izborila evropa sve bi bilo lakse od sponzora do ostanka igraca ovako ,sve opet od nule skim kako ,neznam stvarno..
Povecaju platu...nek rade nesto samo nek ostanuzizu1991 je napisao/la:Čuj ima da ih zadrže.
Ako dobiju priliku za unosniji angažman, i iduće sezone ćemo da se upoznajemo sa rosterom ekipe.
Tu Velež ništa ne može. Ko je jači financijski, taj vodi,i to je to.
Aleme brate ,najbitnije da mi zadrzimo kakvu takvu finansisku stabilnost,ako se to poljulja,mozemo samo ovako pustiti masti na volju,jer ide izborna godina frtutma zesca opet ce se to lomiti preko veleza zivi bili pa vidili.AlemC85 je napisao/la:znam da je Hebibović bio nezadovoljan jedno vrijeme, i ako je sigurno da hoće da ide, odmah se baciti na potragu za desnim bočnim, druge nema jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.