Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja čekam Lazarova, Jiču, Sigurdsona overe i Island
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Maradonaaa
- Kontakt:
zna li neko jel betcity racuna i produzetke kod zbroja koseva 

imaš li X na Island, to bi moglo završiti nerješenoAsharaK je napisao/la:Ja čekam Lazarova, Jiču, Sigurdsona overe i Island
hahah istoAsharaK je napisao/la:Ja čekam Lazarova, Jiču, Sigurdsona overe i Island

Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nemam bratezgmiky je napisao/la:imaš li X na Island, to bi moglo završiti nerješenoAsharaK je napisao/la:Ja čekam Lazarova, Jiču, Sigurdsona overe i Island

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
**** ti Jicha mater dva sedmerca promasi
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
Samo te Jicha može zajebati i Island ako ne popravi ovu katastrofu od odbranu.AsharaK je napisao/la:Ja čekam Lazarova, Jiču, Sigurdsona overe i Island
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
taj debil više neće meni na listić, gledam ga prekjučer udebljao se ko krmak, inače ga ima ali brate puno je jeo preko praznikaxxh2o je napisao/la:**** ti Jicha mater dva sedmerca promasi

- dr.van nostrand
- Kontakt:
ne bi trebalo da racuna, posto skoro sve online klad. nemaju takvu praksuMaradonaaa je napisao/la:zna li neko jel betcity racuna i produzetke kod zbroja koseva

ja igrajuci jos nisam kod njih naletio na X.
marathon ne broji, sigurno

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- BenjooJutub
- Kontakt:
I ja isto.. moze mali update kolko je ko dao, na mobu sam pa ne vidimuniion je napisao/la:hahah istoAsharaK je napisao/la:Ja čekam Lazarova, Jiču, Sigurdsona overe i Islandsretno nam

-
- Kontakt:
zabi konj Jicha još jedan sa 4 ide na poluvrijeme sad još 4 nek utrpa samo da ga ne maknu sa sedmeraca.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Valjda se popravi u drugom poluvremneu koliko sam pratio dao je 4 gola za sad valjda strpa u dr poluvremenu jos 4zgmiky je napisao/la:taj debil više neće meni na listić, gledam ga prekjučer udebljao se ko krmak, inače ga ima ali brate puno je jeo preko praznikaxxh2o je napisao/la:**** ti Jicha mater dva sedmerca promasi
dragi jicha 4 gola a fulo si dva sedmerca..valjda ce nastaviti izvodit u drugom
lazarov 5, jicha 4, sigurdsson 4BenjooJutub je napisao/la:I ja isto.. moze mali update kolko je ko dao, na mobu sam pa ne vidimuniion je napisao/la:hahah istoAsharaK je napisao/la:Ja čekam Lazarova, Jiču, Sigurdsona overe i Islandsretno nam
- Maradonaaa
- Kontakt:
Hvaladr.van nostrand je napisao/la:ne bi trebalo da racuna, posto skoro sve online klad. nemaju takvu praksuMaradonaaa je napisao/la:zna li neko jel betcity racuna i produzetke kod zbroja koseva![]()
ja igrajuci jos nisam kod njih naletio na X.
marathon ne broji, sigurno

sinoc sam bas na tom marthonu pao 3 listica zbog Isnera jer je predao a ono obracunali kao gubitni,sad znam za ubuduce
tek sam otvorio racun na betcity i marathonbet tako da jos uvijek ne znam kako rade
- masteRofPoker
- Kontakt:
5, 4, 4, 16-15 za madare poluvrijemeBenjooJutub je napisao/la:I ja isto.. moze mali update kolko je ko dao, na mobu sam pa ne vidimuniion je napisao/la:hahah istoAsharaK je napisao/la:Ja čekam Lazarova, Jiču, Sigurdsona overe i Islandsretno nam
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
sta je ovo makedonija samo 10 golova valja dati jos 16 ako mislimo 2 na njih CIRKUS

Koliko je Lazarov dao meni se cini 5 a na premieru stoji 4Vandelanoite je napisao/la:zabi konj Jicha još jedan sa 4 ide na poluvrijeme sad još 4 nek utrpa samo da ga ne maknu sa sedmeraca.
gdje se mogu pratiti golovi igraca??
unaprjed hvala
unaprjed hvala
http://den2014.ehf-euro.com/schedule-re ... eLineFrame" onclick="window.open(this.href);return false;#live_report#TimeLinePeriod#HBEM14M_GAME_HBM400B04_json#ActionList.0##StatsContent#live_report#Results#HBEM14M_GAME_HBM400B04_jsongundul je napisao/la:gdje se mogu pratiti golovi igraca??
unaprjed hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.