FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

tm01hzne
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tm01hzne » 05 dec 2020, 22:20

extazy je napisao/la:
05 dec 2020, 22:20
Jel nas sutra Arena prenosi ?
Naravno

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 dec 2020, 22:50

feniksptica je napisao/la:
05 dec 2020, 20:37
Samozdravlje je napisao/la:
05 dec 2020, 20:28
feniksptica je napisao/la:
05 dec 2020, 19:05
Mozda je pisano.. imamo l procenat od Mustafica ?

Što pitas ? :urnebes:
Vidim standardan, mozda ga prodaju. Greota da ne hajrujemo koju paru

Alen "prodat" Slovan B. za otprilike koliko je kostao Zinedin. Dat na posudbu Nitra i odigrao svaku minutu. Ne vjerujem da su ga pustili nasi bez klauzule
o nadoknadi.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 dec 2020, 22:53

Da nam je teren na Kosevu dovesti na nivo onoga u Butmiru. To bi bilo bas dobro "pojacanje" za FKS .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 dec 2020, 22:54

Ima li neko od brace da zna praviti web stranice i te zayebancije da nam napravi bilo kakvu stranicu da odemo sa ovog smeca i tamo da pisemo. Ko hoce nek ostane al ja bih prvi presao na neki nas novi forum. Ako nekome ovaj forum donosi novac nek ostane. Vecina nas nije registrovana na fksinfo pa eto ostaje nam jedino neka sansa da neko napravi neki portal za nas ako jos ima zainteresivanih da odemo sa ovog smetljišta.
Ako treba i financijski da se pogura tu smo vala cemo i to skontati.
Eto od mene prijedlog pa ko je za neku ideju samo nek nastavi, a imamo i pp.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 dec 2020, 23:12

Ma zavrzlama je to napraviti, odnosno sve pustiti u rad. Stranicu k'o stranicu nije teško napraviti, ali treba domena, server, finansirati sve to. Ovo je ono što znam, ako neko ima soluciju, bujrum.

Prešao bih i ja isti sekund, jer jedino što održava ovaj smećarski portal je ovaj forum i to je sve. Ne znam da li ikad pročitaju neke komentare o svojim zaposlenima, da li ih to išta zanima. Izgleda da ne fermaju ni dva posto, zadovoljni kako ih potkupljuju i kako se blamiraju. Sve mentol do mentola u redakciji, pogotovo balvan Čaušević.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 05 dec 2020, 23:15

Sarajevo napadaj!

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 05 dec 2020, 23:17

ado-hz je napisao/la:
05 dec 2020, 22:54
Ima li neko od brace da zna praviti web stranice i te zayebancije da nam napravi bilo kakvu stranicu da odemo sa ovog smeca i tamo da pisemo. Ko hoce nek ostane al ja bih prvi presao na neki nas novi forum. Ako nekome ovaj forum donosi novac nek ostane. Vecina nas nije registrovana na fksinfo pa eto ostaje nam jedino neka sansa da neko napravi neki portal za nas ako jos ima zainteresivanih da odemo sa ovog smetljišta.
Ako treba i financijski da se pogura tu smo vala cemo i to skontati.
Eto od mene prijedlog pa ko je za neku ideju samo nek nastavi, a imamo i pp.
Treba to dana i dana da se pravi zeznuto skroz...
FKS

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 dec 2020, 23:18

Javite mi se u pp
NEMA NAZAD

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 dec 2020, 23:20

Ima li neka firma da se bavi time?!
Vjerujem da nas ima dovoljno da bi skupili pare i platili toj firmi da nam napravi najobicniji portal samo da imamo forum, nista vise. Nije valjda da ta zajebancija kosta npr 10.000KM :roll:
Lijepo je ovdje pisati i citati komentare 90% raje pa cak i kad se porječkamo :)

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 05 dec 2020, 23:26

Ma nije uopste "frka" u pravljenju, postoje gotovi, samo je potrebno dici na net i placati odrzavanje. Mislim koliko god da bi dobro bilo, opet bi se raja za 2 godine vracala ovdje kao sto je slucaj sa anamo onim.
Amer Dupovac!

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 05 dec 2020, 23:30

ado-hz je napisao/la:
05 dec 2020, 23:20
Ima li neka firma da se bavi time?!
Vjerujem da nas ima dovoljno da bi skupili pare i platili toj firmi da nam napravi najobicniji portal samo da imamo forum, nista vise. Nije valjda da ta zajebancija kosta npr 10.000KM :roll:
Lijepo je ovdje pisati i citati komentare 90% raje pa cak i kad se porječkamo :)
Ima lik napravio forum evo gledam klip zove se:kako besplatno napraviti forum sa Domenom
Kanal se zove VO1D napravio sam forum sve djabe pa ko hoce neka proba zeznuto skorz
FKS

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 dec 2020, 23:36

Ma ima firma nije u tome kvaka. Web stranicu samo s forumom nije teško napraviti. Postoje i gotove, kao što Rahma kaže, template stranice. Problem je što trebaš platiti domenu, da bi ti ta stranica bila vidljiva. To se plaća. Moraš imati server, koji će sve to skladištiti i to se plaća. Pošto je u pitanju forum, moraš imati bazu podataka, a to nije mala stvar za uraditi. Moraš imati nekoga ko će sve to voditi.

Dobra je ideja, sve je to super, ali je zahtjevno, barem za mene. Vjerujem ni da se raja ne bi nešto odazvala, pa to sve isfinansirala, jer svi bi nešto na brzaka i na gotovo što već postoji. Zato kažem da je zavrzlama.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 dec 2020, 23:41

@Zip

Ja ne gledam kakav je forum nego gledam raju koja ovdje pise i meni je ovdje 95% ljudi ok, konstruktivni i lijepo je citati njihove postove, razmijeniti misljenja pa cak i neke stvari u kojima se ne slazemo. Iskreno meni niko ne smeta pa cak ni ti nabrojani momci koje spominjes.
Meni smeta ovaj portal i volio bih da sve ove ljude koji ovdje pisu vidim na nekom drugom portalu(forumu).
Samo nasem gdje se ne moze svako registrovati. Gdje cemo biti samo mi!!!
Da li je to moguce ili nije ja ne znam, znam samo da koliko god mogu pomogao bih financijski samo da ne ulazim ovdje.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 dec 2020, 23:46

Ma ja bih mogao napraviti, uplatiti za prvih nekoliko mjeseci i odrzavati, odziv je problem. Ima tu dosta posla i ne vrijedi rizikovati trud, vrijeme i novac za nesto ako nisi siguran da ce opstati.
Sve sto treba je veci broj ljudi koji bi napustio ovaj forum, a kasnije par ljudi koji bi odrzavali forum 24/7.
Takodjer bi se napravio sistem registracije iskljucivo sa clanskom ili kako vec zelite, ne znam, ideje su uvijek dobrodosle.
NEMA NAZAD

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 dec 2020, 23:49

Evo prijedlog koji mislim da nista ne kosta.
Moze li se napraviti neka fb stranica zatvorenog tipa u koju ono mozes uci ako te samo neko pozove, i da se ne vidi sadrzaj te stranice ako nisi njen clan. Lako se mi izmedju sebe preko pp mozemo dogovoriti da se svi tamo nadjemo i okupimo. Vjerujem da 95% nas ovdje nekog zna licno od raje koja pise na forumu i za cas se mozemo uvezati.
Mozda je jedini problem sto bi se onda otkrio identitet svi nas al hajde ko ima muda doci ce, ko nema ne mora :urnebes:
Znam da ima par nasih stranica na fb al nekako bih volio raju koja ovdje pise a ima nas skupiti na jednom mjestu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 dec 2020, 00:00

ado-hz je napisao/la:
05 dec 2020, 23:49
Moze li se napraviti neka fb stranica zatvorenog tipa u koju ono mozes uci ako te samo neko pozove, i da se ne vidi sadrzaj te stranice ako nisi njen clan. Lako se mi izmedju sebe preko pp mozemo dogovoriti da se svi tamo nadjemo i okupimo. Vjerujem da 95% nas ovdje nekog zna licno od raje koja pise na forumu i za cas se mozemo uvezati.
Mozda je jedini problem sto bi se onda otkrio identitet svi nas al hajde ko ima muda doci ce, ko nema ne mora :urnebes:
Znam da ima par nasih stranica na fb al nekako bih volio raju koja ovdje pise a ima nas skupiti na jednom mjestu.
Napravit ćemo svi lažne profile sa našim nickovima. Nije fazon da mi se niko ne može javit u PP i tražit podatke da me traži po gradu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 dec 2020, 00:03

skoroalen je napisao/la:
06 dec 2020, 00:00
ado-hz je napisao/la:
05 dec 2020, 23:49
Napravit ćemo svi lažne profile sa našim nickovima. Nije fazon da mi se niko ne može javit u PP i tražit podatke da me traži po gradu.
Topppp ideja :urnebes: :thumbup:
Otvorim novi fb
Stavim istu sliku...ime Ado-hz i nastavimo pisati kao sto ovdje pisemo :D
Eee sad po prvi put od @Mortema trazim anketu ko je ZA da to uradimo :opaopa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 dec 2020, 00:04

Ma nije to to, ne mogu zamisliti na Facebooku da diskutujem s nekim. :D

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 06 dec 2020, 00:13

lesinariiii plus novosadjaniiii
This time next year, we'll be millionaires!

Edberg23
Kontakt:

Post Postao/la Edberg23 » 06 dec 2020, 00:36

Čemu ovolika kvota pa nismo Krupa?
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, budzak, Fouzi1, jurisicduska, MaroonBjelave, mnon46, riki46 i 40 gostiju.