Guarin

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
SiamoNoi je napisao/la:Kako sam samo bio u krivu kad sam tvrdio da nikad nista nece napravit za Inter,a vidi ga vecerasarminz je napisao/la:Vidi se da je nas
Vidis da pokusava drugu formacijuGuarin14 je napisao/la:Imas igraca vise vadis napadaca, ubacujes zadnjeg veznog ? Ima li iko na svijetu da to jos radi osim Mancinia ?????
Mazzarri?Guarin14 je napisao/la:Imas igraca vise vadis napadaca, ubacujes zadnjeg veznog ? Ima li iko na svijetu da to jos radi osim Mancinia ?????
Odakle Medel na toj listi? Čovjeku je posao destrukcija igre i to sasvim dobro radi, a i pored toga je naš najborbeniji igrač.Guarin14 je napisao/la:Ja ne kontam kako neko pored Kuzmanovica,Nagatoma, Medela i nazalost Palacia citavu sezonu, moze da sta prigovori Guarinu.
Jest. Onda u iducoj godini Juventus, Genoa, Sampdoria, Empoli, TorinoSiamoNoi je napisao/la:Jel Lazio zadnja u ovoj godini?
Mislim da je clanak u pitanjuSiamoNoi je napisao/la:Sad citam da je Mancini rekao kako Palacia jos muci koljeno,ali zbog manjka igraca si ne mogu priustit da odmara dok se potpuno ne spremi za utakmice.I da se nada da ce to uspijeti preko ovih sad praznika.
Tako nekako sam i mislio.Ne zelim vjerovat da je s njim gotovo nego mu jednostavno treba vremena da dodje na 100 posto posto je SP igrao s ozlijedom,a onda nije niti pripreme odradio.
A moguće da je i to.Jedino bitno je da će mjesec dana biti odsutanarminz je napisao/la:Mislim da si pobrko. Nece ga bit mjesec dana zato sto je pozvan za Japan, valjda igraju neki kup. A to je tek poslije utakmice sa Juventusom.
Svejedno je pojacanje
dečko je napuhan talenat koji se nije dokazao.kraj priče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.