FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Blagojevic, Curjuric, Saban i Hajdar su odron zadnjih 4.5 utakmica. Zvizdalo se protiv GOSK-a Sabanu, ali i Curjuricu. Niko se nije okomio samo na jednog. Priblizno igraju ova 4.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Saban i Hajdar su previse umorni.
Blagojevic se zasitio Zelje.
Curjuric toplo-hladno.
Ljudi 3 boda i koji povratak s 10 igraca, hajde malo pozitive.
Blagojevic se zasitio Zelje.
Curjuric toplo-hladno.
Ljudi 3 boda i koji povratak s 10 igraca, hajde malo pozitive.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Cudno je da niko ne smije da napise koje babuka Zaimovica zasto onakav anti.talenat igra svaku utakmicu.
-
- Kontakt:
Odovicu guraj djecu, njih cemo duze trpiti.
-
- Kontakt:
Kakva je ono politika na jugu. Moras imati vezu da dobijes kartu za jug?
-
- Kontakt:
od sest postova, pet pljujes po Misimovicu.Strucnjak01 je napisao/la:S Misketovim haverom s kim ce drugo bolesni ljudi!
dobar si.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
LjoZee je napisao/la:Idi reci babu svom o, o Zaime

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Zaim igracina, vi se mozete saliti. Tip se ubio za lopte na cesti. Sad mu samo treba reci da slobodno ima pravo dodati poslije 1 driblinga.
Nema potrebe da spusti glavu i pocne driblati 5 igraca.
Baci pogled na raspored igraca na terenu.
Ubaci koju precizno.
Nije los samo mora raditi jos i to zestoko 24-7.
Nema potrebe da spusti glavu i pocne driblati 5 igraca.
Baci pogled na raspored igraca na terenu.
Ubaci koju precizno.
Nije los samo mora raditi jos i to zestoko 24-7.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Teska al zasluzena pobjeda !Bravo Krpa kapitenu
Sinisa Stevanovic kapa do poda 

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Pa zar Odovic nije sve sad reko.Neke igrace boli ona stvar sta ja pricam.Kako onda mozes ocekivat dobru utakmicu kad ovaj igra kako on hoce.Otjerat odma necekat hoce li ili nece jer nije mu Zeljo zena pa da guzi kad mu se cefne.Svi mi vidimo o kome se radi.Dakle celo,vranjes,bogi veca zaim,pola tima neslusa.Uvdes Sehu frajer ima pehove nije normalno.Dakle cekat Jazvina,Veselog Sinana izdrzat do pauze nekako i,onda raskinut sa ovim pomenutim igracima kako god i od tih para dovest 3 dobra koji moraju odma u prvih 11.
-
- Kontakt:
Sta ste se nalozili
pa sva tri gola ste dali iz nicega igra vam je katastrofa,da su nasi nemaju psihicki problem da pobijede na grbavici da je bila neka zrelija ekipa iz lige poput sarajeva i zrinje napumpala bi vas sinoc i nije sto sam ja navijac al je celik kontrolisao igru do 75min i nazačost nasu a vasu srecu vi ste pobijedili,sve u svemu dobra tekma dobar sudija pogotovo.Vidimo se na proljece 

Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- kolezeljovac
- Kontakt:
OdmutNicaze1988 je napisao/la:Sta ste se nalozilipa sva tri gola ste dali iz nicega igra vam je katastrofa,da su nasi nemaju psihicki problem da pobijede na grbavici da je bila neka zrelija ekipa iz lige poput sarajeva i zrinje napumpala bi vas sinoc i nije sto sam ja navijac al je celik kontrolisao igru do 75min i nazačost nasu a vasu srecu vi ste pobijedili,sve u svemu dobra tekma dobar sudija pogotovo.Vidimo se na proljece

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Malo ste se vi nalozili. Ako vecina kaze da je Zeljo bio bolji prvo poluvrijeme ne znam kako smo dali gol iz niceg. Niste ni vi Barselona.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kod nas je sve go iz ničeg...LjoZee je napisao/la:Malo ste se vi nalozili. Ako vecina kaze da je Zeljo bio bolji prvo poluvrijeme ne znam kako smo dali gol iz niceg. Niste ni vi Barselona.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Usijane glavice su očito najbolje kolovođe u ekipama 
https://sportsport.ba/fudbal/kovac-otkr ... rna/292348

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Oduzmite Neueru kapitenskuRokoko87 je napisao/la:Usijane glavice su očito najbolje kolovođe u ekipama

Sinisa u prethodne tri sezone 3 asistencije, sad vec 5 

-
- Kontakt:
Ovaj problem u BAYERNU moze samo rijesiti Senad i niko vise. On i njegov tim strucnih ljudih s fakultetima.
-
- Kontakt:
kolezeljovac je napisao/la:OdmutNicaze1988 je napisao/la:Sta ste se nalozilipa sva tri gola ste dali iz nicega igra vam je katastrofa,da su nasi nemaju psihicki problem da pobijede na grbavici da je bila neka zrelija ekipa iz lige poput sarajeva i zrinje napumpala bi vas sinoc i nije sto sam ja navijac al je celik kontrolisao igru do 75min i nazačost nasu a vasu srecu vi ste pobijedili,sve u svemu dobra tekma dobar sudija pogotovo.Vidimo se na proljece
Sta se druze lupas po glavi,idem na tekme 15 godina i 2003 kad smo vas pobijedili nismo ovako kvalitetno igrali budi realan zeljo sinoc nije nista pokazao tri gola ste dali na jadite jade kod rezultata 1-2 za nas mi fulamo dvije izledne sanse ne sto postotne vec sanse gdje se spetljaju u napadu,jamak vam je srednji red vozo ko na traci krpic imao jednu sansu osim gola sto je da,jedini onaj bek desni i stoper su vam na nivou bili da nasa ekipa nije imala strah od pobijede bilo bi drugacije al jeb ostaje zal za tri boda,vama sretno u nastavku i vidimo se na proljece.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Trenutno korisnika/ca: Blueforce21, edinedin i 65 gostiju.