Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mourinho legenda, najzasluzniji je za titulu sasvim sigurno. Hvala mu za sve ovo i aBd jos puno godina bio trener najveceg sportskog kolektiva svih vremena.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Suze Pipite na kraju,razgovor sa Pepeom tokom slavlja..
Por Que ? Por Que ?
Por Que ? Por Que ?
- PatrickBateman
- Kontakt:
Kad su tako nebitni trofeji,ne znam sto je Real igrao sa najjacim sastavom u superkupu,i zasto se prosle godine toliko radovao prilikom osvajanja kupa...Slobodno razmisljaj svojom glavom,nije jos ilegalnoGenghis je napisao/la:Jer majevički bajramski turnir je bitniji od La Lige ...PatrickBateman je napisao/la:Svaka cast na zasluzenoj tituli,mada po postovima pojedinaca,covjek bi pomislio da je ovo sesta titula sezone,a ne jedina

Mourinhu klanjanje do zemlje,nadam se da ce jos otici i u Francusku,pa i tamo osvojiti ligu

Najgori potez utakmice nisu ni promašen penal ni promašena stopostotna šansa već onakvo reagovanje i pokazivanje na logo LFP-a na dresu.
Zbog toga su neki igrači naspram Ronalda igračine.
Dogodine po kup, istrošili smo svoju najveću ZVIJEZDU
Zbog toga su neki igrači naspram Ronalda igračine.
Dogodine po kup, istrošili smo svoju najveću ZVIJEZDU

CAMP MOU!
CAMPEONES

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
CAMPEONEEE CAMPEONEEEEEEE OLEEE OLEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CAMPEONEEEE 

Jozi je još ostala francuska liga i Bundes, da i to još osvoji i prekuca i da završi pricu sa fudbalom.
Ne volim tog portugalskog smrada ,ali mu se znanje ne može nikako osporiti...kakav lik jbt
Ne volim tog portugalskog smrada ,ali mu se znanje ne može nikako osporiti...kakav lik jbt

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
onaj jadnik i dalje troluje
heeeeeeej jah, tugo moja

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Realovci imaju pravo slaviti, yebite ove malo građane, Baskijce i Katalonce
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Svaka cast na ovom iskrenom postu. Morinha mozes voliti ili mrziti, ne mozes biti negdje izmedju, ali njegov rad i znanje se mora respektovati.tech je napisao/la:Jozi je još ostala francuska liga i Bundes, da i to još osvoji i prekuca i da završi pricu sa fudbalom.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Ma nije mu bilo teško moraš priznat.U onakvoj Italiji,s Unitedom u stvaranju jedne od najjačih ekipa ikad(koja nažalost nije opstala ni dvije sezone što zbog godina,što zbog raznih drugih stvari),a s ovom ekipom Reala+povrede Barce je morao osvojiti.tech je napisao/la:Jozi je još ostala francuska liga i Bundes, da i to još osvoji i prekuca i da završi pricu sa fudbalom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Ma nije mu bilo teško moraš priznat.U onakvoj Italiji,s Unitedom u stvaranju jedne od najjačih ekipa ikad(koja nažalost nije opstala ni dvije sezone što zbog godina,što zbog raznih drugih stvari),a s ovom ekipom Reala+povrede Barce je morao osvojiti.tech je napisao/la:Jozi je još ostala francuska liga i Bundes, da i to još osvoji i prekuca i da završi pricu sa fudbalom.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cestitam nam na tituli
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ah da,sarkazam nije za svakog.
Ma jašta, same titule padaju sa nebaLBJ MVP je napisao/la:Ma nije mu bilo teško moraš priznat.U onakvoj Italiji,s Unitedom u stvaranju jedne od najjačih ekipa ikad(koja nažalost nije opstala ni dvije sezone što zbog godina,što zbog raznih drugih stvari),a s ovom ekipom Reala+povrede Barce je morao osvojiti.tech je napisao/la:Jozi je još ostala francuska liga i Bundes, da i to još osvoji i prekuca i da završi pricu sa fudbalom.

Zadnja izmjena: tech, dana/u 03 maj 2012, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jesu dlakavi jbt , kud nisam takav, ustedio bih koju stoju zimi 

ARBELONSO tandem.
Bojim se da će Arbeloa zbog loših partija na kraju otići iz Reala. To očekujem.
Iako mi je najdraži uz Alonsa i Carvalha.
Što se tiče ostalih igrača, izgleda da su svi prezadovoljni malim stvarima - odnosno jednim trofejom sa ovako vrijednom ekipom. To je pokazatelj da nam i dogodine ne gine ispadanje iz Lige prvaka i mučenje sa iole jačim ekipama.
Bojim se da će Arbeloa zbog loših partija na kraju otići iz Reala. To očekujem.
Iako mi je najdraži uz Alonsa i Carvalha.
Što se tiče ostalih igrača, izgleda da su svi prezadovoljni malim stvarima - odnosno jednim trofejom sa ovako vrijednom ekipom. To je pokazatelj da nam i dogodine ne gine ispadanje iz Lige prvaka i mučenje sa iole jačim ekipama.
CAMP MOU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.