FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ja sam
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ja sam » 10 jun 2010, 20:27

Pirke_TM87 je napisao/la: I kad skontas jos da su u opticaju imena poput Zebe, Zurzinova, Pelaka i ostalih
odakle info za Zurzinova?
ja imam poprilicno sigurnu info da ide u Rusiju...
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 10 jun 2010, 20:27

Evo opet virus na fkzeljeznicar.com ...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 jun 2010, 20:35

ja sam je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la: I kad skontas jos da su u opticaju imena poput Zebe, Zurzinova, Pelaka i ostalih
Zurzinovu je ovo zadnji vlak za evropu ,ako nista za HNL,u Zelju ce doci kao Zeba u Zrinjski,imao bi ista primanja ako ne i manja nego u zrinjskom ,stoga to je samo novinarska patka,pisalo je se i da ce zizovic u Borac,al sumnjam da takvi igraci koji su zasiceni bh nogometa mogu prijeci u neki drugi bh klub koji također zivotari!
HSK Zrinjski Mostar

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 jun 2010, 20:36

Dino_TM je napisao/la:Evo opet virus na fkzeljeznicar.com ...
Fakat Virus, ja mislim da cak udje u computer :roll:
Tracy McGrady!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 jun 2010, 20:40

Babilon je napisao/la: Zurzinovu je ovo zadnji vlak za evropu ,ako nista za HNL,u Zelju ce doci kao Zeba u Zrinjski,imao bi ista primanja ako ne i manja nego u zrinjskom ,stoga to je samo novinarska patka,pisalo je se i da ce zizovic u Borac,al sumnjam da takvi igraci koji su zasiceni bh nogometa mogu prijeci u neki drugi bh klub koji također zivotari!
nije novinarska patka ali mislim da se odustalo od pregovora tj nisam cuo nista izvjesno vrijeme...a nemoj previse sumnjati u Zebin povratak na Grbavicu ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 jun 2010, 20:44

ne ulazite na site dok ne rijesimo problem
...nece valjda sad svako ko pokusa uci napisati da ima virus...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 jun 2010, 20:44

Vracanje Zebe u Zelju je moguce dok je dolazak Zurzinova ipak malo vjerovatan!
HSK Zrinjski Mostar

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jun 2010, 20:47

Babilon je napisao/la:
ja sam je napisao/la:
Zurzinovu je ovo zadnji vlak za evropu ,ako nista za HNL,u Zelju ce doci kao Zeba u Zrinjski,imao bi ista primanja ako ne i manja nego u zrinjskom ,stoga to je samo novinarska patka,pisalo je se i da ce zizovic u Borac,al sumnjam da takvi igraci koji su zasiceni bh nogometa mogu prijeci u neki drugi bh klub koji također zivotari!
Znas ti onu nasu pjesmu " Ideeeee Vlak ide Vlakkk ide Vlakkkkkk a u njemuuuuu MANIJAK " Zurzinov " :P
Mozda hoce covjek da osjeti atmosferu, jer nije isto kada ti podrsku da preko 10 000 ljudi na svakoj utakmici, i kada ti sa popularne tribine stajanje pjevusi 150 - 200 ljudi... Drugaiji je osjecaj kada ti 5 000 ljudi sa juga puse u ledja ;) Treba to dozivjeti, a to je svakom igracu u nasoj ligi zivotna zelja, vjeruj, ne govorim samo za igrace Zrinjskog, nego i ovi sa sjevernog dijela Sarajeva... sa Koseva ;)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jun 2010, 20:50

Babilon je napisao/la:Vracanje Zebe u Zelju je moguce dok je dolazak Zurzinova ipak malo vjerovatan!
Pa ne kazem ja da ce 100 % doci, kontakti su postojali... Ma haveru sa Osimom je sve vjerovatno, jer je taj covjek 2001 godine pokupio sve najbolje u ligi, a nismo nesto bili finansijski jaki... da ne nabrajam igrace poput Huljeva, Silica, Guve... i ostalih ;) Ako je Osim pikovao Zurzinova, mozete vi pjevati sa tribine stajanje, on ce u Zelju doci ako bude tako ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 10 jun 2010, 21:07

Dali je tacno da ce se u Sarajevu odrzati turnir u kojim ce nastupiti Zeljo,Vardar,Partizan i Sarajevo i da se igra na Grbavici ? ? ?
A C A B !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jun 2010, 21:11

Emir_ZENICA je napisao/la:Dali je tacno da ce se u Sarajevu odrzati turnir u kojim ce nastupiti Zeljo,Vardar,Partizan i Sarajevo i da se igra na Grbavici ? ? ?
Hahaha odakle ti taj info :D ja znam da su se nesto kao dogovarali oko odigravanja prijateljskih utakmica izmedju Zelje, Vardara i Partizana, a za turnire tog tipa, ne znam nista, a vjerujem da ni drugi nisu bas upoznati :)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 10 jun 2010, 21:12

Emir_ZENICA je napisao/la:Dali je tacno da ce se u Sarajevu odrzati turnir u kojim ce nastupiti Zeljo,Vardar,Partizan i Sarajevo i da se igra na Grbavici ? ? ?
mozda dogodine kad budemo slavili 90-tu
svoj ti pos'o !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jun 2010, 21:14

Grbavica moj zivot je napisao/la:
mozda dogodine kad budemo slavili 90-tu
Ma necemo te male ekipe, hocemo Dzekin novi klub, vjerovatno Manchester, Stilicev ako Bog da Celtic, i neka Bekric dovede te koreance na kantanje hahaha :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 10 jun 2010, 21:16

Kolega iz Makedonije mi rece..Vardar pozvan...tamo na ljeto (mislim august)...Partizan,Sarajevo i Vardar sigurno ucestvuju sad ne znam hoceli jos ko biti pozvan (Dinamo,Hajduk..)
A C A B !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jun 2010, 21:20

Emir_ZENICA je napisao/la:Kolega iz Makedonije mi rece..Vardar pozvan...tamo na ljeto (mislim august)...Partizan,Sarajevo i Vardar sigurno ucestvuju sad ne znam hoceli jos ko biti pozvan (Dinamo,Hajduk..)
Hahahaha ma gdje ces to, pa u gradu bi bio pakao... Manijaci, Horde, Grobari, BBB, Torcida i ne znam kako se zovu navijaci Vardara :D. To je vjeroatno mislio na prijateljske utakmice, jer ima Zeljo dogovoreno, samo jos nije usaglasen termin odigravanja... Mislim ugovoreno je sa Osijekom, Hajdukom, Partizanom tu i tamo, ne zna se nista odredjeno, i Vardar nekad u julu ili augustu...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 10 jun 2010, 21:25

Pirke_TM87 je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Kolega iz Makedonije mi rece..Vardar pozvan...tamo na ljeto (mislim august)...Partizan,Sarajevo i Vardar sigurno ucestvuju sad ne znam hoceli jos ko biti pozvan (Dinamo,Hajduk..)
Hahahaha ma gdje ces to, pa u gradu bi bio pakao... Manijaci, Horde, Grobari, BBB, Torcida i ne znam kako se zovu navijaci Vardara :D. To je vjeroatno mislio na prijateljske utakmice, jer ima Zeljo dogovoreno, samo jos nije usaglasen termin odigravanja... Mislim ugovoreno je sa Osijekom, Hajdukom, Partizanom tu i tamo, ne zna se nista odredjeno, i Vardar nekad u julu ili augustu...
ne znam on meni rece turnir neki...da ce doci Komiti (navijaci Vardara) u velikom broju..ali je valjda murija rekla da nece moci navijaci dolaziti..pojma nemam..tako sam cuo..pa da pitam jeli istina.. :lol: ako je istina,poznavajuci Grobare bilo bi svega :mrgreen:
A C A B !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jun 2010, 21:29

Emir_ZENICA je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
ne znam on meni rece turnir neki...da ce doci Komiti (navijaci Vardara) u velikom broju..ali je valjda murija rekla da nece moci navijaci dolaziti..pojma nemam..tako sam cuo..pa da pitam jeli istina.. :lol: ako je istina,poznavajuci Grobare bilo bi svega :mrgreen:
Ma to je bomba, kakav turnir, nema od toga nista, jedino ako se bude slavilo 90 godina postojanja ako Bog da, mada i to sumnjam, zahtjeva to puno finansijskih sredstava, organziacija mora biti bas na visokom nivou, tako da nisam siguran da ce do toga doci... Prijateljske utakmice ce biti sigurno, samo opet ponavljam jos nista nije precizno zakazano i dogovoreno... Zeljo ce sigurno imati jake pripremne utakmice pred predkola lige prvaka...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 10 jun 2010, 21:34

Pirke_TM87 je napisao/la: Ma to je bomba, kakav turnir, nema od toga nista, jedino ako se bude slavilo 90 godina postojanja ako Bog da, mada i to sumnjam, zahtjeva to puno finansijskih sredstava, organziacija mora biti bas na visokom nivou, tako da nisam siguran da ce do toga doci... Prijateljske utakmice ce biti sigurno, samo opet ponavljam jos nista nije precizno zakazano i dogovoreno... Zeljo ce sigurno imati jake pripremne utakmice pred predkola lige prvaka...
Ma to je vjerovatno prijateljska a on je mislio da je turnir.. :mrgreen: meni licno svejedno nego da vidim hoce li se to nesto vece desiti u BiH...neki veci turnir :mrgreen:
A C A B !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jun 2010, 21:35

Ma biće prijateljske s nekim od ovih klubova : Vardar, Partizan, Osijek, Hajduk

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 10 jun 2010, 21:45

Emir_ZENICA je napisao/la:
Ma to je vjerovatno prijateljska a on je mislio da je turnir.. :mrgreen: meni licno svejedno nego da vidim hoce li se to nesto vece desiti u BiH...neki veci turnir :mrgreen:
to za 95 a za 100-tu dovedemo Real i Barcu :D :D :D i Inter i onda Man.Utd da ih naucimo
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.