Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Tritolone
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Tritolone » 09 jul 2012, 15:14

Ako jedan Carroll dođe 40 mil funti onda je 50 za Cavania bagatela i nikako nemoze bit puno.

Neznam zasto se cudite, Cavani je top 3 napadac na svijetu i samo zato sta igra u Napoliu nije najbolji, kad dođe u klub di ce osvajat trofeje onda ce se vise cijenit, a ako neki polu-proizvodi danas vrijede i do 30 mil € onda je 50 za Cavania sitnica.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 jul 2012, 15:14

Jedini igrač koji bi mogao zanimati Napoli, a kojeg smo mi spremni dati je Giovinco, znači uz Giovinca bi nam trebalo još najmanje 30 miliona.

Mediaset - Sportski direktor Fiorentine Prade tražio 22 miliona i Matrija za Jovetića. Može, ali malo morgen. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 09 jul 2012, 15:16

ELIA: "Voglio ringraziare tutti i tifosi della Juventus... Buona fortuna per la prossima stagione... Forza Juve per la vita..."
Savičević "gura" Jovetića prema Juventusu. Kaže da je pravi trenutak za njega. Matrija ne treba dati, ionako nemamo pravog CF. Jovetića možemo dovest za 20 miliona i bez ponude nekog igrača, samo što sad oni to dižu.

Dat Giovinca za Cavanija i dovest još Jovetića i eto.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 jul 2012, 15:18

Tritolone je napisao/la:Ako jedan Carroll dođe 40 mil funti onda je 50 za Cavania bagatela i nikako nemoze bit puno.

Neznam zasto se cudite, Cavani je top 3 napadac na svijetu i samo zato sta igra u Napoliu nije najbolji, kad dođe u klub di ce osvajat trofeje onda ce se vise cijenit, a ako neki polu-proizvodi danas vrijede i do 30 mil € onda je 50 za Cavania sitnica.
ma znam.sve poludilo.ali ja nešto nisam zagovornik davanja velikih para ne jadnog igrača...
GaziHusrevbeg je napisao/la:Jedini igrač koji bi mogao zanimati Napoli, a kojeg smo mi spremni dati je Giovinco, znači uz Giovinca bi nam trebalo još najmanje 30 miliona.

Mediaset - Sportski direktor Fiorentine Prade tražio 22 miliona i Matrija za Jovetića. Može, ali malo morgen. :mrgreen:
i još se lagano naguzimo i to je to...nidje veze...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 jul 2012, 15:21

Dovest ćemo mi Jovetića kako god, samo treba započeti ozbiljne razgovore i lagano realizovati taj transfer, pokazati igraču da smo zainteresovani za njega i on će sam htjeti da dođe kod nas, Juventus se u Italiji ne odbija. Ionako zna da u Fiorentini nema perspektive. :D

@Federer

Fino si ti to zamislio, isto kao i ja, ali teško je to sve izvodivo. :mrgreen:

Treba prvo prodati par igrača da bi se skupilo love za napadača. Samo od prodaje ovog viška možemo dovesti Jovetića, Elia 6, Melo 8, Krasić 10 i eto 24 miliona za Jovetića.

A što se tiće Cavanija, rekli su da imaju spremne pare za top playera. Pa ćemo vidjeti šta će biti. :D
Željezničar ale!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 jul 2012, 15:24

zaboravljate da je i Marotta rekao da je Gio u našim planovima tako da ga u nekim poslovima ne računate... :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 jul 2012, 15:24

Pa zna Marotta sta radi, zna da mu treba jos samo jedan WC igrac i da ima kompletnu momcad. Recimo sad dovedete jednog napadaca (Van Persie,Cavani) i od iduce godine samo dovodite prinove jer vam realno pojacanja nece trebati.

Ja mislim da ce vam doci Jovetic ili Van Persie, samo za Jo-Jo-a ce se trebati istrest veca para nego sta se pise ovdje. Realnije mi je ovo sta pise beg za Jovetica nego ono sta se pisalo unazad stranicu, dvi,tri. Siguran sam da Cavani nece dolazit zato sta kad dođe trenutak rastanka samo ce Man City,Psg,Real moci isplatiti pare koje ce se trazit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 09 jul 2012, 15:25

Pa nemam ja niša protiv da i Seba ostane, samo što bi nam falio takav tip igrača i onda bih rado Jovetića uzeo.

Što se mene tiče, Cavani ili neki drugi rasni špic, Kolarov i niko više za perfektan Mercato.

Mislim da to i nije toliko nerealno, ali eto.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 jul 2012, 15:26

nije nerealno ali eto vidjet ćemo...samo se nadam se da na kraju neće biti spominje se RVP i Cavani a dodje Pazzini... :mrgreen:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 jul 2012, 15:34

Marotta je već u ove dvije sezone izgradio tim, sve su to igrači koji još najmanje imaju 4 ili 5 godina ispred sebe u kojim će igrati na visokom nivou, izuzetak je jedino Pirlo, Gigija ne računam jer golmani komotno mogu braniti do 40. godine. :D

Što smo dosad trošili po 60 miliona za 4 igrača, od sljedeće ćemo to trošiti na jednog ili dvojicu. Zato sam ja za to da sad dovedemo Van Persie kad imamo priliku jer 20 miliona nije ništa, a sljedeće sezone Cavanija kad ćemo imati i više love. :D
Željezničar ale!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 jul 2012, 16:24

Isto sam i ja govorio na pocetku ove sezone, kada se postave dobri temelji onda ce se moci dovoditi jedan-dva WC igraca jer cemo tada biti spremni i sto je jos vaznije u mogucnosti da damo 30+ mil. za jednog igraca. Dobro bi bilo dovesti Cavanija ali ni u kom slucaju da dajemo Giovinica i siguran sam da on nece ni u kakav deal uci jer mu je obecano da ce dobiti pravu sansu u Juventusu koju ce on vjerujem na najbolji nacin iskoristiti i sto je @Oxygen da je u pitanju Barcina skola vec bi se na njega gledalo kao WC igraca. Zavrsiti Van Persia i sve ostalo je bonus.
Alessandro Del Piero !

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 09 jul 2012, 16:36

Puno je za nas tih 50 mil koji se traze za Cavania...
Bolje za 20 mil (max 22-23 Mil) dovest RVP,, a Quagliarellu + 15 dat za Jovetica.. Ionako su nam otisla 2 napadaca ALEX i Boro...

Jovetic, Giovinco , RVP, Vucinic , Matri... Ma ljepota :D
Zadnja izmjena: pinturicchio30, dana/u 09 jul 2012, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 09 jul 2012, 17:19

slika
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 09 jul 2012, 18:38

IlPrincipino@ druze evo link za Verrattia

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=101770" onclick="window.open(this.href);return false;

edit:Evo imamo 4 ponude za Ziglera Sevila,Stutgart,Sampdoria i Fenerbache Marotta ce razmotriri sve i odluciti znaci 100% prodajemo Ziglera
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 09 jul 2012, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 jul 2012, 18:40

Hvala.Izašla je izjava i agenta u kojoj kaže da će Verratti ići u PSG.Ja sam se nadao da još ima šanse a i još se nadam..sve dok ga ne vidim u dresu PSG-a nadat ću se da će doći nama... :(

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 09 jul 2012, 18:57

Vidal ima problema sa preponama povreda koju je zadobio u finalu cupa i jos uvijek je nije uspio zaljeciti, pa je Juve poslao u Cile gdje se nalazi Vidal na odmoru svog Fizioterapeuta i Doktora da zaljeci povredu i bude spreman za pocetak priprema mada ce najvjerovatnije kasniti 7 dana zbog lijecenja nadam se da ce ga nasi Doktori osposobiti i biti spreman za pripreme

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 jul 2012, 19:00

Ne znam što se toliko žali za Verratiem, jeste da je veliki talenta (ali još uvijek samo to), ima šansu da odbije PSG i ostane još jednu godinu u Pescari i naredne sezone ako bude igrao dobro doći će u Juventus. Izjavio je da je navijač Juventusa, ima i dokaz, slike u dresu Juventusa, Marotta je izjavio da neće pristajati na ucjene od stane Pescare, jer cijena od 14 miliona nije realna. Ukoliko odbije sve ove ponude i ostane u Pescari i slijedeće godine dođe u Juve mogao bi biti heroj i dobiti 10, a ovako će biti samo još jedan koji je "poletio" za lovom.

Meni je svejedno i ako ode u PSG, na njemu je da bira. Imamo Pogbu također veliki talenat, a u 19:00 počinje utakmice Engleska-Francuska uz direktan prijenos na Eurosportu, pa bujrum da vidimo malo Pogbu :mrgreen:

Dobro je neka se krenulo i sa odlascima igrača, ako je istina i za Mela onda je do sada zarađeno 16 miliona od prodaje (Elija 7, Melo 8, Ekdal 1) , idemo dalje Martinez, Iaquinta, Motta, Padoin, Pazienza, Krasić, Ziegler

Pogba na klupi :x
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 jul 2012, 23:14

Nije ovo još za Eliu gotovo, ima još par sitnica koje mora riješiti s Juventusom, pa će se tek onda transfer realizovati. Elia traži određenu otpremninu jer će u Werderu imati manja primanja.

Mallorca i dalje jako želi Martineza, vjerovatno će ići na posudbu s pravom otkupa sljedeće sezone. Jedini pravi promašaj Marotte za ovih 30 mjeseci. Elia i Krasić su isto na neki način mogu smatrati promašajima, ali barem će uspjeti uzeti nešto para za ovu dvojicu, dok za Urugvajca nažalost ništa nećemo dobiti, barem tako stoje stvari, eventualno milion ili dva zbog posudbe.

slika

8-)

http://www.calciomercato.com/mercato/in ... ato-534465

:lol: :lol: :lol:
Željezničar ale!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 jul 2012, 23:27

Prade kaže da JoJo nije na prodaju ali da postoji dogovor izmedju igrača i kluba ako stigne odredjena ponuda da će Fiorentina to razmotriti...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 jul 2012, 23:36

Svi oni tako govore, klasični politički odgovori. :D

Ali kad se njima na stol stavi dobra ponuda odmah to oni razmotre i uglavnom prihvate, nakon malo nečkanja kako bi izvukli par miliona više. Fiorentina je u trenutno takvoj situaciji da mora prodavati najbolje igrače da bi funkcionisala jer nemaju oni rezultate kao što su imali par sezona pa da isti mogu pokrivati troškove. Ja sam danas napisao, mi ako smo fakat zainteresovani za Jovetića i ako ga Conte stvarno toliko želi mi ćemo ga i dovesti.
Željezničar ale!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.