FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 02 avg 2018, 22:02

Koji je rekord haha..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 avg 2018, 22:04

DenchiNL je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Ovo je bruka... 4 gola si haman sam sebi dao. Koje picke sve igraju za fks. Sramota
ovo je realnost i malo još

2 igrača u napadu atalante vrijede ko partizan i zvezda zajedno
Messi vrijedi vise neg cijeli Island. Pa sta. Ljudi pokazu mudddaaaa

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 02 avg 2018, 22:08

BatistutA19 je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
BatistutA19 je napisao/la:Poz za Hordase nikakva nije ovo sramota .ovo je samo realnost i nema te vi nikog sta krivit ,meni je prvo naumpala tekma sa Besiktasom onda 2-2 a u Sarajevu 0-5,stim sto su ovi jos jaci od Besiktasa..sve ijednog kluba iz ex yu bi Atalanta prosla ..pozzzzzz i sretno u ligi
E upravo zbog takvog načina razmiljanja iz godine u godinu predvladava gubitnički mentalitet kod naših klubova, i jesmo tu gdje smo - na samom dnu, dok komšije iz godine u godinu redaju zavidne rezultate u Europi.

Oni ne skidaju gaće odma i prije borbe..
Ne smatraj provokacijom ja uvijek za sve nase klubove navijam narabvno da sam volio i da je Sarajevo i Zeljeznicar proso a drago mi je sto je Zrinjski proso a u ligi ce mo se ganjat ko uvijek .
Ne mozes ti samo napredovat a nista ne ulagat ,komsije kupe milionske igrace i prodaju za 10 miliona ,sta kod nas eto uzmi Gojak u Dinamo kolko je Sarajevo dobilo a vidjeces za koliko ce ga Dinamo prodat..Nije to nas mentalitet razmisljanja ovo je realnost sto bi se reklo kolko para toliko muzike.Kad vbudemo ulagali e tad se moze nesto napravit ,mi bolan spavamo svi .vi jos slavite titulu 1981 god il kad se igralo 3-3 sa Hamburgom il 4-3 nisam siguran a mi jos slavimo Fiorentinu 1972 god 1-0 ...Sretno u ligi i poz i nije ovo sramota .Oni su prosle god Everton pregazili 1-5 u gostima a da nase klubove ne pregaze
Nisi izgleda shvatio poentu i ono što sam htio reći. Stvar je u tome da si napisao kako bi svakog kluba iz EX YU izbacila Atalanta, a to jednostavno nije tako. Dobijali su 'komšijski klubovi sa istoka i zapada' mnogo jače i veće klubove od jedne Atalante.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 avg 2018, 22:08

Čuj ovog klauna sa Arene "razlika u kvaliteti je očigledna oni igraju Seriju A a mi igramo našu Premier ligu" e nek' si nam rekao. :lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 avg 2018, 22:10

Sad mi drzimo rekord bh fudbala. Bruke jedne.

Vieira
Kontakt:

Post Postao/la Vieira » 02 avg 2018, 22:10

Jiestifo je napisao/la:
Vieira je napisao/la:Ma normalno da je pokazao i ja bi, izvuko nas je gore sad realno jedan go je mozda njegov, i opet idemo majke sestre s tribina i ja bi ga pokazo isto. Bolja su ekipa ne znam sta je problem, niko od nasih nije skako ni jednom iz ovih korner golova, ahmet je najgori igrac Sarajeva ikad.
Nije problem primiti 7 golova to se moze desiti.Ali pokazati srednjak ljudima koji su dosli da te gledaju i koji vole klub za koji igras dok ti imas astronomskd plate je dno dna.Jedan Karius pogrijesi dva puta u FINALU Lige prvaka i na kraju tekme se izvinjava 40 000 navijaca i jos plus milioni koji su gledali na malim ekranima.Ali hajd ti to seljacini iz Srbije dokazi FUJ DNO DNA(Izvinite na upadu neko moje misljenje)
Ma sve u svemu nismo se mogli sastaviti s loptom, a i on se sjbo sta se desava jos sa istoka zna se kakva podrska isla sigurno spominjala se djeca sestra majka frajer izrevoltiran ne zna se seljak ponasati svakako mu je kraj karijere u Sarajevu a vala trebalo bi jos nekim da bude.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 avg 2018, 22:13

Šta mislite kolika je razlika u budžetu, kvalitetu, tradiciji........između Sparte Prag i Spartaka Ždrjepčeve krvi (da tako se klub zove) iz Subotice.I ko je večeras slavio prolaz dalje ? I još da dodam da su izašli u Evropu samo zato što je Partizan osvojio kup, četvrti su bili na tabeli.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 02 avg 2018, 22:14

Ne smetaju meni vanjski neprijatelji kao vucic, covic ili dodik znas ko su i sta su. Meni smeta milijader iz malezije i turkish koji samo izvlace novac. Uprava evo vam polovnjaka iz srbije. Pavlovicu ako ostanes u sarajevu neces se dobro provesti to ti garantujem smraadu iz srbije.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 02 avg 2018, 22:17

Sve što im nije ulazilo prošle sedmice, ove je ulazilo. A oni navalili ko mutavi... Međutim to je realnost. Okreni se zabokrecini i pokušati se oporaviti do nedjelje.

PS mi i Everton smo u 5 deka :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Elcor, dana/u 02 avg 2018, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 02 avg 2018, 22:17

Ljudi nemojte zaboraviti da su se pare uzele, ovo je drugo predkolo.
Nevazne utakmice, tek sada pocinju prave utakmice za nase klubove premijer liga.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 avg 2018, 22:18

citam komentare i nw vjerujem sta pricate
neki bi trebali pratiti bočanje ne fudbal
bosna je po ulaganju u fudbal na nivou etiopije
nema para nema fudbala
i vi bi da igramo i da se poredimo sa srbima il hrvatima
grad zagreb godisnje daje dinamu 32m
kad shvatite da se u bih igra fudbal na amateraskom nivou sve ce vam bit jasnije

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 avg 2018, 22:20

dinoze je napisao/la:Ljudi nemojte zaboraviti da su se pare uzele, ovo je drugo predkolo.
Nevazne utakmice, tek sada pocinju prave utakmice za nase klubove premijer liga.
De mi reci sta ti imas od tih para ili Fks?? Bonus Pavlovicu i Hebibovicu? Dovesti neko polovnjaka??
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 02 avg 2018, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 02 avg 2018, 22:20

Kupiš člansku, kupiš sezonsku, kupiš kartu, dres, majicu, šorc, i on ti srednji prst pokaže uz 0:8. Je*em li vam svima mrtvu majku, svu familiju, od a do ž. A Potura će dobiti po pi*ki od mene za sve nas braćo :salut:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 avg 2018, 22:22

Benkara21 je napisao/la:Kupiš člansku, kupiš sezonsku, kupiš kartu, dres, majicu, šorc, i on ti srednji prst pokaže uz 0:8. Je*em li vam svima mrtvu majku, svu familiju, od a do ž. A Potura će dobiti po pi*ki od mene za sve nas braćo :salut:
jesi to kupio zbog sarajeva il njega

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 02 avg 2018, 22:23

Ma ja razumijem da je odbrana bila katastrofalna, i jeste, ali je i Pavlovic kriv licno za bar 2-3 gola sa ocajnim reakcijama. Nema ovdje pozitivne stvari za reci, svi su bili ili losi ili nevidljivi.

Nema smisla porediti nas jad i cemer sa ligom Srbije koja je dala dva predstavnika u sesnaestini finala EL prosle sezone. Nije ni do skidanje gaca, jer su u Bergamu mogli odigrati 2:2, podici samopouzdanje i sa pozitivnim rezultatom cekati revans. Da budem slikovit, mi smo ga izvadili ovdje, ali je njihov bio daleko veci i nabio nam je komplekse. Meni ne bi bilo krivo da smo izgubili 0:3 ili 0:4, to je posteno jer su dosta kvalitetniji i u uredjenijoj ligi. Ali 0:8 je sramotno, i ovo bi se jos samo moglo desiti klubovima iz mikro drzava.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 avg 2018, 22:23

Benkara21 je napisao/la:Kupiš člansku, kupiš sezonsku, kupiš kartu, dres, majicu, šorc, i on ti srednji prst pokaže uz 0:8. Je*em li vam svima mrtvu majku, svu familiju, od a do ž. A Potura će dobiti po pi*ki od mene za sve nas braćo :salut:
Ki.tom je po sred cela buraz... ovo je najbolje ispalo za upravu, napunise sebi dzepove, **** se njima. Sarajevo nece ni 10% od para vidjeti ili onvestirati u igraca/igrace

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 02 avg 2018, 22:23

Sad cu da se ubijem.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 02 avg 2018, 22:24

ALUCARD jesam ja shvatio poentu tvoju kazes dobijaju komsije al onda i ti ne shvatas moju poentu al te komsiju ulazu u milionske igrace kupuju takve igrace i prodaju za milioneu ligu petice bez problema a mi dovodimo slobodne polovnjake Srbija Makedonija Hrvatska .Mi ne ulazemo nista a htjeli bi ko Marribor Zvezda Partizan Rijeka e ne moze...Da vam ne kvarim vise temu poz i laku noc i sretno u ligi a ovo je realnost ,jest puno 8 primit al jbga ,jedno iskustvo gorko makar ste zaradili ,sreca pa tamo niste 8 primili ne bi bilo ni 5000 ljudi u Sarajevu eto takvi smo mi navijaci

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 02 avg 2018, 22:24

Pet puta su veci krivci stoperi i Husref od Pavlovica. Tuzno je sto ce se sva koplja slomiti na njemu.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 02 avg 2018, 22:25

Fudo je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Ljudi nemojte zaboraviti da su se pare uzele, ovo je drugo predkolo.
De mi reci sta ti imas od tih para ili Fks?? Bonus Pavlovicu i Hebibovicu? Dovesti neko polovnjaka??
Brate nama navijacima je svjedno i kada zarade i izgube pare jer nikada nista nedobijemo..
Ali uzele su se pare moze igracima dati neki bonus da igraju boje u premijer ligi pa iduce godine opet izadzu ovako malo u evropske kvalifikacije pa se opet malo zaradi i tako u krug. Bolje ni to nego da se klub zaduzi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, NazorUso i 33 gosta.