FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Slavko je gospodin i neka je trazio, otjerali su ga ko kera prije pocetka sezone. Samo je veci gospodin Krcmarevic koji je uvidio s kim posla ima i pokupio se. Ono sto sam pisao istina je, Oda se prodao i pustio da mu Misimovic komanduje inace ne bi ni dobio posao niti se vratio. Da nije prihvatio, tad je bila sansa da se rijesi sve.
Ima li gdje onaj izvjestaj kad pise u Kosticevom mandatu raskinut ugovor sa 10 igraca i na to potroseno 3-4 hiljadeVirtu4l je napisao/la:U prevodu, ponovo su bili bahati i dobili po nosu. Čovjek je vjerovatno tražio pola para i sporazumni raskid ugovora, ali ne, hadžija se ponovo bahatio i ponovo koštao Željezničar.braco je napisao/la:Rok za isplatu je 30 dana od danas. Tužba je podnijeta nakon što je sarajevski klub otpustio Petrovića, koji je prethodno uputio poziv za mirno rješenje spora.
Međutim, na njegov prijedlog sarajevski klub se oglušio, nakon čega je posljednju riječ dala krovna svjetska kuća fudbala.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
To je ono kad je Dejo Nikolić radio onu prezentaciju na Skupštini ako se dobro sjećam, kad smo zaradili na Hervasu.irfo je napisao/la:Ima li gdje onaj izvjestaj kad pise u Kosticevom mandatu raskinut ugovor sa 10 igraca i na to potroseno 3-4 hiljade
Stotine hiljada maraka su bačene na promašene igrače i trenere. Nije ni Krčmaervić otišao bez para, samo što je to Misimović pametno upakovao i dogovorio se sa njim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Poruka za Infantina i Fifu: Ni milimetra!
Krcmarevic uplatio 50 hiljada na racun za raskid tako da smo opet u plusu kad isplatimo SlavkuVirtu4l je napisao/la:To je ono kad je Dejo Nikolić radio onu prezentaciju na Skupštini ako se dobro sjećam, kad smo zaradili na Hervasu.irfo je napisao/la:Ima li gdje onaj izvjestaj kad pise u Kosticevom mandatu raskinut ugovor sa 10 igraca i na to potroseno 3-4 hiljade
Stotine hiljada maraka su bačene na promašene igrače i trenere. Nije ni Krčmaervić otišao bez para, samo što je to Misimović pametno upakovao i dogovorio se sa njim.

Infantino opozicijajapa je napisao/la:Poruka za Infantina i Fifu: Ni milimetra!

Šta kažu lobotomci na ovo, je l' nam još uvijek drugi pakuju, a Misimović hrabro trpi udarce i podmetanja mrskog portala.

irfo je napisao/la: Krcmarevic uplatio 50 hiljada na racun za raskid tako da smo opet u plusu kad isplatimo Slavku![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na ugovoru Slavka Petrovica zaradicemo po unaprijed odredjenim procedurama!
Virtu4l je napisao/la:Šta kažu lobotomci na ovo, je l' nam još uvijek drugi pakuju, a Misimović hrabro trpi udarce i podmetanja mrskog portala.
irfo je napisao/la: Krcmarevic uplatio 50 hiljada na racun za raskid tako da smo opet u plusu kad isplatimo Slavku![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/petro ... /170921070
"Nikada više neću potpisati ugovor kakav sam imao u Željezničaru"
Ako već ima za čim žaliti, onda su to stavke ugovora koji je imao sa Željezničarom. Navodi da je dopustio klubu da raskine ugovor bilo kada bez novčanih naknada. To, kako kaže, više nikada neće učiniti.
"Moj ugovor je bio takav da sam dao mogućnost da se on raskine bilo kada ako oni žele pri čemu ja nemam pravo na bilo kakva potraživanja. To više nikada ne bih napravio. Potpisao sam ugovor da kod raskida oni ne moraju da mi plate više nijednu platu", kazao nam je trener Slobode.

Ovo su premije za prolazak Zete i remi protiv AIK-a.irfo je napisao/la:![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Infantino šu.pak, hoće da vrati Žuju i Violinu u klubVirtu4l je napisao/la:Šta kažu lobotomci na ovo, je l' nam još uvijek drugi pakuju, a Misimović hrabro trpi udarce i podmetanja mrskog portala.
Misimović i Begić su haveri sa džume. Begić i Čeferin su haveri iz Nyona. Ostalo možeš sam da zaključiš.braco je napisao/la:Infantino šu.pak, hoće da vrati Žuju i Violinu u klub

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima li ko da nas ne yebe zadnjih 10-tak dana?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo oglasio se SlavkecVirtu4l je napisao/la:Misimović i Begić su haveri sa džume. Begić i Čeferin su haveri iz Nyona. Ostalo možeš sam da zaključiš.braco je napisao/la:Infantino šu.pak, hoće da vrati Žuju i Violinu u klub
Danas se u javnosti pojavila informacija kako je UEFA donijela odluku da je sarajevski Željezničar dužan isplatiti bivšem treneru ovoga kluba Slavki Petroviću 39.000 KM plus zatezne kamate.
Kako je i u ranijim razgovorima za **** govorio srbijanski stručnjak on je pokušao mirnim putem riješiti problem sa čelnim ljudima Željezničara, ali su oni jednostavno odbijali svaki razgovor sa njim i nisu odgovarali na njgove upite.
Nakon toga odlučio je svoja potraživanja dobiti preko krovne kuće svjetskog fudbala, a danas je to i zvanično uspio. Kako kaže u razgovoru za **** ne radi se o dugovanjima za plate, nego o klauzuli koju je imao u ugovoru sa Plavima da će mu ovaj novac biti isplaćen, ako sa Željom izbori izlazak na evropsku scenu, što je on i uspio. Ovu informaciju danas mu je saopćio njegov advokat.
– Istina je Željo mi mora isplatiti novac. FIFA je danas donijela odluku u moju korist. Ovu informaciju sam dobio od mog advokata. Kada sam došao u Želju ekipa je bila bliže dnu nego vrhu. U razgovoru sa čelnim ljudima kluba stavili smo klauzulu da mi isplate novac ukoliko izborimo Evropu. Dakle ne radi se ovdje o nekim platama koje sam trebao dobiti po ugovoru koje sam imao prije nego sam dobio otkaz. Ja sam imao još jedanaest mjeseci ugovora sa Željom. Taj novac je bio premija za izlazak na evropsku scenu. Oni su mene čak kaznili, izmislili su neke kazne, da mi ne bi dali junsku platu. Žao mi je što se ovako završilo, ali drugačije nije moglo biti – kazao je za **** Slavko Petrović koji se nalazi u Njemačkoj.
Slavko Petrović je na klupu Plavih sjeo 23. augusta 2016. godine, a otkaz je dobio 23. jula 2017. godine kada ga je naslijedio Admir Adžem.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sta nam se jos moze desiti? Ako ovo prebrodimo idemo u grupu EL.
Joj da je celika uzeti, sve bi ovo zaboravili hahahah.
Je li neko gledao treninge jucer i danas? Citao sam da se Vranjes vraca.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Da mi je ko reko poslije Sirokog da ce ovo sve desit i da cemo se uvaliti u ovakva g rekao bih mu da je najveca budala na svijetu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo nam je jos to trebalokerimatomic1921 je napisao/la:Sta nam se jos moze desiti? Ako ovo prebrodimo idemo u grupu EL.
- invincible1921
- Kontakt:
Gjde je i sta radi Husic nprVirtu4l je napisao/la:Ako se počnem baviti promašenim i pogođenim igračima, malo će mi biti jedna stranica ovog foruma.plavousrcu je napisao/la:Ne spominjes Zajmovica i Lendrica. Namjerno izostavljas pogodjene u procjeni. Sulejman se probudio ko kapiten Zelje. Kako li se osjeca?
Sulejman se osjeća odlično, i ja bih, ali se mi osjećamo posrano, a isto tako se osjećaju i Stevanović, Blagojević, Kjosevski, itd...

=\_1921_/=
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Citao sam neki dan, mislim da igra u Svedskoj u 3,4 ligi. Neki lokalni klub koji je pun balkanaca i koraca prema visem rangu... mater ****, 6 direktnih bodova nam je odnio seljak...invincible1921 je napisao/la:Gjde je i sta radi Husic nprVirtu4l je napisao/la:Ako se počnem baviti promašenim i pogođenim igračima, malo će mi biti jedna stranica ovog foruma.plavousrcu je napisao/la:Ne spominjes Zajmovica i Lendrica. Namjerno izostavljas pogodjene u procjeni. Sulejman se probudio ko kapiten Zelje. Kako li se osjeca?
Sulejman se osjeća odlično, i ja bih, ali se mi osjećamo posrano, a isto tako se osjećaju i Stevanović, Blagojević, Kjosevski, itd...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Spavaš li mirno pudlico?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- invincible1921
- Kontakt:
Nisam ni ocekivao nesto visekerimatomic1921 je napisao/la:
Citao sam neki dan, mislim da igra u Svedskoj u 3,4 ligi. Neki lokalni klub koji je pun balkanaca i koraca prema visem rangu... mater ****, 6 direktnih bodova nam je odnio seljak...

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: pinki, Proximic, Strumfinho i 42 gosta.