FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
istina je da je Oda Arežinu na prvom treningu prozvao budalom,po svom il Misketovom nagovoru,to nji dva znaju,
istina je da se Ode nista nepita,to svi igraci znadu
Po neprovjerenim info,Krpin menadžer,pregovara sa nekim klubom u Sloveniji za januarski prelazni rok...
Jelde ovaj Pavel Vrba je bodio Plzen protiv nas u onom čudnom dvomeču? 
Boga mi, nije još uvijek uspio zategnuti odbranu

Boga mi, nije još uvijek uspio zategnuti odbranu

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Crnomarković je si li to lično ili je Filip ili možda CrnovVictorious je napisao/la:istina je da je Oda Arežinu na prvom treningu prozvao budalom,po svom il Misketovom nagovoru,to nji dva znaju,

-
- Kontakt:
nisam nijedan od doticnih,al upoznat dobro sa situacijom jesam da nebi vjerovo kolikoDobojskiManijak je napisao/la:Crnomarković je si li to lično ili je Filip ili možda CrnovVictorious je napisao/la:istina je da je Oda Arežinu na prvom treningu prozvao budalom,po svom il Misketovom nagovoru,to nji dva znaju,
istina je da se Ode nista nepita,to svi igraci znadu![]()
![]()

- plavousrcu
- Kontakt:
Ja pored svega izgovorenog mislim da Oda ima potpunu autonomiju i da se pita za sve u sportskom segmentu

-
- Kontakt:
da se njega pita,igraci koji su trenutno na tribinama nebi tu bili i nebi doslo do mjenjanja kapitenaplavousrcu je napisao/la:Ja pored svega izgovorenog mislim da Oda ima potpunu autonomiju i da se pita za sve u sportskom segmentu![]()
![]()
kada ga pita suspendovani igrac zasto neigra,odgovori pitaj upravu. kada se pita upravu kazu pitajte trenera

da ima imalo autoriteta,igraci bi barem znali razlog suspenzije
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne bi Oda trpio ponizavanja takve vrste. Spakovao bi se i otisao trenirati neki drugi klubVictorious je napisao/la:da se njega pita,igraci koji su trenutno na tribinama nebi tu bili i nebi doslo do mjenjanja kapitenaplavousrcu je napisao/la:Ja pored svega izgovorenog mislim da Oda ima potpunu autonomiju i da se pita za sve u sportskom segmentu![]()
![]()
kada ga pita suspendovani igrac zasto neigra,odgovori pitaj upravu. kada se pita upravu kazu pitajte trenera![]()
da ima imalo autoriteta,igraci bi barem znali razlog suspenzije

- DobojskiManijak
- Kontakt:
ma vjerujem čim si se sad javio, molim te objasni mi i situaciju sa Crnovom,VranješomVictorious je napisao/la:nisam nijedan od doticnih,al upoznat dobro sa situacijom jesam da nebi vjerovo kolikoDobojskiManijak je napisao/la:Crnomarković je si li to lično ili je Filip ili možda CrnovVictorious je napisao/la:istina je da je Oda Arežinu na prvom treningu prozvao budalom,po svom il Misketovom nagovoru,to nji dva znaju,
istina je da se Ode nista nepita,to svi igraci znadu![]()
![]()

Sačekaj da možda kiksamo protiv Smogovaca pa onda nam objasni kako stoje stvari i sa Blagojevićem
-
- Kontakt:
sve to stoji sto je on nekad bio,ali realno,60 godina,penzija...plavousrcu je napisao/la:Ne bi Oda trpio ponizavanja takve vrste. Spakovao bi se i otisao trenirati neki drugi klubVictorious je napisao/la:da se njega pita,igraci koji su trenutno na tribinama nebi tu bili i nebi doslo do mjenjanja kapitenaplavousrcu je napisao/la:Ja pored svega izgovorenog mislim da Oda ima potpunu autonomiju i da se pita za sve u sportskom segmentu![]()
![]()
kada ga pita suspendovani igrac zasto neigra,odgovori pitaj upravu. kada se pita upravu kazu pitajte trenera![]()
da ima imalo autoriteta,igraci bi barem znali razlog suspenzije![]()
![]()
pare pokvare sve zato me nimalo necudi uopce. sto se suspendiranih igraca tice kriv je ko i uprava jer nema muda reci igracu sta i kako. jedina stvar koja s igracima prica je taktika kako i sta igrat...ti trebas prvo imat odnos s igracem pa onda ostalo..a cijela svlacionica nema nikakav odnos
- MocMahale444
ne mrzim, samo nisam fanMocMahale444 je napisao/la:Sto Irfo mrzi Misketa.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Odin život je Željezničar, a ovakvu skupinu bandita nikada nije imao na raspolaganju, plus Uprava koja mu visi nad glavom, situacija u kakvoj se nikada nije nalazio. On bi zbog Želje sve istrpio, a sad se nalazi između dvije vatre, što je pogubno po njega.Victorious je napisao/la:sve to stoji sto je on nekad bio,ali realno,60 godina,penzija...
pare pokvare sve zato me nimalo necudi uopce. sto se suspendiranih igraca tice kriv je ko i uprava jer nema muda reci igracu sta i kako. jedina stvar koja s igracima prica je taktika kako i sta igrat...ti trebas prvo imat odnos s igracem pa onda ostalo..a cijela svlacionica nema nikakav odnos
Od početka je bilo jasno da se on neće snaći u ovoj situaciji, ali sve čovjek konta da će se nešto promijeniti... nažalost, neće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema nas u Kupu, nema nas nigdje vise 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sud odlucio - Zeljo mora isplatiti Slavki Petrovicu 39.000km.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Još jedna sramota Senada Misimovića. Grande Miske.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rok za isplatu je 30 dana od danas. Tužba je podnijeta nakon što je sarajevski klub otpustio Petrovića, koji je prethodno uputio poziv za mirno rješenje spora.
Međutim, na njegov prijedlog sarajevski klub se oglušio, nakon čega je posljednju riječ dala krovna svjetska kuća fudbala.
Kakve su ovo lazi, pa dobro se zna da smo zaradili na raskidu
Joj kad se sjetim price Slavko je gospodin, nece nista traziti
Joj kad se sjetim price Slavko je gospodin, nece nista traziti

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
U prevodu, ponovo su bili bahati i dobili po nosu. Čovjek je vjerovatno tražio pola para i sporazumni raskid ugovora, ali ne, hadžija se ponovo bahatio i ponovo koštao Željezničar.braco je napisao/la:Rok za isplatu je 30 dana od danas. Tužba je podnijeta nakon što je sarajevski klub otpustio Petrovića, koji je prethodno uputio poziv za mirno rješenje spora.
Međutim, na njegov prijedlog sarajevski klub se oglušio, nakon čega je posljednju riječ dala krovna svjetska kuća fudbala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: TOMCRAFT, WeekendOffender i 97 gostiju.