FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad sam ponovo pročitao ovaj intervju sa menadžerom Arežine, strašno je za šta sve čovjek optužuje Misimovića. Da sam iznenađen, baš i nisam, jer svi oni koji racionalno razmišljaju znaju da je sve onako kako je čovjek rekao. Pričamo o čovjeku koji se pita za apsolutno sve u klubu, control freak, i zbog toga smo tu gdje jesmo, tri godine bez sistema, osramoćeni na svim poljima, predmet sprdnje, a krivac je samo jedan čovjek - Senad Misimović.
Arežina je samo jedan u nizu, a mnogo ih je i siguran sam da neće biti posljednji. Odavno sam izgubio volju za pisanjem, jer nema više svrhe, ovako će biti sve dok se dotični pita za apsolutno sve u klubu.
Egoizam jednog čovjeka uništava FK Željezničar i ne postoji nikakva šansa da se to promijeni dok sam on to ne odluči. Skupština je pod njegovom šapom, gdje ima apsolutnu kontrolu glasova. Uporedio bi ga sa političarima iz našeg regiona, koji se hvališu nekim kvazi uspjesima, a narod nema hljeba da jede, tako i on, vozi se na krilima priče o stadionu, kontroliše Skupštinu, a Želju je doveo na najniže moguće grane.
Tužno je da Željo evo već godinama ne može da napravi sistem, da nismo u stanju odraditi posao do kraja, stvoriti okosnicu tima i saradnju sa omladinskim pogonom.
Izbor Krpića za kapitena FUDBALSKOG KLUBA ŽELJEZNIČAR valjda dovoljno govori koliko nisko smo pali. Sram ih bilo.
Arežina je samo jedan u nizu, a mnogo ih je i siguran sam da neće biti posljednji. Odavno sam izgubio volju za pisanjem, jer nema više svrhe, ovako će biti sve dok se dotični pita za apsolutno sve u klubu.
Egoizam jednog čovjeka uništava FK Željezničar i ne postoji nikakva šansa da se to promijeni dok sam on to ne odluči. Skupština je pod njegovom šapom, gdje ima apsolutnu kontrolu glasova. Uporedio bi ga sa političarima iz našeg regiona, koji se hvališu nekim kvazi uspjesima, a narod nema hljeba da jede, tako i on, vozi se na krilima priče o stadionu, kontroliše Skupštinu, a Želju je doveo na najniže moguće grane.
Tužno je da Željo evo već godinama ne može da napravi sistem, da nismo u stanju odraditi posao do kraja, stvoriti okosnicu tima i saradnju sa omladinskim pogonom.
Izbor Krpića za kapitena FUDBALSKOG KLUBA ŽELJEZNIČAR valjda dovoljno govori koliko nisko smo pali. Sram ih bilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Vidi Vivija legende pun baruta.
Sta se zbiva s ovim jarom. Stari Virto se vratio **** ga Lesi.
Gataj mi cigankoooo.
Sta se zbiva s ovim jarom. Stari Virto se vratio **** ga Lesi.

Gataj mi cigankoooo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pored Sinise staviti Krpica za kapitena
Prelos izbor ali neka malo nek se ima raja za sta zajebavat 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Neka je 10% istine iz onog teksta, to opet nije u redu.
Ako je Filip bio problematičan igrač i prije, onda neko treba snositi odgovornost za njegovo dovođenje.
Ako nije, onda treba da igra, nema smisla uništavati mu karijeru.
Kako god, ako se ne možemo izdići iznad ovoga, ne zaslužujemo biti u društvu Zrinjskog i Sarajeva. Žao mi je što je tako, ali odavno nisam vidjela toliko dima iz voljenog nam kluba.
Ako je Filip bio problematičan igrač i prije, onda neko treba snositi odgovornost za njegovo dovođenje.
Ako nije, onda treba da igra, nema smisla uništavati mu karijeru.
Kako god, ako se ne možemo izdići iznad ovoga, ne zaslužujemo biti u društvu Zrinjskog i Sarajeva. Žao mi je što je tako, ali odavno nisam vidjela toliko dima iz voljenog nam kluba.
? $ - ? " $!
- plavousrcu
- Kontakt:
Dva mjeseca ganjas igraca za kojeg znas da je problematican. Dovedes ga, das mu cenera na ledja i onda ga sklonis. To samo neznalica moze uraditi. Eto neka predsjednik odgovori ovom probisvijetu, mora se zastiti integritet kluba.
Evo i Crnov na svom storyu napisao: napokon je netko progovorio...
- plavousrcu
- Kontakt:
Da zakljucimo. Arezina se samodoveo u klub, neznalici pakuju neprijatelji kluba jer zele da opozicija preuzme klub. Pitanje je ko je opozicija?
GRADI MISKE BOLI TE KARNA
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:GRADI MISKE BOLI TE KARNA
Bolestan covjek, ne treba se rugati, sad me i ne cudi sto su ga onoliko hvalili i Kostic i Krcmarevic i PetrovicJa sam mu rekao da je on veliki gospodin i da sam oduševljen, što sam i mislio tada. On mi je na to rekao nešto nevjerovatno. Rekao mi je da sve to što sam lijepo rekao o njemu napišem u pisanoj formi i da mu pošaljem na mail. Onda će on to staviti u arhivu da se vidi kako je radio on, a kako njegovi prethodnici. Meni je to bilo nevjerovatno. Nisam mogao vjerovati da čovjek traži da pišem lijepo o njemu. Pa, zamislite da ja vas nazovem i kažem pišite da sam najbolji, najljepši... Ali, hajde, ja to njemu napišem sve."
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I ja bih pričao dobro o njemu da me zaposli na osnovu prezentacije brt 

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jasno je bilo od pocetka da je ovaj Misimovic demagog i ublehas, dovoljno je bilo vidjeti njegove nastupe na skupstinama, ponavlja dvije tri fraze sa visokim tonom i konta popio svu pamet svijeta. Na kraju dobijes ovo sto imamo danas, putujuci cirkus. Ne kazem da vjerujem u sve price koje plasiraju menadzeri jer su isti olos ali sigurno je da ima dosta istine u vezi ovoga sa Arezinom. Pa mislim koji ku?ac, dovedes igraca ko pojacanje znas kakav je i karakter i sve i onda ga bez prave pruzene sanse nesto kaznjavas i suspendujes, smijesno...I to nije prvi put da se desava, to je kao pravilo u Zelji zadnjih godina da velika pojacanja zavrsavaju na tribinama, treninzima sa drugim timom i po disciplinskim postupcima...
Gore od ovog ne moze. Jedina utjeha. Udri brigu na veselje. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vedran je sad u veoma nezavidnoj situaciji, već sad mirišem neslaganje sa njim i nešto što će u budućnosti eskalirati, a ima ugovor do 2020. godine, što znači da on može biti još jedan nad kojim će se Misimović iživljavati. Loša forma i ponašanje Kjosevskog je direktan rezultat stanja u svlačionici koje je ponovo kritično i to je jedino mjesto gdje ludak nema kontrolu, a trebao bi je imati.
Davanje kapitenske igraču koji je odigrao 15 utakmica je najveći dokaz da ovo više nije Željo na kojeg smo navikli i da polako gubimo kult koji je stvaran skoro 100 godina, ponovo, sve zbog jednog čovjeka.
Ponovo ćemo baciti desetine hiljada maraka na igrače koji treniraju sa juniorima, i koji nisu u protokolu, ta cifra je ogromna i bačen novac.
Davanje kapitenske igraču koji je odigrao 15 utakmica je najveći dokaz da ovo više nije Željo na kojeg smo navikli i da polako gubimo kult koji je stvaran skoro 100 godina, ponovo, sve zbog jednog čovjeka.
Ponovo ćemo baciti desetine hiljada maraka na igrače koji treniraju sa juniorima, i koji nisu u protokolu, ta cifra je ogromna i bačen novac.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni samo nije Oda jasan sa ovim izjavama za Arezinu i Stojana. Jasno mi je da postoji ne slaganje sa njima i igracima i navijacima ali nije nacin izjavljivati to javno. Ovim potezom je samo sebe ukopao jer je njegov posao kao menadzera i trenera da ih uklopi u tim. Ne mozes izjaviti Arezina je u svom svijetu. Pa valjda je njegov posao da igrac bude koncentrisan na svoju igru a ne da bude u svom svijeru. Ili recenica pa Stojan nije prihvacen. Pa tvoj je posao da ga napravis da bude prihvacen. Uglavnom smo usrali sa ovim porazom i to zestoko. Nece ovo na dobro nikako.
Samo jedan čovjek može imati svlačionicu pod kontrolom, biti psiholog i tretirati ih jednako.
Samo jedan čovjek je otporan na klanove i sposoban je iste razbiti .
Vrati se!
Samo jedan čovjek je otporan na klanove i sposoban je iste razbiti .
Vrati se!
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Odović, Adžem, Čapljić, Mulalić, Kostić, Petrović, Krčmarević... nije moguće da niti jedan ne valja? A ako ne valjaju, je li moguće da ovoliko puta promašiš u procjeni?
Je li moguće da se kod svakog od njih spominjala 'kontrola nad svlačionicom'? Da su svi imali 'truhle jabuke'?
Je li moguće da se kod svakog od njih spominjala 'kontrola nad svlačionicom'? Da su svi imali 'truhle jabuke'?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne spominjes Zajmovica i Lendrica. Namjerno izostavljas pogodjene u procjeniVirtu4l je napisao/la:Odović, Adžem, Čapljić, Mulalić, Kostić, Petrović, Krčmarević... nije moguće da niti jedan ne valja? A ako ne valjaju, je li moguće da ovoliko puta promašiš u procjeni?

Ako se počnem baviti promašenim i pogođenim igračima, malo će mi biti jedna stranica ovog foruma.plavousrcu je napisao/la:Ne spominjes Zajmovica i Lendrica. Namjerno izostavljas pogodjene u procjeni. Sulejman se probudio ko kapiten Zelje. Kako li se osjeca?
Sulejman se osjeća odlično, i ja bih, ali se mi osjećamo posrano, a isto tako se osjećaju i Stevanović, Blagojević, Kjosevski, itd...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, CentarsutNaClanak921, Cudnovati, Rahatlokum, Ramirez i 106 gostiju.