zivim u tuzli vec 20 godina i nikog nisam upozno da navija za sarajevo... gluposti pricate i inace sretno sarajevu vecerasDRHAUSE je napisao/la:Pola Tuzle za Sarajevo navija, ovo ostalo se dijeli na Slobodu, Partizan, Zvezdu, Zelju, Liverpool...amypitar je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Sarajevo ima ovoliko navijaca u BIH.Nema grada u drzavi,odakle nisu dosli,pa bruka za nas domace iz Sarajeva koji ce na Areni veceras gledati.
Posebno ima raje iz TZ kantona,ali iz Krajine,Maglaja,Gorazda,samo pitaju gdje da parkiraju i gdje ulaznice da kupe.
Svaka im cast majkemi ,stotine kilometara su prosli da gledaju svoje Sarajevo.
Takav je cijeli TK.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- transandino
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
AVANTI LIBERTA 1919
Sretno momcima sa foruma na Kosevu i naravno nasim lavovima, da naprave cudo!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne valja lagat kume. Boli znam, al nemoj lagati.transandino je napisao/la:zivim u tuzli vec 20 godina i nikog nisam upozno da navija za sarajevo... gluposti pricate i inace sretno sarajevu vecerasDRHAUSE je napisao/la:Pola Tuzle za Sarajevo navija, ovo ostalo se dijeli na Slobodu, Partizan, Zvezdu, Zelju, Liverpool...amypitar je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Sarajevo ima ovoliko navijaca u BIH.Nema grada u drzavi,odakle nisu dosli,pa bruka za nas domace iz Sarajeva koji ce na Areni veceras gledati.
Posebno ima raje iz TZ kantona,ali iz Krajine,Maglaja,Gorazda,samo pitaju gdje da parkiraju i gdje ulaznice da kupe.
Takav je cijeli TK.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Imam par jarana Tuzlaka (TK), niko ne navija za Slobodu...
Ili za Želju ili za Sarajevo... Svi van TK navijaju za klubove van Tuzle, to je jedna realnost.
Ili za Želju ili za Sarajevo... Svi van TK navijaju za klubove van Tuzle, to je jedna realnost.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nijedan Tuzlak ne navija za Sarajevo....nijedan.Ne pricajte gluposti...Sretno veceras.TK nije Grad Tuzla.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- transandino
- Kontakt:
realnost je da ima u zivinicama , srebreniku i tako okolnim mjestima navijaca al u tuzli ja ti garantujem da nikog ne znam... ima ih par sto su iz srebrenice i tako tih dijelova dosli da studiraju i oni ko ´´fanovi´´ a pravih tuzlaka nema care mojKrajisnikBosnjak je napisao/la:Imam par jarana Tuzlaka (TK), niko ne navija za Slobodu...
AVANTI LIBERTA 1919
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mi iz Krajine sve stanovnike TK nazivamo Tuzlacima, tako da izvinjavam se!transandino je napisao/la:realnost je da ima u zivinicama , srebreniku i tako okolnim mjestima navijaca al u tuzli ja ti garantujem da nikog ne znam... ima ih par sto su iz srebrenice i tako tih dijelova dosli da studiraju i oni ko ´´fanovi´´ a pravih tuzlaka nema care mojKrajisnikBosnjak je napisao/la:Imam par jarana Tuzlaka (TK), niko ne navija za Slobodu...
Sportski pozdravi...

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Na kojoj Areni ce bit prenos?
KecPitar6785 je napisao/la:Na kojoj Areni ce bit prenos?
I ja ovo prvi put cujem sadatransandino je napisao/la:zivim u tuzli vec 20 godina i nikog nisam upozno da navija za sarajevo... gluposti pricate i inace sretno sarajevu vecerasDRHAUSE je napisao/la:Pola Tuzle za Sarajevo navija, ovo ostalo se dijeli na Slobodu, Partizan, Zvezdu, Zelju, Liverpool...amypitar je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Sarajevo ima ovoliko navijaca u BIH.Nema grada u drzavi,odakle nisu dosli,pa bruka za nas domace iz Sarajeva koji ce na Areni veceras gledati.
Takav je cijeli TK.

Joj kad ovog bildea cujem da komentarise, bem ti i utakmicu i sve. U PM
To sto ih ne znas, ne znaci da ih nema, itekako ima tuzlaka a i onih koji zive u tz preko 20 godina a navijaci su Sarajeva i idu na utakmice...Brcanskamalta je napisao/la:Nijedan Tuzlak ne navija za Sarajevo....nijedan.Ne pricajte gluposti...Sretno veceras.TK nije Grad Tuzla.
A sto se tice kantona to ne treba ni spominjati, dovoljno je vidjeti gostovanja Sarajeva na TK-a...
Imam arenu 2 i arenu 3 u pm
Kod mene na Arena1 pokazuju neki pregled HNL, zar nije krenuo prenos?
Link igdje za one koje su na putu?
E jeste dugo izdržali
Pa jel moguće? Svaki gol glavom.
Ja odbrane i gofana
- BernardBarnjak
- Kontakt:
tajger je napisao/la:E jeste dugo izdržali
Takve kao ti treba odmah banovati.
Imas temu za provokacije i prepucavanja!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Besiktas se ponavlja, jbt bosanski mentalitet gubitnicki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.