Bolan ti si donna, odaVeliki, samogrbavica, milanribar I sveti aldo specijalan slucaj

Trebal sta dalje, znaci fajront alajhmanet, aufidezen, arivederci.
On topic: gdje Franto Suljaga, Sultan naš.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobio sam info, Tan nece prodati klub ovom keruAerials je napisao/la:
haj' ljepši je od Dine
nisam ja izdajnik, ja sam zajedno sa frantom bio bojovnik i casnik prve satnije HOS ''Ante Paradzik''MocMahale444 je napisao/la:Ovaj Tobe yarabi je izdajnikisto kao I Beduin.
kamenom za kupus ih treba.
Gdje ste zdepis, gleda li iko nba **** vas blentave.
Samke sad znam sto nisi gotivio Rinukicu jer je izdajnik.
Isto ko onaj sto navija za lacio. Šumari bez dozvole.
Dobro je onda, nisi zabar. Barem volis Sarajevo ne lacio na **** ga nabacio.TobeYarabi je napisao/la:nisam ja izdajnik, ja sam zajedno sa frantom bio bojovnik i casnik prve satnije HOS ''Ante Paradzik''MocMahale444 je napisao/la:Ovaj Tobe yarabi je izdajnikisto kao I Beduin.
kakav lacio, sta ti je..to je pichke poput one chicholine-chingalieMocMahale444 je napisao/la:Dobro je onda, nisi zabar. Barem volis Sarajevo ne lacio na **** ga nabacio.TobeYarabi je napisao/la:nisam ja izdajnik, ja sam zajedno sa frantom bio bojovnik i casnik prve satnije HOS ''Ante Paradzik''MocMahale444 je napisao/la:Ovaj Tobe yarabi je izdajnikisto kao I Beduin.
Franto ljudina on je bio general bitke on voli Slobodu ne staru damu ili one druge lopove.
**** lacio nego ko je taj muflon? Onaj sto pistolj ima samo na slici. Pusti jadnika nek se lize s L.peticeTobeYarabi je napisao/la:kakav lacio, sta ti je..to je pichke poput one chicholine-chingalie
to je taj chicholino revolveras sa majeviceMocMahale444 je napisao/la:**** lacio nego ko je taj muflon? Onaj sto pistolj ima samo na slici. Pusti jadnika nek se lize s L.peticeTobeYarabi je napisao/la:kakav lacio, sta ti je..to je pichke poput one chicholine-chingalie
TobeYarabi je napisao/la:to je taj chicholino revolveras sa majeviceMocMahale444 je napisao/la:**** lacio nego ko je taj muflon? Onaj sto pistolj ima samo na slici. Pusti jadnika nek se lize s L.peticeTobeYarabi je napisao/la:kakav lacio, sta ti je..to je pichke poput one chicholine-chingalie
Šta rizikuješ da te banuju kretenu jedan, jes to naograiso na moju pišu pa lupetaš gluposti? Neg drži kerove. Posro bi se ja al nisam imo vremena.amazon je napisao/la:Logično da si pisao kad si seljober koji kuci nema hale pa ispred stale pisa. Rizikujem da me Banuju ali kad si papak moram.WolfOfWallStreet je napisao/la:Mogu ja, pišo sam jednom po grbavici pa onda oni kerovi počeli lajat na mene, da svakog zamijene za stolicu moglo bi Allianz Areni dosta bit a kamoli grbavici.... Uglavnom kad dodjem da pisam, tjeraj kerove.amazon je napisao/la: Dodi u glavni grad iz te svoje vukojebine, vrlo radu cu te prošetati po Grbavici.
Jel pujdi ovo iza djale yebaljka?Aerials je napisao/la:
haj' ljepši je od Dine
Yebo sam i ja i jupol i 100 im majki! NISTA JUPOL, SAMO DOMACE!djulba je napisao/la:J.EBEM TI JUPOL. Sad kad budem krečio neću ga namjerno uzet.
Ti dobio infoamazon je napisao/la:Dobio sam info, Tan nece prodati klub ovom keruAerials je napisao/la:
haj' ljepši je od Dine
Pridruzujem se cestitkama Jupolu.Probisvjet je napisao/la:Yebo sam i ja i jupol i 100 im majki! NISTA JUPOL, SAMO DOMACE!djulba je napisao/la:J.EBEM TI JUPOL. Sad kad budem krečio neću ga namjerno uzet.
HElo je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.