Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Ja ljudima koji se ovim bave zelim samo da u narednom zivotu budu jedna od ovih zivotinja. Gamad bezosjecajna.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ja ovo ne mogu gledati, ne znam kako je ovo neko uopšte mogao izvesti. Ljude koji su ovo uradili treba isto ovako.
Jucer gledam tv i ide prica da ce 11 maja grad Rim pogodit snazan zemljotres koji ce ga sravnit sa zemljom,to je neki naucnik utvrdio,da li ima istine u ovome,sta mislite ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam vise ni sta da mislim. Ovaj svijet se izopacio totalno, treba malo opametiti narod.harry_90 je napisao/la:Jucer gledam tv i ide prica da ce 11 maja grad Rim pogodit snazan zemljotres koji ce ga sravnit sa zemljom,to je neki naucnik utvrdio,da li ima istine u ovome,sta mislite ?
Moguce da ce se to desiti, vidjecemo.

Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 22 apr 2011, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
takvim pretpostavki je bilo milijun,naravno 0.1% se pokazalo tocnim.harry_90 je napisao/la:Jucer gledam tv i ide prica da ce 11 maja grad Rim pogodit snazan zemljotres koji ce ga sravnit sa zemljom,to je neki naucnik utvrdio,da li ima istine u ovome,sta mislite ?
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Mozes malo objasniti kako se pravi,nece meni nestaBegAx je napisao/la:
Tu mozes napraviti...

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E kud i uđoh na ovaj Chat.....harry_90 je napisao/la:Jucer gledam tv i ide prica da ce 11 maja grad Rim pogodit snazan zemljotres koji ce ga sravnit sa zemljom,to je neki naucnik utvrdio,da li ima istine u ovome,sta mislite ?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
fetuse ?Rooney88 je napisao/la:Bjez` ba ja taman krenuo da jedem.OTNYS_YNWA je napisao/la:Nisu ni Japanci nista bolji, gledao sam kako jedu djecije fetuse. Ali kad tad se to vrati.![]()
![]()
A C A B !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da, specijalitet u luksuznom restoranu u Japanu su djeciji fetusi. 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ja ne mogu sebi nikako doci, ziPa kako se ovaj zuti smije, aj Boze sto pogleda ovaj video
ja ne mogu sebi nikako doci, ziPa kako se ovaj zuti smije, aj Boze sto pogleda ovaj video

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Star je to klip ali odlicno. 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja juce gledoa na tv cini mi se kanal Viasat Explorer, kao negdje u Portugalu u nekom selu Fatima, pojavila se kao Bogorodica nekoj djeci bilo ih je troje, i rekla im za neke 3 tajne, dvoje od troje djece su umrli a ona sto je ostala kasniej postala pomocna sestra (ne znam tacno kako to biva kod drugih vjera) i treba prenijeti narodu te 3 tajne, kad je rekla za jednu tajnu to je bila vezana za 1. svjetski rat, 2. tajna nisam bas sve skontao il je 2. svjetski rat il je komunizam i nisam sve sagledao do kraja za 3. koja je jel receno il jos nijeOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam vise ni sta da mislim. Ovaj svijet se izopacio totalno, treba malo opametiti narod.harry_90 je napisao/la:Jucer gledam tv i ide prica da ce 11 maja grad Rim pogodit snazan zemljotres koji ce ga sravnit sa zemljom,to je neki naucnik utvrdio,da li ima istine u ovome,sta mislite ?
Moguce da ce se to desiti, vidjecemo.
vidi na googleu ako hoces detaljnije, ako imas taj kanal preoprucujem ti da pratis, ima dosta zanimljvih stvari po citav dan
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A kako cemo to naci na googleu? 'Ajmo hakeri, nadjite to. 

gdje pobjeze ovaj moj tesanjac @kladionicar ?!?!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://www.katolici.org/duhovnost.php?a ... i&id=13432OTNYS_YNWA je napisao/la:A kako cemo to naci na googleu? 'Ajmo hakeri, nadjite to.
- neutralan__
- Kontakt:
Bio danas u Gračanici sa školom, nahodali se, nemas nigdje parka oko Binga i Etne
i taman se vratili na sajam kad su manekenke počele
joj pičiča 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sta je ovdje novo?Megamon je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110422101#
Nekad` mi dodje da se jednostavno odselim bilo gdje, samo dalje odavde....
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
jbo harlem i divlji zapad sta se kod nas dogadjaMegamon je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110422101#
svaki dan il je neki izboden, il se puca, il su saobracajke, nema sta nema

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.