Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Joj ovog markusa majke mu se kurave sto se za kilo eksera...znaci gleda u njega sam stoji.,ali a a,ne dam tebi moj Mirza
- invincible1921
- Kontakt:
ma ne pricaj glupsti, bosna jedina zemlja na svijetu u kojoj ljudi ne mislie za leborna da je daleko najbolji...anonymousHD je napisao/la:Lebron šamara ljude u napadu, gura ih, ali nema ofanzivnog faula. Smešno je koliko ovom igraču puštaju sudije.
svaka cast mirzi za vecerasnju utakmicu nekako djeluje puno zrelije

=\_1921_/=
ispodprosjecan mi je veceras u odbrani
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Kakav bolan LEBRON,pogledaj KEVINA DURANTA kako čovjek igra
Zbog PP ce izgubit ovo,mislim da je to to za vcrs
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- invincible1921
- Kontakt:
gledam sa jedne strane poene i suteve i sa druge mogucnost tripl dabl ucinka u svakoj utakmic, kao sto rekoh lebron igra sa 60% vecinu sezone, mada durant je ove godine zasluzio MVP , al haj sad da ne kvarimo temu bezvezemirzateletovicc je napisao/la:Kakav bolan LEBRON,pogledaj KEVINA DURANTA kako čovjek igra

=\_1921_/=
Sad ce glupi Plumlle u igru umjesto Mirze
Ali ja sam zadovoljan solidna partija Mirze, malo bolje je mogao u odbrani mozda

Ali ja sam zadovoljan solidna partija Mirze, malo bolje je mogao u odbrani mozda
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
hehehehheehh Lebron igra 60 posto.NIJE TO STREET BASKET.
- invincible1921
- Kontakt:
brate fraer ce na kraj svoje karijere imati najvise prstenova, mvp nagrada, bicu medju vodecim u skokovima, mozda i prvi po poenima sta hoces jos.... uostalom ja sam mozda ne sutracn citiacu edina avdica i njegov intervju koji mozes nac na YTmirzateletovicc je napisao/la:hehehehheehh Lebron igra 60 posto.NIJE TO STREET BASKET.
Ko je najbolji igrac na svijetu?
Avdic: " LeBron, mislim da to cak nije ni blizu u ovom trenutku "

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
To sto si ti napiso, to je zelja Američke javnosti. Jer oni su LEbrona planirali da bude drugi jordan ili ispred JORDANa.AL amerikancima to ne uspjeva.JER SE JE NASO TU KEVIN DURANT.AL UVJEK probaju nekako vise medijsko Lebrona,JER JIM JE TO POČETNI CILJ,odkad je dosao nba.TAKO IDE I prodaja njegovih dresova,majica sve.BIZNIS.ZRTVA LEBRON
Pa svi gledate po poenima koje bolji,ali kad vec gledas to uzmi u obzir koliko Durant ima suteva koliko Lebron,Durant ima skoro svaku utakmicu ima po 30 suteva,a jos uz to uzmi broj skokova,asistencije..Svaka cast Durantu,ja iskreno ne gotivim Jamesa ali Durant nikad nece biti bolji od Jamesamirzateletovicc je napisao/la:Kakav bolan LEBRON,pogledaj KEVINA DURANTA kako čovjek igra
-
- Kontakt:
Hehhehehe.Pogledaj samo način na koji igra Kevin DURANT,njegov lagani stil igre. POGLEDAJ KAKO SUTIRA ZA TRI POENA,sve pogledaj.ako nevidis progledaj 

-
- Kontakt:
bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo brooklynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ,NEMOZEEEEEEEEEEEE NA SILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ,
Ne moze Miami nikako dobit Netse
Netsi-Heat 4-0 

Joj Vedo
brzi si od svjetlosti, sta bi mi da tebe nema

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- storm_raider
- Kontakt:
Dobar Mirza, 11 poena..
E cuj imace James najvise prstenova..Boze sacuvaj...
E cuj imace James najvise prstenova..Boze sacuvaj...
Sport je lijek za tijelo i duh.
BrzinaaaLloriS je napisao/la:Joj Vedobrzi si od svjetlosti, sta bi mi da tebe nema
![]()

- legenda reala
- Kontakt:
kakve su im šanse u play-off-u 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.