FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

amerosm
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la amerosm » 04 apr 2012, 01:27

Barca je zasluzeno prosla u 1/2 finale LP i to niko nece osporiti. Sto se penala tice prvi je bio cist ko suza, a drugi je penal cista procjena sudije. Mislim da bi 99% sudija prvo upozorili Nestu i ponovili korner, ali s druge strane imate i taj 1% koji je misljenja da se igraci moraju ponasati pametinije u duel igri u kaznenom prostoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 apr 2012, 01:35

Mislim ovoj djeci je nemoguce dokazati neke stvari.Barcelona je ubila sakama Milan.Ljudi nisu 3 pasa povezali kako treba.Njihove akcije se svode na izbij - nabij doce lopta do gola sretno.
Prica o penalima je presmjesna.U ovom dvomecu jedini tim koji je ostecen je Barcelona.Jedan od dva penala na San Siru je morao svirati sudija i tu bi bio prakticno kraj svih nadanja Rossonera.Prvi penal nad Messijem je cist kao suza.Drugi penal je fantasticna odluka sudije.Talijani gaje ovu prljavu igru koja se rijetko vidi a ima mnogo uticaja i produktivnosti.Ovakva situacija nije dosudjenja u Milanu , svirana je na Camp Nou.Prakticno preslikana situacija.Nesta sa dvije ruke vuce Buskeva i ne popusta ga dok ovaj ne pada.Jedini krivac tu moze biti Nesta a ne sudija.

Barcelona zasluzeno slavila iako je mogla mnogo uvjerljivije.Licno nisam odusevljen nacinom igre Barcelone u posljednje vrijeme.Fali tu zustrine posebno po lijevoj strani.Radje bi forsirao Adriana nego li Puyola na toj poziciji LB.Adriano je mnogo opasniji i konkretniji nego li Puyol na toj poziciji.Kontre su bile nekada njihovo najjace oruzje a to danas nisu.Jako sporo se otvaraju krila koja je Pep izgubio uvodjenjem dodatnog veznjaka.Samo u par navrata to izgleda konkretno i explozivno u vise slucajeva to je nesto ala - daj je Messiju pa ce ih on driblati i zabiti.

Milan casno ispao , nisu se nesta pokazali u ovom dvomecu.3 suta u okvir gola u 180 minuta nisu neki epitet ali eto za utjehu odlicno su se branili ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 04 apr 2012, 02:14

DANTES je napisao/la:
drinamen je napisao/la: Stvarno? Prvi penal je bio. Treći go je čist ko suza. Ne znam što milan ne šutu na go u drugom poluvremenu?
sudije su šutale dovoljno....ne kontaš ti valjda si još dijete....ovo je krađa i to niko neće promjeniti, ali vidjećeš pravda će kad-tad biti zadovoljena...ko zna možda već u polufinalu....
Nisam dijete 33 su mi. No to i nije bitno. Milan je za svo vrijeme šutnuo jednom ali pazi samo jednom na gol. Za to su sami krivi.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 04 apr 2012, 02:18

tu i tamo je napisao/la: [
a ti se razumijes u fudbal ko ja u arhiktekturu, jel isto igrati kada je 2:1 i 1:1, i da je zadnjih 20 min bilo 2:1, sta bi se desilo niko ne zna, a to NAJBOLJE ZNAJU navijaci BARCE koji su gledali prvu utakmicu.
mozes na spavanje.
Šta bi bilo kad bi bilo to niko ne zna. Da je Mesi pogodio dva čista zicera prije prvog ( isto tako čistog penala ) možda bi Milan prošao ko Bajer. Ali to nikada nećemo saznati.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 apr 2012, 02:20

crvenocrni je napisao/la:
Johny je napisao/la:Mislim ovoj djeci je nemoguce dokazati neke stvari.Barcelona je ubila sakama Milan.Ljudi nisu 3 pasa povezali kako treba.Njihove akcije se svode na izbij - nabij doce lopta do gola sretno.
Prica o penalima je presmjesna.U ovom dvomecu jedini tim koji je ostecen je Barcelona.Jedan od dva penala na San Siru je morao svirati sudija i tu bi bio prakticno kraj svih nadanja Rossonera.Prvi penal nad Messijem je cist kao suza.Drugi penal je fantasticna odluka sudije.Talijani gaje ovu prljavu igru koja se rijetko vidi a ima mnogo uticaja i produktivnosti.Ovakva situacija nije dosudjenja u Milanu , svirana je na Camp Nou.Prakticno preslikana situacija.Nesta sa dvije ruke vuce Buskeva i ne popusta ga dok ovaj ne pada.Jedini krivac tu moze biti Nesta a ne sudija.

Barcelona zasluzeno slavila iako je mogla mnogo uvjerljivije.Licno nisam odusevljen nacinom igre Barcelone u posljednje vrijeme.Fali tu zustrine posebno po lijevoj strani.Radje bi forsirao Adriana nego li Puyola na toj poziciji LB.Adriano je mnogo opasniji i konkretniji nego li Puyol na toj poziciji.Kontre su bile nekada njihovo najjace oruzje a to danas nisu.Jako sporo se otvaraju krila koja je Pep izgubio uvodjenjem dodatnog veznjaka.Samo u par navrata to izgleda konkretno i explozivno u vise slucajeva to je nesto ala - daj je Messiju pa ce ih on driblati i zabiti.

Milan casno ispao , nisu se nesta pokazali u ovom dvomecu.3 suta u okvir gola u 180 minuta nisu neki epitet ali eto za utjehu odlicno su se branili ;)
Zato ste vi dali 2 gola iz 2 penala picke UEFA-ovske
Pa ja , bilo bi beze da su fulili jedan penal jer bi morali onda jos jedan svirat.Znam da ti je tesko druze,Barcelona = UEFA , i igranje finala LP je ravno tituli jer se prije pocetka takicenja zna ko je osvajac.Katalonci su velika mafija i biznismeni koji upravljaju ovim Svijetom.Vjerujem da je i Dodik predstavnik Katalonije za BiH.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 04 apr 2012, 02:28

**** se meni i za Dodikom i Lagumdžijom i Covicem. Ja sam nocas izisao da gledam tekmu i navijam za svoj klub i ono sto sam vidio je jos jedna kradja protiv Milana od te iste 'svemirske' ekipe koja nije mogla napraviti 2 sanse bez ta 2 penala protiv MOG MILANA i sudiju koji mi je USRO utakmicu poslije 40 minuta. Vama ako je to dovoljno, uzivajte ali to nije to NI BLIZU. VI STE SAMO JEDNA DOBRA EKIPA KOJA AKO NE IDE KAKO TREBA IMA SUDIJE KOJE CE TO ODRADIT KAKO TREBA A MENI SE TO ISKRENO GADI!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 apr 2012, 02:35

http://www.jagomir.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije daleko.

Lijecenje , smjestaj i hrana su besplatno.Uz sve to dobijes ljude koji ce se starati o tebi iako ti je 34.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 04 apr 2012, 02:52

tech je napisao/la:crvenocrni

Budi gospodin i frajer bar jednom, izvini se ljudski za one psovke i uvrede i onda cestitaj ko covjek. Jer ste ispali od mnogo bolje ekipe.
Nemoj biti loš luzer i hejter. To je loše za zdravlje ;)
Frajer sam ja buraz ne moram se vama pravdat. Doduse jesam pretjerao sa psovkama i tu se izvinjavam ali opet to nemoze promijenit nista vezano za utakmicu. Prosli ste uz pomoc sudca i tu je kraj za mene. Ja sam prestao (takmicarski) pratit tekmu nakon onog smijesnog drugog penala kada je se sva kafana nasmijala a vjerujte mi bilo je vise navijaca Barcelone nego Milana. I sta sad hocete od mene. JOS JEDNOM; IZVINJAVAM SE NA PSOVKAMA :oops:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 apr 2012, 02:53

Donnie Darko je napisao/la:@crvenocrni. Ti bi trebao podhitno(!!!) psihijatra posjetit. Al ono, ozbiljno. Zalosno je citati ovakve postove covjeka od 30+ godina. Ma kojih 30, ovo je zalosno citat bilo koji uzrast da ih pise.
Buraz ja sam se nazivcirao i govorim ono (u najblazem kontekstu) sto sam i govorio kod drugog penala. To vi ako ne shvatate onda i ne znate sta je pravi navijac.

P.S.
I stvarno vam nemam na cemu cestitat ;)
1.svi se mi zivciramo, cupamo kosu, jedemo nokte, psujemo, nekad i placem jbt, ali ovo sto ti pises je previse (najblaze receno). ako iko zna kako je biti izivciran zbog sudija znam ja. prolio sam ono, litre suza gledajuci kako kradu 'moje' Sunse, polomio sam valjda 500KM vrijednosti tastatura, miseva, zvucnika, slusalica i sta sve ne. ali na kraju skontam da sve to nije apsolutno nikakav razlog da pravim debila od sebe te da me drugi ismjavaju. samo chill out jarane ;)

2.naravno da nemas jer niko na forumu nema apsolutno nikakve zasluge za bilo koji uspjeh koji je barca ikada napravila, ni koji ce napravit (vjerovatno), pogotovo ne za ovo veceras.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 02:53

Budi gospodin i frajer bar jednom, izvini se ljudski za one psovke i uvrede i onda cestitaj ko covjek. Jer ste ispali od mnogo bolje ekipe.
evo da se složim sa tobom večeras bar jednom.....nemojte psovki nije vam nijedan klub vaš rođeni niti vam je babovina......nego ipak@tech odmori malo večeras, stalno si tu, braniš čast barselone, čim neko nešto napiše ti poklapaš na svim mogućim temama..što to? da te ne grize savjest možda??? znaš ono ako dovoljno puta kažem laž sam ću povjerovati da je istina.......bili ste bolji, ali to vam nije bilo dovoljno...trebali ste pomoć i to je u redu priznati......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 04 apr 2012, 02:55

DANTES je napisao/la:

evo da se složim sa tobom večeras bar jednom.....nemojte psovki nije vam nijedan klub vaš rođeni niti vam je babovina......nego ipak@tech odmori malo večeras, stalno si tu, braniš čast barselone, čim neko nešto napiše ti poklapaš na svim mogućim temama..što to? da te ne grize savjest možda??? znaš ono ako dovoljno puta kažem laž sam ću povjerovati da je istina.......bili ste bolji, ali to vam nije bilo dovoljno...trebali ste pomoć i to je u redu priznati......
;)

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 apr 2012, 03:00

Frajer sam ja buraz ne moram se vama pravdat. Doduse jesam pretjerao sa psovkama i tu se izvinjavam ali opet to nemoze promijenit nista vezano za utakmicu. Prosli ste uz pomoc sudca i tu je kraj za mene. Ja sam prestao (takmicarski) pratit tekmu nakon onog smijesnog drugog penala kada je se sva kafana nasmijala a vjerujte mi bilo je vise navijaca Barcelone nego Milana. I sta sad hocete od mene. JOS JEDNOM; IZVINJAVAM SE NA PSOVKAMA :oops:
OK za izvinenje, ali smješno je sve ovo.
Mi smo obicni simpatizeri Barce i to iz BiH ,niti smo igraci, niti smo sudije, niti navijaci na stadionu, niti možemo ikako uticati na igre ili rezultate Barce. Možemo je samo gledati preko TVa ili linkova.
I onda neko dođe pa nam **** majke i istresa svoje frustracije, samo zato je je tim kojeg on gotivi izgubio od te iste Barce.
Pa kakva je to prica :shock: to nije normalno. Niko nije dužan da to trpi ,niti ce ;)
Koliko je puta Barca bila zakinuta samo ove godine :!: pa šta smo trebali?' da idemo redom i da svima yebemo mame :mrgreen: nema smisla.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 apr 2012, 03:04

Kakvi balavci lijece svoje kucne frustracije po forumu.Mislim koga boli qrac i za jedne i za druge.Nemam koristi od njih.Da imam za vrijeem utakmica kakav pametniji posao iskoristio bi ga , medjutim na poslu sam do 4 pa moram gledati fudbal.Sve je to divno , krasno pa i lijepo vidjeti.Covjek nekada uziva u ovoj igri ali yebati nekom mater radi necega sto je banalna stvar i sto nema apsolutno veze sa mnom , tobom ili nekim trecim licem nije uredu.

Sutra novi dan , nova nafaka mojne sekiracije i frustracije u vezi necega sto je totalno nebitno za nase zivote.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 apr 2012, 03:06

DANTES je napisao/la:

Daj ba ,nemoj zezati.
Barca je mnogo bolja bila u oba meca, trebali su biti penali za nju još na San Siru pa se nije kukalo ;)
Šta su promašili Thiago i Adriano, ono su sramote :shock: :oops: :oops: pa trebao je Milan primiti još 2-3 komada, ali nema Ville da to pospremi u gol vec ovi fulaju ono što nebi ni ja.
Zadnja izmjena: tech, dana/u 04 apr 2012, 03:07, ukupno mijenjano 1 put.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 04 apr 2012, 03:07

tech je napisao/la:

OK za izvinenje, ali smješno je sve ovo.
Mi smo obicno simpatizeri Barce i to iz BiH ,niti smo igraci, niti smo sudije, niti navijaci na stadionu, niti možemo ikako uticati na igre ili rezultate Barce. Možemo je samo gledati preko TVa ili linkova.
I onda neko dođe pa nam **** majke i istresa svoje frustracije, samo zato je je tim kojeg on gotivi izgubio od te iste Barce.
Pa kakva je to prica :shock: to nije normalno. Niko nije dužan da to trpi ,niti ce ;)
Koliko je puta Barca bila zakinuta samo ove godine :!: pa šta smo trebali?' da idemo redom i da svima yebemo mame :mrgreen: nema smisla.
Nemoj me sad vuc za jezik, reagovao sam na prvu i psovao k'o zadnji kocijas i toga se stidim :oops: mada je to bila reakcija na neki post koji sam vidio nakon sto sam dosao kuci, mada i to nije opravdanje i nista nije, papak sam ispao sto se toga tice i PRIZNAJEM. Ali opet to sve nemoze promnijenit ono kako sam se ja osjecao nakon drugog penala nakon cega je za mene utakmica bila gotova. Da ste nakon toga dali jos 15 golova ja VAm ne bi nikad cestitao, jednostavno to je tako i to niko nemoze promijenit a moglo je sve izgledat drukcije da sudija nije POTRCAO da vam pomogne, to je bit svega ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 apr 2012, 03:09

tech je napisao/la:
DANTES je napisao/la:

Daj ba ,nemoj zezati.
Barca je mnogo bolja bila u oba meca, trebali su biti penali za nju još na San Siru pa se nije kukalo ;)
Šta su promašili Thiago i Adriano, ono su sramote :shock: pa trebao je Milan primiti još 2-3 komada, ali nema Ville da to pospremi u gol vec ovi fulaju ono što nebi ni ja.
NIJE BITNO, VEĆ SAM REKAO PUNO SREĆE U FINALU, MADA DAJEM PODRŠKU ČELSIJU U POLUFINALU, ALI U VEĆ VIĐENOM FINALU MORA SE OPET DATI PODRŠKA KONTRA OSTALIH
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 04 apr 2012, 03:11

Hajd dobro Crvenocrni, necemo više dalje ici. Ja mislim sasvim suprotno, ali dobro - svakom svacije mišljenje ;)
Nema potrebe da se dalje raspravljamo oko tekme i sudija jer nicemu ne vodi.
Ja licno sam prihvatio izvinjenje i sve je OK što se mene tice ;) za ostale ne znam

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 04 apr 2012, 03:46

JOS JEDNOM BI SE IZVINUO SVIM NAVIJACIMA BARCELONE NA NEKIM POGRDNIM RIJECIMA KOJE SAM OVDJE IZREKAO, TO JE STVARNO BILO PAPANSKI OD MENE I TO PRIZNAJEM :oops:
A druga stvar je to da je neki normalan fudbal/nogomet za mene nocas 'umro' nakon ove predstave nocas za koju naravno niste vi krivi. Vec neko vrijeme ovaj sport pocinje biti sve samo ne fudbal/nogomet gdje oni ljudi u crnom kroje pravila kako je njima drago i to je nesto sto mi cini ovaj sport sve vise nalik na rukomet. Nije to to i do nekih boljih vremena, ZIVJELI ;)

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 04 apr 2012, 06:41

ma sve su to teroristi u spaniji zemlja koja najvise mrzi islam zato ih uefa i gura
malo im sto su porusili djamije po spaniji jos ih guraju svugdje pogotovo ove krstase
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 apr 2012, 08:14

Napokon se malo smirile strasti na ovoj temi, ali pretpostavljam da ce tako biti jos maksimalno 3 sata, a onda opet po starom...Sto se tice utk potpuno zasluzen prolaz Barce, u polufinalu protiv Celzija najvjerovatnije, sve osim uvjerljivog prolaza Barce je iznenadjenje...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.