FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
njega treba maknuti s gola,a ne samo kapitensku uzeti, lik je ograisao na golu.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
-
- Kontakt:
Fakat ne znam da li u ovom trenutku treba da se bude patriota ili šta?
Drago mi je da je Vedranu skinuta ta kapitenska traka jer mislim da nema autoritet za takvo nešto.
Ne znam da li je gore stanje bilo ono kad je Kostic došao kao trener ili sada?
Nadam se da će to sve biti kako treba i da će se na ispunjenoj Grbavici slaviti titula
Drago mi je da je Vedranu skinuta ta kapitenska traka jer mislim da nema autoritet za takvo nešto.
Ne znam da li je gore stanje bilo ono kad je Kostic došao kao trener ili sada?
Nadam se da će to sve biti kako treba i da će se na ispunjenoj Grbavici slaviti titula
Bagra. To ne zna ni igrati, a izgleda ne znaju se ni ponasati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa sta se pitas uopste i prosli put su mu sanke spremili igraci klosarcici tipa Memija i slicni...SF6 je napisao/la:Ako je zaista tako, onda Oda nije za ovog posla nego treba da trenira juniore ili kadete.irfo je napisao/la:Ma sta je glumio, ti mislis da je ovo Odina odluka? Oda je sve samo ne neki teski autoritetLjoZee je napisao/la:Nije ovdje u pitanju krivac za igru vec lose ponasanje. Ocigledno je glumio mangupa, ali kod pogresnog trenera.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kurcevi ste vi od navijaca. Kako vas nije sramota. Ne valja vam nase dijete, uvijek su vam nasi najgori jer njih Uprava najlakse pusti niz vodu i vi se solidarisete. Kapiten nam siledzija, bivsi igrac komsija i covjek koji je ismijavao klub dok je igrao u Slobodi. On valja, a Veca je klosar. Fuj ste, moj Zeljo dobar si nam kakvi navijamo za tebe.
- MocMahale444
Treba gledati stvari realno.
Klan nam je izbio jednu titulu, sudija drugu.
Klan suta trenera za trenerom, Miske je previse vjerovao klanu.
Blagoje i Bogi. Ovaj drugi je kapiten bio posije sto nas je tuzio.
Veca zadnju godinu posebno yebe sebi karijeru. Poceo se kRciti previse a na golu slabiji i slabiji.
Hajdar je bolji od Sabana.
Zaimu neko treba i mora reci par rijeci. Zna lopte ali cudan tip.
Zec vise lose nego dobro.
Curjuric zna lopte pravo ali nesto steka.
Bakrac u par deka s Kemom.
Rodin zna ali treba vremena tip tek dosao, nije ni blizu Graovca. Steta sto nismo mogli ostaviti njega.
Jbga moralo se graditi ali zato tim sad cmizdri.
Vranjes??? Arezina???? Wtfffffff
Veca zadnju godinu posebno yebe sebi karijeru. Poceo se kRciti previse a na golu slabiji i slabiji.
Rodin zna ali treba vremena tip tek dosao, nije ni blizu Graovca. Steta sto nismo mogli ostaviti njega.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Po ustaljenoj proceduri od kako je miske dosao sve sto je nase se pljuje a ovo s vana je odlicno sve. Kritikuje se Anel a Curjuric zadnjih par tekmi ne postoji na terenu, ali posto je stranac sve mu je oprosteno zbog dvije dobro odigrane tekme. Krpic 10 utakmica odigro za klub i vec kapiten
Eto sad smo skinuli Veci kapitensku, rijesismo sve probleme sa tim, sad cemo da proigramo i sve da dobijemo do kraja jer nam je miske sklopio ekipu za najvece domete, 20% jaci od sviju. Dok je on u klubu, mi titulu ocima necemo vidjeti, valjda je to svima jasno do sad.

Eto sad smo skinuli Veci kapitensku, rijesismo sve probleme sa tim, sad cemo da proigramo i sve da dobijemo do kraja jer nam je miske sklopio ekipu za najvece domete, 20% jaci od sviju. Dok je on u klubu, mi titulu ocima necemo vidjeti, valjda je to svima jasno do sad.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Zajebat njega, on je neznalica beznacajna. Vidi nas ovdje, vidi navijaca Zelje i razmisljanja. Suljo killer se popisavao po klubu i on je uzor masi, a Veca nase dijete je supak.irfo je napisao/la:Po ustaljenoj proceduri od kako je miske dosao sve sto je nase se pljuje a ovo s vana je odlicno sve. Kritikuje se Anel a Curjuric zadnjih par tekmi ne postoji na terenu, ali posto je stranac sve mu je oprosteno zbog dvije dobro odigrane tekme. Krpic 10 utakmica odigro za klub i vec kapiten![]()
Celavog treba odstranit dat sansu obojici, Nije samo Veca ovde kriv, krivi su i drugi neka preispitaju bogia celavog konja, pa i zebe koji je u svakom timu bio kolovodja, cudna je stvar i sa Karicem mjenjali se treneri samo je on tu ostajao uvjek, smrdi tu opasno nesto, i zajmovicu treba ocitat lekciju vec kad se rezovi prave neka se do kraja naprave+ odbili su im 50% od plate... Smradovi klosarski igraju za kladionicu mater im **** usta, ima dosta toga, Nesmije samo Veca platit ovaj Ceh ostala 4 moraju isto bit kaznjeni.Muha javni mi se u ppMocMahale444 je napisao/la:Treba gledati stvari realno.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- plavousrcu
- Kontakt:
Po ustaljenoj proceduri da pljunem Vecu pljuc pljuc.
Daj ba @plavousrcu nemoj toga, ako je naše dijete može raditi šta hoće?
Da se normalno ponašao i trenirao ne bi do ovoga došlo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko kaze da se nenormalno ponasao? Neznalici javili? Kapiten Zelje covjek koji se sprdao sa nasim klubom na drustvenim mrezama. Po sudu se povlaci jer je pajserom tukao nekog bezveznjakovica. I jos igrao za komsije vise utakmica nego za nas. Je li to normalno? Jesmo li mi normalni? Jos jednom pljuc pljuc Veca.Rokoko87 je napisao/la:Daj ba @plavousrcu nemoj toga, ako je naše dijete može raditi šta hoće?
- MocMahale444
+1Neymar11 je napisao/la:Celavog treba odstranit dat sansu obojici, Nije samo Veca ovde kriv, krivi su i drugi neka preispitaju bogia celavog konja, pa i zebe koji je u svakom timu bio kolovodja, cudna je stvar i sa Karicem mjenjali se treneri samo je on tu ostajao uvjek, smrdi tu opasno nesto, i zajmovicu treba ocitat lekciju vec kad se rezovi prave neka se do kraja naprave+ odbili su im 50% od plate... Smradovi klosarski igraju za kladionicu mater im **** usta, ima dosta toga, Nesmije samo Veca platit ovaj Ceh ostala 4 moraju isto bit kaznjeni.Muha javni mi se u ppMocMahale444 je napisao/la:Treba gledati stvari realno.
Naravno da je najmanje kriv ali on kao kapiten je trebao neke stvari kontrolisati bolje.
Sad sta on moze reci Blagoj ili Bogiju?
Buraz po 10 put zakljucane mi poruke

@Plavosrcu ja sam bio protiv Krpe da ikako dolazi u Zelju.
Zna se razlog. Sad kad je tu sta da radimo.
Kapitenska njemu

Ko pljuje po Veci?
Po meni Kapiten je taj koji treba da ima muda da im **** sve po spisku koji ima autoritet, Krpi mnogi zamjeraju sto je kad je dao nam gooo za slobodu postavljo slike statuse, zbog toga vecina misle da mu se nije trebala dat kapitenska, ja velim da je on profesionalac da je placen za to, mene ne zanima sloboda il kazu pitar, sad me zanima Zeljo a on u zelji daje svaku tekmu 100% kao i Sinisa koji je mozda prije njega trebo bit kapiten jer je srcan momak gine za plavi dres+ pristo je na smanjenje plate da bi osto u Zelji suti momak vrjedno radi, po meni on isto je trebo kapiten biti, al sve u svemu rezovi se moraju nastavit idalje kaznit ostale, preispitat malo i Zebu, sad je na redu bogi blagoje i jos dvojica ... Taj veca je poslije tekme uzeo kutiju cigara i dvije flase fina ? i to je pravi primjer kapitena ? Sve u svemu moramo stati iza Odovica podrzat ga...MocMahale444 je napisao/la:+1Neymar11 je napisao/la:Celavog treba odstranit dat sansu obojici, Nije samo Veca ovde kriv, krivi su i drugi neka preispitaju bogia celavog konja, pa i zebe koji je u svakom timu bio kolovodja, cudna je stvar i sa Karicem mjenjali se treneri samo je on tu ostajao uvjek, smrdi tu opasno nesto, i zajmovicu treba ocitat lekciju vec kad se rezovi prave neka se do kraja naprave+ odbili su im 50% od plate... Smradovi klosarski igraju za kladionicu mater im **** usta, ima dosta toga, Nesmije samo Veca platit ovaj Ceh ostala 4 moraju isto bit kaznjeni.Muha javni mi se u ppMocMahale444 je napisao/la:Treba gledati stvari realno.
Naravno da je najmanje kriv ali on kao kapiten je trebao neke stvari kontrolisati bolje.
Sad sta on moze reci Blagoj ili Bogiju?
Buraz po 10 put zakljucane mi poruke![]()
@Plavosrcu ja sam bio protiv Krpe da ikako dolazi u Zelju.
Zna se razlog. Sad kad je tu sta da radimo.
Kapitenska njemu![]()
Ko pljuje po Veci?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Sad ce i Seha bit proglasen neprijateljem kluba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MocMahale444
Zeba igrao proslu ovu sezonu pomaze Odi.Neymar11 je napisao/la:Po meni Kapiten je taj koji treba da ima muda da im **** sve po spisku koji ima autoritet, Krpi mnogi zamjeraju sto je kad je dao nam gooo za slobodu postavljo slike statuse, zbog toga vecina misle da mu se nije trebala dat kapitenska, ja velim da je on profesionalac da je placen za to, mene ne zanima sloboda il kazu pitar, sad me zanima Zeljo a on u zelji daje svaku tekmu 100% kao i Sinisa koji je mozda prije njega trebo bit kapiten jer je srcan momak gine za plavi dres+ pristo je na smanjenje plate da bi osto u Zelji suti momak vrjedno radi, po meni on isto je trebo kapiten biti, al sve u svemu rezovi se moraju nastavit idalje kaznit ostale, preispitat malo i Zebu, sad je na redu bogi blagoje i jos dvojica ... Taj veca je poslije tekme uzeo kutiju cigara i dvije flase fina ? i to je pravi primjer kapitena ? Sve u svemu moramo stati iza Odovica podrzat ga...
Ne znam da on moze ista pomoci samo odmoci.
Kutiju cigara i 2 flase vina, vino za krvnu sliku.
Sinisa ove godine tek se uozbiljio nije ni njegovo maslo za ramazana.
Oda nije ko Krcma da tekmu svali na malca (poslije Celika)
Nego je rekao da snosi odgovornost za sve. Misli se na vruc krompir kao i Adzem sto je bio dobio.
Popuse li u petak sve ih suspendovati. Bolje onda da i ne nastavljamo takmicenje.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kad sve sagledas, ne moze covjek da vjeruje da nam se ovakve stvari desavaju bas ove godine kada smo mislili da se sve poslozilo.
Prica o klanovima postoji vec 3 godine, ja sam za to da se odstrani svaki pojedinac a ne jedan covjek - pojedine seljacine bi trebale da ljube kapije Grbavice svaki dan a ne da dizu ustanke.
Novi kapiten - Mogao je komotno i Sinisa, ako nista zbog odnosa prema dresu. I on je cugao i ispadao iz forme i sve, ali nikada se nije sakrio poput nekih pickica, uvijek je ginuo. Sulejman ima sve karakteristike kapitena, ali em je igrao za kone em nas je zajebavao po drustvenim mrezama.
Na kraju krajeva daj je i Sabanu - Po svemu sudeci, moracemo ga gledati svaku tekmu godinu dana, pa sto ne bi nase dijete bilo.
Ko je god namjerno minirao i pokusao sjebati Zelju u pohodu na titulu, od srca mu zelim Bakije sto prije, taman da se o mom ocu radi. Svi ovi debili ce proci, Zeljo ostaje zauvijek.
Prica o klanovima postoji vec 3 godine, ja sam za to da se odstrani svaki pojedinac a ne jedan covjek - pojedine seljacine bi trebale da ljube kapije Grbavice svaki dan a ne da dizu ustanke.
Novi kapiten - Mogao je komotno i Sinisa, ako nista zbog odnosa prema dresu. I on je cugao i ispadao iz forme i sve, ali nikada se nije sakrio poput nekih pickica, uvijek je ginuo. Sulejman ima sve karakteristike kapitena, ali em je igrao za kone em nas je zajebavao po drustvenim mrezama.
Na kraju krajeva daj je i Sabanu - Po svemu sudeci, moracemo ga gledati svaku tekmu godinu dana, pa sto ne bi nase dijete bilo.
Ko je god namjerno minirao i pokusao sjebati Zelju u pohodu na titulu, od srca mu zelim Bakije sto prije, taman da se o mom ocu radi. Svi ovi debili ce proci, Zeljo ostaje zauvijek.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Zasluzio je Sinisa kapitensku, istina je to. Nije uvijek igrao dobro, znao je i praviti neke greske, ali nikad se nije krio ni na terenu ni od navijaca. Medju prvima pridje i kad se slavi i kad se cita “vaspitna”. Ako vec ne moze bit prvi neka bude zamjenski kapiten.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.