a vi ste ugaseni !!!Convicts1988 je napisao/la:Ove horde se imaju hrabrosti poredit s BBB Torcidom Delijama Grobarima itd itd![]()
![]()
![]()
![]()
Jad i čemer, čekaj te evropu sarajlije
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Dovodimo celu iz Radnika, gospodin covjek, nije sarajlija.esprit24 je napisao/la:Ja vam predlazem da otpustite Husrefa zato sto nam se naguzio, pa da za sefa postavite nekog iz plejade vasih vrlih stratega kao npr.Malkocevica, Sadikovica ili Ibrahima CrnkicaSkver je napisao/la:Pitari zahvalite Husrefu sto se naguzio Jesicu sa polovnjacima i juniorima Sarajeva.....sudija ko i svaki kupljeni sudija, nikakva novost za BiH fudbal i jos vam vam Husref cestita na "zasluzenoj" pobjedi......
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 01 nov 2015, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
- Osttribine
- Kontakt:
a evo i najbrojnije navijacke grupe u Evropi, doduse samo dok statut usvojeConvicts1988 je napisao/la:Ove horde se imaju hrabrosti poredit s BBB Torcidom Delijama Grobarima itd itd![]()
![]()
![]()
![]()

Tuzla radi Saraj'vo se gradi. 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Niko ni ne kaze da je drugacije , vodeca ekipa na tribini sve je otjerala ima 2 godine, naše zadnje dobro navijanje je bilo u doba Zijada Blekica.Convicts1988 je napisao/la:Ove horde se imaju hrabrosti poredit s BBB Torcidom Delijama Grobarima itd itd![]()
![]()
![]()
![]()
Forsiraju je neke pjesme koje nisu za utakmice. Na utakmici se pjeva "turbo folk" ,a ne balade kao sto nasi rade.
O kakvim ti "kupljenim" sudijama pricas. Zeljo je 3 klase losiji od vas pa mi zijanismo upravo jer je Valjic tolerisao klaonicu kojoj smo bili izlozeni. I sada serendas o kupovini. Mi smo bili zreli da popijemo dvicu danas ali niste to iskoristili.Skver je napisao/la:Pitari zahvalite Husrefu sto se naguzio Jesicu sa polovnjacima i juniorima Sarajeva.....sudija ko i svaki kupljeni sudija, nikakva novost za BiH fudbal i jos vam vam Husref cestita na "zasluzenoj" pobjedi......
kengur je napisao/la: Ocigledno si ljut i razocaran. Razumijem te, ali budi realan. Pogledaj prvih 20 minuta koje nam je Valjic sudio na Grbavici i kakvu smo klaonicu prezivjeli i UTAKMICU IZGUBILI. Pa kako izgubismo kad je on "nas" covjek. Prvi put ove sezone smo mi igrali ostrije ali je to 2-3 puta mekse nego sta smo dozivjeli na Grbavici. A onda su svi komentarisali da smo izgubili jer su oni igrali "muski" i ismijavali nas. Nase balerine nisu mogle sansu napraviti. Tad ste se radovali i niste govorili da Valjica treba u zatvor. Imate razlicite arsine.
Vi kad nas niste danas dobili ne znam kad cete. Tim u raspadu, nedostaje pola tima Delac, Benko, .... otpustamo igrace, igra nam je uzas a vi niste postene sanse napravili. Do vas je.
Drug niko nije rekao da nema tu nase krivice. Losa igra totalno, imali smo 2 neke sanse na kraju oba poluvremena i nismo iskoristili. Nemojte reci da sudjenje nije utjecalo na to jer jeste. Svi znaju da ove sezone konacno igramo lijep i tecan fudbal. Sjeckanje igre i sviranje svega zivog kad mi trebamo nesto napravit, a s druge strane tolerisanje mesarskih startova s vase strane je dosta utjecalo na to da nista ne napravimo. Kakogod, 3 boda ste dobili, kako-tako, ali vam je obraz okaljan, i sigurno ih niste zasluzili ovakvom igrom. Da ste dobili posteno pa priznao bi svako, ali ovo je stvarno apsurd veliki.
Sto se tice te druge utakmice sto spominjes, ako ste tad i vi kukali na tu njihovu grubu igru, zasto je danas velicate, a pricate nama o dvostrukim arsinima...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ne znam normalno komunicirati a post ti ''ubise ovi bordo cigani'' i onda ti pises nesto za moj rang? kakav debil oj Bozeharry_90 je napisao/la:Prvo nisam se tebi obratio,niti ti spomenuo nekog iz kuce,al vidim da je to tvoj rang,kad ne znas normalno komunicirat sta cu ti ja,da je vama ovako na Tusnju bilo ,vec bi napravili proteste ispred saveza..moji hvala bogu bili na tekmi i kakos am svugdje mogao procitat,momci su vas izdominirali,sto se moglo cuti i preko tv-a.. pozdrav levaticu..MortemHz je napisao/la:Jesu li tvoji na tekmi biliharry_90 je napisao/la:Jesu li horde na tekmi...ubise ovi bordo cigani,imaju srece sto valjic sudi..sutili jedno 82 minute minimalno...a cigani su ti u kuci levatu
Da si imalo realan,rekao bi da ste grubo igrali,dva puta isli u vrat nasim igracima,lakat u glavom,onda grubi prekrsaji,pogledaj startove Berberovica i sve ce ti biti jasno,a na sve vama je to vas Valjic progledao kroz prste,jer da je Duljevic dobio crveni sto je i zasluzio vi danas ne bi slavili,nakon sto je Kosticu uvalio lakat u glavu itd..
Ali vi ste danas morali pobjedit,cim je Valjic bio postavljen za glavnog sudiju,znao sam da nece biti dobro po nas sto se ispsotavilo..aa 7 dana prije meca sam napisao na temi Slobode,da ce poslat Valjica da vas cupa i na kraju vas je iscupao..
Vidim i plavi dio grada se raduje porazu Slobode na kosevu,pacenici..nego kako je Zeljeznicar igrao ?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zasto im objasnajvate. Veca im je vuna kad im kazes da smo kupili. Jest kupili smo, Husref sinoc vidjen s koferom love u hotelu Park Vogosca. Husara sa Piricem prod'o utakmicu. Valjic sad na Ciglanama otvara bocu vina, 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Skakic, Paradzik, Jakupovic i ovaj od danas su za zatvora. A mogu se kladiti da jedan od njih sudi narednu protiv Zrinjskog..
-
- Kontakt:
To vam komšije rekle da smo mi ugašeni ?collector je napisao/la:a vi ste ugaseni !!!Convicts1988 je napisao/la:Ove horde se imaju hrabrosti poredit s BBB Torcidom Delijama Grobarima itd itd![]()
![]()
![]()
![]()

- Osttribine
- Kontakt:
Navijaci Slobode da pricaju o gruboj igri, a zaboravili kako i na koji nacin su godinama uzimali bodove na Tusnju. Sarajevo jeste grubo igralo i kaznjeno je 5 igraca sa zutim kartonima, ali to ne mijenja cinjenicu da Sloboda bas nista nije pokazala protiv ovako desetkovanog Sarajeva. Cestitke na finoj brojci Fukara na Kosevu. Borba za titulu i Evropu nikad zanimljivija.
Bjelica, evo sad Salem sjedi sa Selimovicem...tuzlak1987 je napisao/la:Skakic, Paradzik, Jakupovic i ovaj od danas su za zatvora. A mogu se kladiti da jedan od njih sudi narednu protiv Zrinjskog..
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Do mene je nisam vidio da si Rob, ali svakako ostajem pri svom misljenju.chily-rz je napisao/la:Koji poraz ? Čelik jucer sa Veležom igrao a poraženi nismo,ne znam ko si i šta si ali siguran sam da si lupio glavom u zid prije nego što si bacio repliku na post,.Alpasinac je napisao/la: Hajde znam da boli poraz, ali makar sačuvaj svoje dostojanstvo i prestani biti primitivan. U historiji PL BiH niste ostvarili pobjedu na Koševu i sad bi da se nešto laktate. Pruži ruku i nastavi dalje. Šta kmečiš više ..
Primitivnost ? Gdje i kad ?
Koševo ? Ne leži nam,ne baš kao Tušanj ili Grbavica ali tu negdje odmah iza njih uz šta ja znam,Travnik,Banjaluku i gdje vec sve nismo iz sezone u sezonu redovno gubili,.Ništa ni novo ni strano,.
S druge strane,ne pamtim baš ni neke ligaške pobjede Sarajeva u Zenici,nije ni cudo s obzirom da istih nije bilo evo druga decenija dobro zagažena,.Razlika je u tome što ste vi u tripu divova dok smo mi svjesni da smo goli qrc zajedno sa citavom ligom i opcenito fudbalom u ovoj zemlji,.
Malo bolje procitas sta sam napisao, malo razmislis pa onda pokusaj nesto pametno napisati.......danas mi se FK Sarajevo zgadilo za sva vremena.....usput, vodite Husrefa nek se uvlaci u pakas onom krkanu Jesicu...gaji covjek krkanski fudbal.kengur je napisao/la:O kakvim ti "kupljenim" sudijama pricas. Zeljo je 3 klase losiji od vas pa mi zijanismo upravo jer je Valjic tolerisao klaonicu kojoj smo bili izlozeni. I sada serendas o kupovini. Mi smo bili zreli da popijemo dvicu danas ali niste to iskoristili.Skver je napisao/la:Pitari zahvalite Husrefu sto se naguzio Jesicu sa polovnjacima i juniorima Sarajeva.....sudija ko i svaki kupljeni sudija, nikakva novost za BiH fudbal i jos vam vam Husref cestita na "zasluzenoj" pobjedi......
🔴⚫️
Nema bolje lige od ove nase 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vrlo vjerovatno on, posto nije ni musliman ni hrvat pa je pogodanShooter je napisao/la:Bjelica, evo sad Salem sjedi sa Selimovicem...tuzlak1987 je napisao/la:Skakic, Paradzik, Jakupovic i ovaj od danas su za zatvora. A mogu se kladiti da jedan od njih sudi narednu protiv Zrinjskog..

Veoma kvalitetno sudio na Tusnju uvjek, pogotovo prosle sezone protiv MVO kada su potkupljeni i on i pomocnici.
ma komsije su vama digle trans pa ti lagano masi usima !!!Convicts1988 je napisao/la:To vam komšije rekle da smo mi ugašeni ?collector je napisao/la:a vi ste ugaseni !!!Convicts1988 je napisao/la:Ove horde se imaju hrabrosti poredit s BBB Torcidom Delijama Grobarima itd itd![]()
![]()
![]()
![]()
Jad i čemer, čekaj te evropu sarajlijeJe.bo ih UF
i mi barem nesto mozemo cekati tj evropu sto bi ti rekao, a vi samo kantonalne memorijale i bajramske turnire !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i sad vratim sliku kakav crveni karton i to direktan dobi Saric protiv Olimpica i onda pogledam ono sto su uradili Duljevic i Berberovic i da barem jedan nisu dobili crveni odnosno po drugi zuti i crveni onda ebiga ... ali dobro idemo dalje mi nismo toliko nezadovoljni poraz se morao desiti jer Sarajevo je ovdje trebalo pobjedu vise od nas ..mi idemo sad docekati Zrinjski
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Koje crno velicanje ? Igrali smo solidno ostro ali ni blizu onome sto smo mi dobili na Grbavici. Molim te pogledaj prvih 20 minuta derbija i reci da li se ijedan prekrsaj danas moze porediti sa onim. Nas je tim bio desetkovan i mi bolje nismo ni mogli. Bar su se nase balerine borile nakon one bruke protiv Mladosti. Plus Osmanovic, Kadusic, Plakalo dobijaju iskustvo. Jos uvijek ste prvi kandidati za titulu. Nadam se puno boljoj tekmi na Tusnju.wobly92 je napisao/la:Sto se tice te druge utakmice sto spominjes, ako ste tad i vi kukali na tu njihovu grubu igru, zasto je danas velicate, a pricate nama o dvostrukim arsinima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.