Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Kop
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Kop » 20 feb 2011, 21:42

Carlo je napisao/la:
Kop je napisao/la:Neka nam Juve Matrija posalje u zamjenu za Aquilanija, i ja sretan.
Šta će nam još jedan napadač...
Ma znam da nema sanse od toga, ali ovaj momak u Juveu razvaljuje, a tek je dosao. Kazem to, kad bi vec Juventus htio Aquilanija, a ocito da nemaju love dovoljno, ne bi nesto ovako bilo lose, makar po mom misljenju.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 20 feb 2011, 21:49

Sto svi stavljate ovog Taiwa u postavu , nidje veze ocm. :D :D Onda da i ja po zelji pisem :D
--------------Reina-------------
Alves-----Terry------Hummels-------Cisssoko
------------------Alonso-----------
-----------Gerrard------Meireles--------
-------Arda----------------------
----------------------------------Suarez---
------------------Carroll---------------
Et, bogatiji smo od Sejka :D :D :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 feb 2011, 21:56

Kop je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Kop je napisao/la:Neka nam Juve Matrija posalje u zamjenu za Aquilanija, i ja sretan.
Šta će nam još jedan napadač...
Ma znam da nema sanse od toga, ali ovaj momak u Juveu razvaljuje, a tek je dosao. Kazem to, kad bi vec Juventus htio Aquilanija, a ocito da nemaju love dovoljno, ne bi nesto ovako bilo lose, makar po mom misljenju.
Koliko znam Matri je na posudbi u Juventusu, tako da ne vjerujem da će baš promjeniti tri kluba u samo godinu dana :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 20 feb 2011, 22:32

Juventus ima cudnu politiku ove sezone, vecinu igraca su doveli na pozajmicu i tesko da ce otkupiti sve ugovore, zato sad posezu za cudnim odlukama. Jedna od tih je i Aquilani kojeg ce na svaki moguci nacin pokusati zadrzati u klubu, tako da ce biti zanimljivi pregovori, ali i dalje sam misljenja da se Aquilani nece vratiti u Englesku.
Sto se tice transfera, ne vjerujem da ce biti nekog enormnog rasipanja novca, ipak nasi vlasnici nisu seici, niti sumnjivi ruski tajkuni. Mr. Henry se mora brinuti i za svoj drugi tim Red Soxe u koje ce vjerovatno morati ulagati novca, jer su razocarali ove sezone. Mislim da su skauti ponovo bili u Dortmundu i posmatrali Nuri Sahina, kojeg Damien Comolli zeli vidjeti u Liverpoolu i on je daleko prvi igrac koji je na listi zelja kluba. Sljedeca zelja se Simon Kjaer, tako da bi sljedece sezone mogli gledati Dansku odbranu u Liverpoolu. Mislim da bi Skrtel mogao biti ukljucen u ovaj transfer, ili Lane Jovanovic. I na kraju kao treci transfer mislim da je Arda Turan.
Ne ocekujte previse, najvise cetiri transfera ovog ljeta. Mora se sansa dati mladim igracima. pozdrav svima
Joint_fc

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 feb 2011, 22:36

kumkalesic je napisao/la:Juventus ima cudnu politiku ove sezone, vecinu igraca su doveli na pozajmicu i tesko da ce otkupiti sve ugovore, zato sad posezu za cudnim odlukama. Jedna od tih je i Aquilani kojeg ce na svaki moguci nacin pokusati zadrzati u klubu, tako da ce biti zanimljivi pregovori, ali i dalje sam misljenja da se Aquilani nece vratiti u Englesku.
Sto se tice transfera, ne vjerujem da ce biti nekog enormnog rasipanja novca, ipak nasi vlasnici nisu seici, niti sumnjivi ruski tajkuni. Mr. Henry se mora brinuti i za svoj drugi tim Red Soxe u koje ce vjerovatno morati ulagati novca, jer su razocarali ove sezone. Mislim da su skauti ponovo bili u Dortmundu i posmatrali Nuri Sahina, kojeg Damien Comolli zeli vidjeti u Liverpoolu i on je daleko prvi igrac koji je na listi zelja kluba. Sljedeca zelja se Simon Kjaer, tako da bi sljedece sezone mogli gledati Dansku odbranu u Liverpoolu. Mislim da bi Skrtel mogao biti ukljucen u ovaj transfer, ili Lane Jovanovic. I na kraju kao treci transfer mislim da je Arda Turan.
Ne ocekujte previse, najvise cetiri transfera ovog ljeta. Mora se sansa dati mladim igracima. pozdrav svima
Sylvain Marveaux je vec potpisao za Liverpool, ne bih voljeo da vidim Kjaera u Lfc-u a ove ostale bi , takodje se povezujemo i sa mnogim drugim igracima ehh da li je to sad istina . . . vidjecemo
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 feb 2011, 22:39

Ja ipak na ljeto očekujem da će vlasnici dati novac za pojačanja s obzirom da do sada nisu puno potrošili (2 miliona),a + od januara slijedeće godine uvodi se financijski fair play tako da... .

@kumkalesic

Sve može osim Kjaera ! :roll:
FK Pjetlovi

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 20 feb 2011, 22:52

Ma ni meni nije jasno zasto su zapeli toliko za Simona Kjaera, vjerovatno zbog njegovih godina. Ali jos je rano o bilo cemu govoriti.
Iskreno nisam siguran ni tko ce nas voditi sljedece sezone, nesto nisam uvjeren da ce to biti King. :?: :?: :?:
Joint_fc

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 20 feb 2011, 23:04

Ma i ne treba nam vise od 3 igraca dobra na ljeto

Moja zelja Taiwo ili Coentrao na LB, Benega ili Sahin na zadnjeg veznog, Arda obavezno na lijevo krilo jer je izrazio zelju da igra kod nas.. Jos ovaj Marveaux za klupe..
Formacija 4-3-2-1 Sa ovakvom ekipom bi bez problema izborili ligu prvaka
, al pazi kakve bi sutere imali, svi vole potegnut iz daljine Taiwo,Agger,Glen,Gerrard,Meireles,Suarez,Arda Vise od pola ekipe bi moglo sa 25-30 metara zabiti porblema, aa Carrol bi im glavom spustao lopte :lol:

-----------Reina------------
Glen--Kelly--Agger--Taiwo
-----------Benega-----------
----Gerrard-----Meireles---
Suarez-----------------Arda
-----------Carroll-----------

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 20 feb 2011, 23:14

Red Assassin je napisao/la:Ma i ne treba nam vise od 3 igraca dobra na ljeto

Moja zelja Taiwo ili Coentrao na LB, Benega ili Sahin na zadnjeg veznog, Arda obavezno na lijevo krilo jer je izrazio zelju da igra kod nas.. Jos ovaj Marveaux za klupe..
Formacija 4-3-2-1 Sa ovakvom ekipom bi bez problema izborili ligu prvaka
, al pazi kakve bi sutere imali, svi vole potegnut iz daljine Taiwo,Agger,Glen,Gerrard,Meireles,Suarez,Arda Vise od pola ekipe bi moglo sa 25-30 metara zabiti porblema, aa Carrol bi im glavom spustao lopte :lol:

-----------Reina------------
Glen--Kelly--Agger--Taiwo
-----------Benega-----------
----Gerrard-----Meireles---
Suarez-----------------Arda
-----------Carroll-----------
Mislim da je Banega, a ne Benega ... A i sta ce nam on, ne vjerujem da je um defanzivi bolji od Lucasa, a mjesto Gerrardu ili Meirelesu ne moze uzeti. Mozda kao back-up, al' je preskup da bude igrac s klupe. Sahina se mora dovesti ako se ikakva prilika ukaze za to, momak je ponajbolji mladi vezni igrac Bundeslige, vjerovatno i sire.
Bilo bi odlicno dovesti i onog Bainesa kao lijevog beka, i kakvo lijevo krilo, kao npr. Riberrya :mrgreen: . Moze i Arda, ako se mene pita. Ali tesko da e bilo ko od njih doc, mozda igrac ili dva, jedino eto tu lijevu stranu, to je boljka najveca. Ali ko zna, zivi bili pa vidjeli. :)
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 feb 2011, 23:19

Od M'Ville izgleda da nema nista posto sam citao da kosta 24 M :?

Ni sam licno ne bi dao za tog igraca 24M + je u malo slabijoj lizi Francuskoj !
YOU'LL NEVER WALK ALONE

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 20 feb 2011, 23:25

ANDY CARROLL has targeted the trip to West Ham a week tomorrow for his Liverpool debut.
The England star had been pencilled in to make his bow in the clash against Manchester United on March 6.

The £35million striker, 22, has been sidelined with a torn thigh muscle since December.

He has been working hard on his rehabilitation, desperate to defy gloomy suggestions that he might not play again this season.

A friend told SunSport: "Andy is really pleased with how it's going.

"It is not impossible that he could play at Upton Park and he is now focusing on that game."

Reds manager Kenny Dalglish added: "He's a good lad, down to earth.

"You say the punters cannot relate to players and vice versa, but that's not a problem for him."

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 feb 2011, 23:30

HarisLFC je napisao/la:ANDY CARROLL has targeted the trip to West Ham a week tomorrow for his Liverpool debut.
The England star had been pencilled in to make his bow in the clash against Manchester United on March 6.

The £35million striker, 22, has been sidelined with a torn thigh muscle since December.

He has been working hard on his rehabilitation, desperate to defy gloomy suggestions that he might not play again this season.

A friend told SunSport: "Andy is really pleased with how it's going.

"It is not impossible that he could play at Upton Park and he is now focusing on that game."

Reds manager Kenny Dalglish added: "He's a good lad, down to earth.

"You say the punters cannot relate to players and vice versa, but that's not a problem for him."
good new's :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 feb 2011, 23:42

Gdje ste strucnjaci nisam vas prepoznao, tek se zavrsio ovaj prelazni rok a temu ugusise nekim formacijama i ljetnim pojacanjima a do tada ko ziv ko mrtav 8-)

Pratim mala vase sastave i cudno oni koji brane Lucasa , ne stavljaju ga u svoju zamisljenu ekipu ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 feb 2011, 23:52

ma i na skoro svim portalima koji imaju veze sa liverpoolom je ista prica... svaki dan neka nova imena. ja to i ne citam osim kad je prelazni rok...
You are someone else I am still right here

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 20 feb 2011, 23:59

Pa napisao sam ja da ce biti na klupi protiv West Hema
ocekujem da dobije desetak minuta

Long Live King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la Long Live King Kenny » 21 feb 2011, 07:51

ma dobit ce Andy sigurno 10-ak minuta i nezz je li to iko primjetio ali kako je KENNY sjeo na klupu drugacije skroz postupamo sa povrjedjenim igracima i dobro je sto cemo Andya imati za revans susret europe uz to OBN je najavio da su najblizi otkupu prava za taj prenos

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 21 feb 2011, 11:28

Long Live King Kenny je napisao/la:ma dobit ce Andy sigurno 10-ak minuta i nezz je li to iko primjetio ali kako je KENNY sjeo na klupu drugacije skroz postupamo sa povrjedjenim igracima i dobro je sto cemo Andya imati za revans susret europe uz to OBN je najavio da su najblizi otkupu prava za taj prenos
OBN prenosi utakmicu. ;)
You'll Never Walk Alone

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 feb 2011, 11:53

Marseille boss Deschamps reveals he snubbed Dalglish's offer to take charge of Liverpool
By Sportsmail Reporter
Last updated at 9:08 AM on 21st February 2011
Comments (0) Add to My Stories Liverpool failed in their attempt to hire Didier Deschamps last summer, according to the Marseille boss.

The former France World Cup winner and Chelsea star revealed he was asked by current caretaker manager Kenny Dalglish to succeed Rafa Benitez in the Anfield hotseat before Roy Hodgson was handed the role.

But ultimately he opted to stay in France because he had given his word that he would stay at Marseille and see out the final year of his contract.

Staying put: Marseille boss Didier Deschamps rejected an offer from Liverpool last summer
'I was immensely flattered to receive Liverpool’s offer but there are two principal reasons that made me stay at Marseille,' Deschamps, who prepares his side to play Manchester United in the last 16 of the Champions League this week, told The Sun.

'I thought about it for more than two seconds, I won’t lie to you. Believe me. It’s not every day Liverpool come knocking on your door.

'It was not an easy decision, I tell you, not easy. But I had given my word here.

'I had a year left on my contract and committed myself to staying, giving my promise to the president, the fans and the players.

'There were players who came here for me. Then Liverpool’s offer came two days before we started pre-season at the end of June.

Calling the shots: Dalglish is firm favourite to be handed the Liverpool post on a permanent basis
'As I am a man of my word, I couldn’t do it.

'At the same time we also had the controversy of the French team at the World Cup in South Africa and I couldn’t see myself adding to that by dropping Marseille in it.'

Deschamps, 42, admitted that the saga surrounding the Merseyside club's then American owners Tom Hicks and George Gillett played a part in his 'difficult' decison to reject Dalglish's offer.

'The Champions League was not decisive. The most important thing for me is the sporting project, the conditions in which I will be able to work.
'Today, Liverpool’s sporting project is not the same as last summer. There was also the sale of the club going on at the time.'

K'o da gledam da ce se opet Deschamps povezivati sa Liverpoolom na ljeto, ali, sto se mene tice, dokle Kenny zeli voditi ekipu, meni niko drugi nije dovoljno dobar da vodi Liverpool :)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 feb 2011, 12:14

ma ne treba nam sad kad je King tu :D al u svakom slucaju bolje francuz nego neki indijanac opet da nam dođe ali to samo u slucaju da Dalglish ne ostane trener Liverpoola.
You are someone else I am still right here

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 21 feb 2011, 13:25

Kao sto sam i sinoc napisao, nisam siguran da ce King ostati menadzer Liverpoola i naredne seozone. Evo sada citam ovo sto su neki postavili vezano za Deschampa, sto jos vise "podgrijava" moju sumnju. Iskreno, mislim da uprava kluba ne bi imala nista protiv toga da Dalglish ostane menadzer, ali mislim da on to nekako ne zeli. Jednostavno covjek ne zeli vise da se upusta u takve "avanture", vec je u godinama i ne zeli sebi davati jos jedan stres svake sedmice. Tu naravo stoji i reputacija kao jednog od heroja Reedsa u cijelom svijetu, kojeg ne zeli da izgubi, odnosno preciznije da reknem, da smanji na manju razinu. Zamislite situaciju da mu sljedece sezone lose krene, kao sto je Hodgsonu ove sezone, sto je uvijek moguce. Koliko god bio dobar trener, losi rezultati mogu doci, sto zbog ozljeda, lose forme igraca... Ja sam se iskreno iznenadio kad je odlucio da prihvati poziciju menadzera u klubu, kad je bilo najteze, i vjerujem da mu je i sada veoma tesko, jer on nikada nece moci voditi ovaj klub bez velikih emotivnih stresova i uzbudjenja, jer Liverpool je njegova "kuca" i uvijek ce biti, kao sto je i bila Shanklyu i Paisleyu. Ne znam da li se sjecate da se govorilo da bi prije pocetka sezone i Ian Rush mogao preuzeti klub, ali je ovaj to odbio upravo zbog ovoga i odlucio samo da ostane u upravi kluba. Ovo su legende kluba sa Anfielda i oni ce uvijek biti na zastavama navijaca i uvije ce biti ponos Kopa.
Sto se tice mogucih zamjena, iskreno volio bih da klub preuzme neki od njemaskih trenera tipa Magath, Loew ili Klop, ali o tome ne zelim sada pisati, pozdrav
Joint_fc

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.