Ti ne mozes biti Susic, dosta si pismeniji...mada mi je jos nejasno zasto branis ublehucalcio je napisao/la:Ja sam Pape, tako je. Virtual je moj dobar prijatelj koji je do nedavno bio trener Zelje ali ne bih zelio da mu otkrijem ime, znate kakav je nas narod..DonCorleone je napisao/la:Kako moze biti Virtual Pape pored zivog CalciaJuventinisimo je napisao/la:Vi jos niste skontali da je Virtual Pape.
Paralelni svijet, svjetske misterije i te cakeCigri je napisao/la:Sinoc sam majkemi sanjao tekmu Argentina - BIH i to ovako bilo..
Nasi istrcali u nekim dresovima znaci do predjela prsa i ramena su bijeli a sve iznad je zuto plavo, zvijezde nesto slicno dresu BIH ragbi rep.cudimo se mi svi kakvi su ovo dresovi...
Pocela tekma i odma na startu 6min zabismo nemam pojma koje zabio ali neka odbica bila u 16m.. kasnije stvaramo sanse, polusanse, raja se cudi na stadionu sve argentinci i brazilci na stadionu nigdje nasi na tribini govori komentator nas... Argentinci ne mogu meda, bukvalno Messi se ne vidi i cim primi loptu negdje oko centra uzmemo mu je..pocelo 2p isti scenari, Dzeko masi prazan GOL dva puta zaredom nece pa nece, Aguero dobio neku dugu loptu ali nije stigao tj. stigao je nas golman prije njega i izbio..Eh tad vidimo tek na TV da ne brani Begovic nego Fejzicpokaze ga mi se cudimo sta je ovo odkud on na golu.. utakmica dosadna isto malo, argentinosi bukvalno ne mogu meda, Messi nista..
Sudija produzio 5 min ali cak 9 min se igralo u produzetku... jedva svira kraj
Pobjedili 1:0.
Sto ,bas ste fotogenicni.kokakolas je napisao/la:Hahaha, vidi Papeta na konju... Pravi vitez
uhharishp je napisao/la:Sto ,bas ste fotogenicni.kokakolas je napisao/la:Hahaha, vidi Papeta na konju... Pravi vitez
kokakolas je napisao/la:Bravo haki, prvi put si pokazao malo intelekta i smislio dobar fazon. Nasmijao si me, ali ono pravo
Zastava je inace i prije 1998 god.Virtu4l je napisao/la:Štit mu je najjači
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.