Možda bi bili zadovoljniji, da u zadnjem kolu igramo utakmicu i neovisimo sami o sebi popitanju prolaska dalje, poput Chelsea? Ili možda da se nalazite u poziciji u kakvoj je City? Ne znam samo pitam....
Cilj je bio biti prvi u skupini bez obzira kako i mi ćemo biti prvi! Ćemu razlog za nezadovoljstvo onda?
Nezadovoljni ste sa igrom? Ja sam prije tekme bio spreman potpisati remi, što znači odigrati u egalu sa našim protivnikom. Tako je i bilo i nemam se razloga plakati. Bitan je samo cilj, a ne sredstvo...Mislio sam da ste iz prošle sezone tu pouku naučili...
Mi tak i onak loše u studenom igramo i sve dok to nebu KRIMINALNO utjecalo na naše rezultate ja bum bio zadovoljan. Kritike se mogu uputiti, no ja se nadam da kad se dogodi ovakva tekma i tekma protiv Nurnberga da će navijači shvatiti da Bayern može odigrati loše, odigrati remi pa i nezasluženo izgubiti utakmicu. Nismo nepobjedivi i nemremo svaku tekmu odigrati kako Bog zapovijeda.
Još da budem sretan kad igramo protiv takvih etično-moralnih **** poput Valencie (Španjolaca), kad nam daju gol, pa nisam sa marsa pao! Dobro da nisam monitor razbio kad sam vidio zbog ćega je cigan od Webba sudio prekršaj protiv Dantea iz koje je akcija na kraju pao gol!
Inaće Dante je za mene igrač tekme, dok me Šhaqiri oduševio i nadam se da će slijedeću tekmu protiv Hannovera zapoćeti!