FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi od reprezentativne pauze meda ne mozemo. Nemoguce da Pavic sad ne zna, da Curjuric ne moze nista i slicno. Tito nas iz ovih go.ana izvadit sad nece.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne mogu da vjerujem sta je Zec promasio. 

Puna podrška odovicu.
I igračima i upravi staviti jasno do znanja da ako se ovako nastavi oni lete prije ode.
Pogotovo igračima jasno staviti do znanja da smo svi na odovicevoj strani plus za ove tri tekme svim igračima odbiti pola plate.
I igračima i upravi staviti jasno do znanja da ako se ovako nastavi oni lete prije ode.
Pogotovo igračima jasno staviti do znanja da smo svi na odovicevoj strani plus za ove tri tekme svim igračima odbiti pola plate.
Nismo ni zaslužili više od boda, mislim negdje je ovo bilo i očekivano, ista ekipa je odigrala loše protiv Mladosti, nisam ni mislio da će večeras izgledati nešto bolje, iako nam je ovo nominalno najjačih 11 al' jednostavno fali svježe krvi i zamjena, zadnje tri utakmice se osjeti da nam fali tih pet-šest igrača u rotaciji, cijela klupa izuzev golmana su nam juniori, nemamo šta pričati.
Kad će se oporaviti Ramović? Jazvić, Veselinović?
Ako se oni što skorije ne vrate, nećemo ovo valjati ni u narednim tekmama, vidi se da ovaj trio Zajmović-Čuki-Zec ostaje bez gasa.
Odoviću jednostavno nemam šta zamjeriti, on ne može ništa plaho mijenjati i improvizovati iz ovakvog trenutnog kadra, ista postava će igrati i za vikend protiv Goška (sa tim što je Pavić suspendovan, pa će vjerovatno opet Šehić uletiti tu) osim ako neko od ovih gore ne bude spreman.
Upali smo u krizu igre i rezultata, nadam se da ćemo se izvući iz ovoga
VTŽ!
Kad će se oporaviti Ramović? Jazvić, Veselinović?
Ako se oni što skorije ne vrate, nećemo ovo valjati ni u narednim tekmama, vidi se da ovaj trio Zajmović-Čuki-Zec ostaje bez gasa.
Odoviću jednostavno nemam šta zamjeriti, on ne može ništa plaho mijenjati i improvizovati iz ovakvog trenutnog kadra, ista postava će igrati i za vikend protiv Goška (sa tim što je Pavić suspendovan, pa će vjerovatno opet Šehić uletiti tu) osim ako neko od ovih gore ne bude spreman.
Upali smo u krizu igre i rezultata, nadam se da ćemo se izvući iz ovoga

VTŽ!
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 26 sep 2018, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treba vratiti Krčmarevića...
Zec konjusina ne moze pogodit iz prvog puta nikad.
Ako nam sada nije jasno da je sve do prokletih igrača, onda mi nemamo o čemu pričati, niti ima kvaliteta, niti ima želje da se manjak kvaliteta nadoknadi.
Oda, izvinjavam se u njihovo ime.
Oda, izvinjavam se u njihovo ime.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Toliku zelju ovi bogalji na terenu imaju da su tri levela ispod Arezine i Vranjesa.
-
- Kontakt:
Najgoru utakmicu pod Odovicem i nismo izgubili. Idemo dalje.
Ma nema ovdje govora o manjku kvaliteta, ekipa koja rutinski uzme šampiona, ostvari najveću pobjedu u historiji na možda najtežem gostovanju u ligi, odigra sasvim solidan derbi sa puno puno tempa, trke i igre, nema tu loše ekipe.
Rekao sam već, moje mišljenje je da je ovo kontra ritam i pad forme glavnih igrača + povrede, yebala nas je pauza očigledno kad smo bili u finom zaletu, mislio sam da im je odmor neophodan, al' eto kako reče Oda neki bolje igraju kada ne odmaraju.
Samo primjer Krpića recimo, čovjek je totalno van ritma u zadnje dvije tekme, osim trčanja po terenu on kao i da ne igra, a znamo kako je igrao prije.
Šaban pregorio, Blagoje također, Hajdarević nema kontinuiteta, Čurjurić čak i nije toliko grohnuo koliko ne može sam kada dvojac iza njega igra loše, ostali suspendovani, Sinan još u fazi oporavka... Uglavnom zadnjih desetak dana sve nas je sastavilo
Rekao sam već, moje mišljenje je da je ovo kontra ritam i pad forme glavnih igrača + povrede, yebala nas je pauza očigledno kad smo bili u finom zaletu, mislio sam da im je odmor neophodan, al' eto kako reče Oda neki bolje igraju kada ne odmaraju.
Samo primjer Krpića recimo, čovjek je totalno van ritma u zadnje dvije tekme, osim trčanja po terenu on kao i da ne igra, a znamo kako je igrao prije.
Šaban pregorio, Blagoje također, Hajdarević nema kontinuiteta, Čurjurić čak i nije toliko grohnuo koliko ne može sam kada dvojac iza njega igra loše, ostali suspendovani, Sinan još u fazi oporavka... Uglavnom zadnjih desetak dana sve nas je sastavilo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
@Raonffa ovo je učestalo, dakle ne može uvijek biti krivo nešto deseto, ja sam se pomirio sa manjkom kvaliteta, ako je drugačije neka me razuvjere.
Kondicionom se sjetim najmilijim i nabijem i njega i njegove wow metode?
Kondicionom se sjetim najmilijim i nabijem i njega i njegove wow metode?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Mora se razmisliti o vracanju Arezine i Vranjesa ako bas moramo. Osakacenu ekipu ne mozemo dodatno sakatit.
- MocMahale444
Evo LjoZee, Rokoko i ja 7 dana off.
@Rokoko jel dil ili nije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hajmo do sljedece tekme za vikend. @MocMahale444
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 26 sep 2018, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Jest, al pusti da se večeras ispucamoMocMahale444 je napisao/la:Evo LjoZee, Rokoko i ja 7 dana off.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ne mogu da vjerujem kakvi degeni od igrača. Zbog kakve fudbalske predstave smo se smrzli na stadionu. Ljudi možete li mi reći jesmo li imali više od jednog šuta u okvir? Ja se sjećam kad je Zec opalio po golu i to je to. Niko nije zaslužio prolaznu ocjenu, neka idu u pič,ku materinu svi redom. Ljudi jel' realno koliko smo bezidejni bili, koliko smo lopti poklonili. Pa ovo je očajno, posljednji put smo možda ovako odigrali protiv Širokog kad ga je Veca dao. Saide govedo tuzlansko!
Šta ono bi na sjeveru na poluvremenu?
Šta ono bi na sjeveru na poluvremenu?
- MocMahale444
Jasta.Rokoko87 je napisao/la:Jest, al pusti da se večeras ispucamoMocMahale444 je napisao/la:Evo LjoZee, Rokoko i ja 7 dana off.
Gledaj nas pasa iz godine u godinu isto.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pucaj Rokoko veceras, a narednih 7 dana tisina. 

Dok je Ćelo u ekipi mi ćemo osvojiti sve osim trofeja!
Ne znam više, nisam pametan. ..
Ne znam više, nisam pametan. ..
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Odović: Nezadovoljan sam starijim igračima
- Zaista mi je teško u ovom trenutku jer smo odigrali najslabiju utakmicu otkako sam ja u Željezničaru u ovom mandatu. Znali smo kako Sloboda igra, jednostavno nema opravdanja što smo trenirali to da neutrališemo njihove najbolje strane, a nismo uspjeli. Nemam opravdanje. Toliko slabih pojedinaca. Vidjeli ste kako se uvukao strah u zadnju liniju, to je nevjerovatno. Čak i najiskusniji stariji igrači nisu bili na potrebnom nivou, pa mogu reći da smo na kraju sretno i dobro prošli, rekao je Odović, te dodao:
- Mladi igrači i titula ne ide jedno s drugim. Mali Šehić kod prvog kontakta, inače je potencijal, pogriješi. Nije još sazrio za ovako važne utakmice, ali naša nesreća je što su dvojica krilnih igrača povrijeđeni, Veselinović i Jazvić. Ne želim da se bavim na te stvari, mladi igrači su perspektivni, ali šta je sa starijim. Šta je sa zadnjom linijom. Praktično nije to to što radimo već dva mjeseca. Time sam nezadovoljan. I to stariji igrači. Kompletna zadnja linija i dva zadnja vezna. Šabanadžović je imao periode dobre igre, ali je pao u drugom dijelu jer je mlad. Imali smo šanse, ali to nije dovoljno za naše ambicije. Činjenica je da što prije moramo izaći iz ove krize. Nije bitno da li su dva-tri boda gore-dole, najvažnije je šta možeš.
Fudbaleri ne slušaju ono što im govori Odović, te je to jedan od glavnih problema ekipe Željezničara.
- Igrači ne slušaju šta kažem. Apsolutno ne. Igrači Slobode izlaze visoko, a da smo mi bili pravi, nakon pet tečnih kvalitetnih dodavanja bili bismo u šansi da damo gol, ali nismo uspjevali jer se bojimo. Svaka lopta je nazad. Oba beka ne žele da igraju, to je problem. Ja želim da igraju. Naši igrači su izgubili moral, izgubili su povjerenje u sebe. Sve što je gospodin Nalić naveo, mi nemamo to. Oni moraju prihvatiti rizik, oni nisu smjeli da prime loptu. Ovo je najbolji teren u regiji, umjesto da to oni iskoriste i da to bude naša prednost, to je bila naša slabost. Neke šanse smo stvorili, stvorimo šansu uklizavajući po desnoj strani. To je u odnosu na ono što radimo sve vrijeme malo, dodao je Odović i završio za kraj:
- Težak zadatak je pred utakmicu sa GOŠK-om. Toliko je stvari koje nisu bile dobre da su oni toga apsolutno svjesni, ali moramo dalje, moramo dići glavu. Ja mislim da gore od ove utakmice ne možemo, mislim da ćemo protiv GOŠK-a odigrati bolje, moram biti optimista. Ovi igrači su odigrali bolje utakmice, ali kada smo mi imali ovako dobru atmosferu i pozitivnu energiju. Vrlo su radni bili igrači, razumili smo se, ali malo po malo se upadne u krizu, a teže se izlazi iz nje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.