PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

High

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la High » 20 maj 2016, 00:49

:hmmmmm:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 maj 2016, 00:54

joker90 je napisao/la:Podrzao sam Radnik iz vise razloga. Zasluzili su vise trofej oni na celu sa Petrovicem nego seljadija na celu sa Husrefom i njegovim prostaklukom i primitivizmom. O Azmiru i arogantnim fufarama ovog foruma necu ni trositi rijeci. Mi evropu nismo zasluzili da igramo, tako da mi je drago da se necemo sramotiti ovo ljeto sa ovim jadnim igracima, a i jos veca sramota bi bila da mi Sloboda evropu donese. :sick:
Sloboda uz Zrinjski najferplej ekipa, sa najmanje zutih i crvenih :kafa:

U Radniku ima par seljacina kao braca Jakovljevic, Ostojic, Besirevic i najveci gurbet lige Secerovic. A uz to su pola utakmica pustili i prodali i kaze oni korektni.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 maj 2016, 00:56

@Joker vidis pije I to vode za brukanje po Europi ali nema sanse da mi je drazi **** Radnik uz duzno postovanje od Slobode da je vodi Hotić a ne Husref.
Nego znam da si samo kontriro ovim sto proizvode vime.

@Aerials zasto? Reklamu ti pucam jos si mi duzna par tisuca. Fina, postena ni nalik na macu! Sta jos zelis muzicku od Majkl Džeksona smooth criminal.

Amy are you okey, are you okey amy?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 maj 2016, 00:58

tuzlak1987 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Podrzao sam Radnik iz vise razloga. Zasluzili su vise trofej oni na celu sa Petrovicem nego seljadija na celu sa Husrefom i njegovim prostaklukom i primitivizmom. O Azmiru i arogantnim fufarama ovog foruma necu ni trositi rijeci. Mi evropu nismo zasluzili da igramo, tako da mi je drago da se necemo sramotiti ovo ljeto sa ovim jadnim igracima, a i jos veca sramota bi bila da mi Sloboda evropu donese. :sick:

U Radniku ima par seljacina kao braca Jakovljevic, Ostojic, Besirevic i najveci gurbet lige Secerovic. A uz to su pola utakmica pustili i prodali i kaze oni korektni.
Ima jer su sudije bile zaduzene da pripaze Zrinjsku citavu sezonu. Sta je tu nelogicno?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 maj 2016, 01:00

U te suplje price o prodaji ne ulazim, ljudi su se pametno okrenuli kupu za razliku od vas koji ste pokusali na silu na 2 fronta i zahvaljujuci tome ispusili foru. Celo odmarao igrace, vi ginete protiv nas u nebitnoj tekmi npr. Dovoljno mi je bilo pogledati ove dvije utakmice finala samo da vidim kakav je Petrovic gospodin i ljudina, a kako je Husref los gubitnik i seljacina kad ne ide voda na njegov mlin. U svim segmentima Radnik bio bolji i drago mi je da su uzeli svoj prvi trofej, a sto se vas tice dok je Sisoje tu nadam se da necete ocima vidjeti trofej, osim kao na Kosevu kad ste ga proslavili sa nama.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 20 maj 2016, 01:01

MocMahale444 je napisao/la:@Aerials zasto? Reklamu ti pucam jos si mi duzna par tisuca. Fina, postena ni nalik na macu! Sta jos zelis muzicku od Majkl Džeksona smooth criminal.
koliko je to hiljada? :hmmmmm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tripice
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tripice » 20 maj 2016, 01:02

Mogu li te zamolit da ne stavljas Zrinjski sa svojim baksuznim klubom u istu recenicu. Ne trebaju nam sihire sad pred europu. Hvala i sportski pozdrav
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 maj 2016, 01:02

Ma Radnik je nas rasuo kako god, ali je nidje veze govoriti da su nesto oni korektni. Prvo sto su pokvarili proljece u ligi sa ovim cuvanjem igraca. Kako bi bilo da su jos neki tako radili i djelili halal bodove.

A uz to su imali laksi put do finala preko Radnkog i Obarske i onaj penal protiv Sirokog.

Jednostavno kad te hoce hoce iako si gurbet :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 maj 2016, 01:05

[quote="tripice]
Mogu li te zamolit da ne stavljas Zrinjski sa svojim baksuznim klubom u istu recenicu. Ne trebaju nam sihire sad pred europu. Hvala i sportski pozdrav[/quote]

Ispasti cete kako god realno, previse su oni nosioci jaci :)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 maj 2016, 01:08

Aerials je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:@Aerials zasto? Reklamu ti pucam jos si mi duzna par tisuca. Fina, postena ni nalik na macu! Sta jos zelis muzicku od Majkl Džeksona smooth criminal.
koliko je to hiljada? :hmmmmm:
4000 crvenih krvnih zrnaca.
Nije Beg cicija :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 maj 2016, 01:09

Ovaj pljuje Husrefa, a navijac Sarajeva. Covjek im titulu uzeo i kao igra i kao trener. Is this a real life?

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 20 maj 2016, 01:09

tripice je napisao/la: Mogu li te zamolit da ne stavljas Zrinjski sa svojim baksuznim klubom u istu recenicu. Ne trebaju nam sihire sad pred europu. Hvala i sportski pozdrav
Sportski pozdrav!
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 maj 2016, 01:10

tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj pljuje Husrefa, a navijac Sarajeva. Covjek im titulu uzeo i kao igra i kao trener. Is this a real life?
Pljuvanje sto kazem ociglednu stvar, da se ponasao kao zadnji primitivac u ove dvije utakmice finala? Na kraju je i iskljucen zbog njegovog jezika.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 20 maj 2016, 01:12

MocMahale444 je napisao/la: 4000 crvenih krvnih zrnaca.
sića. Pošalji mi broj računa. :kafa:

High

Post Postao/la High » 20 maj 2016, 01:13

Цнсɖѣ, Хɣсϸєфє!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 maj 2016, 01:13

joker90 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj pljuje Husrefa, a navijac Sarajeva. Covjek im titulu uzeo i kao igra i kao trener. Is this a real life?
Pljuvanje sto kazem ociglednu stvar, da se ponasao kao zadnji primitivac u ove dvije utakmice finala? Na kraju je i iskljucen zbog njegovog jezika.
Sutio bi i on ko Vinko da mu sudije sude korektno..

A uz to covjek je Janjarac, takvi su oni :)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 maj 2016, 01:15

tripice je napisao/la: Mogu li te zamolit da ne stavljas Zrinjski sa svojim baksuznim klubom u istu recenicu. Ne trebaju nam sihire sad pred europu. Hvala i sportski pozdrav
Sloboda prošle sezone na proslavi titule Sarajeva i blizu dodirivanju trofeja. Sarajevo sljedeće sezone ne može meda.
Sloboda ove sezone na proslavi titule Zrinjskog i blizu dodirivanja trofeja...
:kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 maj 2016, 01:16

Aerials je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: 4000 crvenih krvnih zrnaca.
sića. Pošalji mi broj računa. :kafa:
Jos da se DoeTz naljuti pa I taj belaj!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 20 maj 2016, 01:17

Samo želim da ti platim za pošteno odrađen posao. Ne volim da ostajem dužna. :think:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 maj 2016, 01:19

wobly92 je napisao/la:
Sloboda prošle sezone na proslavi titule Sarajeva i blizu dodirivanju trofeja. Sarajevo sljedeće sezone ne može meda.
Sloboda ove sezone na proslavi titule Zrinjskog i blizu dodirivanja trofeja...
:kafa:
.. Zrinjski ne moze nista.

To samo dokazuje kakvi ste baksuzi i da vas covjek ne treba ni u putu sresti. :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.