PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda uz Zrinjski najferplej ekipa, sa najmanje zutih i crvenihjoker90 je napisao/la:Podrzao sam Radnik iz vise razloga. Zasluzili su vise trofej oni na celu sa Petrovicem nego seljadija na celu sa Husrefom i njegovim prostaklukom i primitivizmom. O Azmiru i arogantnim fufarama ovog foruma necu ni trositi rijeci. Mi evropu nismo zasluzili da igramo, tako da mi je drago da se necemo sramotiti ovo ljeto sa ovim jadnim igracima, a i jos veca sramota bi bila da mi Sloboda evropu donese.

U Radniku ima par seljacina kao braca Jakovljevic, Ostojic, Besirevic i najveci gurbet lige Secerovic. A uz to su pola utakmica pustili i prodali i kaze oni korektni.
- MocMahale444
@Joker vidis pije I to vode za brukanje po Europi ali nema sanse da mi je drazi **** Radnik uz duzno postovanje od Slobode da je vodi Hotić a ne Husref.
Nego znam da si samo kontriro ovim sto proizvode vime.
@Aerials zasto? Reklamu ti pucam jos si mi duzna par tisuca. Fina, postena ni nalik na macu! Sta jos zelis muzicku od Majkl Džeksona smooth criminal.
Amy are you okey, are you okey amy?
Nego znam da si samo kontriro ovim sto proizvode vime.
@Aerials zasto? Reklamu ti pucam jos si mi duzna par tisuca. Fina, postena ni nalik na macu! Sta jos zelis muzicku od Majkl Džeksona smooth criminal.
Amy are you okey, are you okey amy?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- amazon
- Kontakt:
Ima jer su sudije bile zaduzene da pripaze Zrinjsku citavu sezonu. Sta je tu nelogicno?tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda uz Zrinjski najferplej ekipa, sa najmanje zutih i crvenihjoker90 je napisao/la:Podrzao sam Radnik iz vise razloga. Zasluzili su vise trofej oni na celu sa Petrovicem nego seljadija na celu sa Husrefom i njegovim prostaklukom i primitivizmom. O Azmiru i arogantnim fufarama ovog foruma necu ni trositi rijeci. Mi evropu nismo zasluzili da igramo, tako da mi je drago da se necemo sramotiti ovo ljeto sa ovim jadnim igracima, a i jos veca sramota bi bila da mi Sloboda evropu donese.![]()
U Radniku ima par seljacina kao braca Jakovljevic, Ostojic, Besirevic i najveci gurbet lige Secerovic. A uz to su pola utakmica pustili i prodali i kaze oni korektni.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
U te suplje price o prodaji ne ulazim, ljudi su se pametno okrenuli kupu za razliku od vas koji ste pokusali na silu na 2 fronta i zahvaljujuci tome ispusili foru. Celo odmarao igrace, vi ginete protiv nas u nebitnoj tekmi npr. Dovoljno mi je bilo pogledati ove dvije utakmice finala samo da vidim kakav je Petrovic gospodin i ljudina, a kako je Husref los gubitnik i seljacina kad ne ide voda na njegov mlin. U svim segmentima Radnik bio bolji i drago mi je da su uzeli svoj prvi trofej, a sto se vas tice dok je Sisoje tu nadam se da necete ocima vidjeti trofej, osim kao na Kosevu kad ste ga proslavili sa nama.tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda uz Zrinjski najferplej ekipa, sa najmanje zutih i crvenihjoker90 je napisao/la:Podrzao sam Radnik iz vise razloga. Zasluzili su vise trofej oni na celu sa Petrovicem nego seljadija na celu sa Husrefom i njegovim prostaklukom i primitivizmom. O Azmiru i arogantnim fufarama ovog foruma necu ni trositi rijeci. Mi evropu nismo zasluzili da igramo, tako da mi je drago da se necemo sramotiti ovo ljeto sa ovim jadnim igracima, a i jos veca sramota bi bila da mi Sloboda evropu donese.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
koliko je to hiljada?MocMahale444 je napisao/la:@Aerials zasto? Reklamu ti pucam jos si mi duzna par tisuca. Fina, postena ni nalik na macu! Sta jos zelis muzicku od Majkl Džeksona smooth criminal.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Mogu li te zamolit da ne stavljas Zrinjski sa svojim baksuznim klubom u istu recenicu. Ne trebaju nam sihire sad pred europu. Hvala i sportski pozdravtuzlak1987 je napisao/la:Sloboda uz Zrinjski najferplej ekipa, sa najmanje zutih i crvenihjoker90 je napisao/la:Podrzao sam Radnik iz vise razloga. Zasluzili su vise trofej oni na celu sa Petrovicem nego seljadija na celu sa Husrefom i njegovim prostaklukom i primitivizmom. O Azmiru i arogantnim fufarama ovog foruma necu ni trositi rijeci. Mi evropu nismo zasluzili da igramo, tako da mi je drago da se necemo sramotiti ovo ljeto sa ovim jadnim igracima, a i jos veca sramota bi bila da mi Sloboda evropu donese.![]()
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Radnik je nas rasuo kako god, ali je nidje veze govoriti da su nesto oni korektni. Prvo sto su pokvarili proljece u ligi sa ovim cuvanjem igraca. Kako bi bilo da su jos neki tako radili i djelili halal bodove.
A uz to su imali laksi put do finala preko Radnkog i Obarske i onaj penal protiv Sirokog.
Jednostavno kad te hoce hoce iako si gurbet
A uz to su imali laksi put do finala preko Radnkog i Obarske i onaj penal protiv Sirokog.
Jednostavno kad te hoce hoce iako si gurbet

- tuzlak1987
- Kontakt:
[quote="tripice]
Mogu li te zamolit da ne stavljas Zrinjski sa svojim baksuznim klubom u istu recenicu. Ne trebaju nam sihire sad pred europu. Hvala i sportski pozdrav[/quote]
Ispasti cete kako god realno, previse su oni nosioci jaci
Mogu li te zamolit da ne stavljas Zrinjski sa svojim baksuznim klubom u istu recenicu. Ne trebaju nam sihire sad pred europu. Hvala i sportski pozdrav[/quote]
Ispasti cete kako god realno, previse su oni nosioci jaci

- MocMahale444
4000 crvenih krvnih zrnaca.Aerials je napisao/la:koliko je to hiljada?MocMahale444 je napisao/la:@Aerials zasto? Reklamu ti pucam jos si mi duzna par tisuca. Fina, postena ni nalik na macu! Sta jos zelis muzicku od Majkl Džeksona smooth criminal.
Nije Beg cicija

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj pljuje Husrefa, a navijac Sarajeva. Covjek im titulu uzeo i kao igra i kao trener. Is this a real life?
Sportski pozdrav!tripice je napisao/la: Mogu li te zamolit da ne stavljas Zrinjski sa svojim baksuznim klubom u istu recenicu. Ne trebaju nam sihire sad pred europu. Hvala i sportski pozdrav
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Pljuvanje sto kazem ociglednu stvar, da se ponasao kao zadnji primitivac u ove dvije utakmice finala? Na kraju je i iskljucen zbog njegovog jezika.tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj pljuje Husrefa, a navijac Sarajeva. Covjek im titulu uzeo i kao igra i kao trener. Is this a real life?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sića. Pošalji mi broj računa.MocMahale444 je napisao/la: 4000 crvenih krvnih zrnaca.
Nije Beg cicija

Цнсɖѣ, Хɣсϸєфє!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sutio bi i on ko Vinko da mu sudije sude korektno..joker90 je napisao/la:Pljuvanje sto kazem ociglednu stvar, da se ponasao kao zadnji primitivac u ove dvije utakmice finala? Na kraju je i iskljucen zbog njegovog jezika.tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj pljuje Husrefa, a navijac Sarajeva. Covjek im titulu uzeo i kao igra i kao trener. Is this a real life?
A uz to covjek je Janjarac, takvi su oni

Sloboda prošle sezone na proslavi titule Sarajeva i blizu dodirivanju trofeja. Sarajevo sljedeće sezone ne može meda.tripice je napisao/la: Mogu li te zamolit da ne stavljas Zrinjski sa svojim baksuznim klubom u istu recenicu. Ne trebaju nam sihire sad pred europu. Hvala i sportski pozdrav
Sloboda ove sezone na proslavi titule Zrinjskog i blizu dodirivanja trofeja...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MocMahale444
Jos da se DoeTz naljuti pa I taj belaj!Aerials je napisao/la:sića. Pošalji mi broj računa.MocMahale444 je napisao/la: 4000 crvenih krvnih zrnaca.
Nije Beg cicija
Samo želim da ti platim za pošteno odrađen posao. Ne volim da ostajem dužna. 

- Thetraphak1921
- Kontakt:
.. Zrinjski ne moze nista.wobly92 je napisao/la:Sloboda prošle sezone na proslavi titule Sarajeva i blizu dodirivanju trofeja. Sarajevo sljedeće sezone ne može meda.tripice je napisao/la: Mogu li te zamolit da ne stavljas Zrinjski sa svojim baksuznim klubom u istu recenicu. Ne trebaju nam sihire sad pred europu. Hvala i sportski pozdrav
Sloboda ove sezone na proslavi titule Zrinjskog i blizu dodirivanja trofeja...
To samo dokazuje kakvi ste baksuzi i da vas covjek ne treba ni u putu sresti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.