FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 20 nov 2012, 21:37

Potpuno nezainteresovano djeluju :!: :|

Kao da imaju vodstvo od tri gola razlike i osiguranu prvu poziciju u grupi, upravo se tako ponasaju na terenu.
Bez obzira na manjak igraca, Valencia pruza izuzetno jak otpor, u nekoliko navrata su opasno zaprijeili, dok na drugoj strani osim onog suta Pizzara nista nije vrijedno pomena.

Ribery pored Feghoulija tesko igra, nema potpore od strane Alabe, ili ima ali je ona vrlo slaba.
Sve mi se cini da su kondicijski puno slabiji od bilo kog protivnika.

Crveni je zasluzen, iako sam poprilicno siguran da Barragan ne bi zavrsio ranije utakmicu da je neki drugi sudija koji ne dolazi iz Engleske.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 nov 2012, 21:50

Moramo da ga damo do 60. minute. :mrgreen:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 20 nov 2012, 22:00

Hajde imam vas na kladari....69% posjeda lopte...mozete vi to!!!!!!! :mrgreen:

Klare

Post Postao/la Klare » 20 nov 2012, 22:06

vadi kloca iz igre! :evil:
izgubićemo utakmicu yebem ti orangutana da ti yebem! :evil:
sa igračem manje igraju, al' **** kad kod nas pored tog što igramo sa igračem manje, nego pritom još imamo i smetalo na terenu. :evil:
pu, pu, pu :evil: :evil: :evil:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 nov 2012, 22:09

samosarajvo je napisao/la:Hajde imam vas na kladari....69% posjeda lopte...mozete vi to!!!!!!! :mrgreen:
Bas zbog toga ne mozemo, a sada ako bolje pogledas kako je Valencia disciplinovano postavljena u odbrani nakon sto su ostali sa igracem manje, i pri tome kako prijete iz kontre i polukontre, onda ce ti biti jasno zasto ti to govorim.
Jos kada tu dodas sporu tranziciju kod Bayerna...hm :? Tesko se moze ovdje do 3 boda ;)
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 21 nov 2012, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 nov 2012, 22:20

**** cemo sad i bod izvuc ;)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 nov 2012, 22:23

Vjerovatno smo zbog ovog odmarali igrace protiv Nuremberga 8-)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 nov 2012, 22:23

Bilall je napisao/la:Vjerovatno smo zbog ovog odmarali igrace protiv Nuremberga 8-)
evo mullera :D

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 nov 2012, 22:25

NYKnicks Fan je napisao/la:
Bilall je napisao/la:Vjerovatno smo zbog ovog odmarali igrace protiv Nuremberga 8-)
evo mullera :D
Ma jbg opet nisam zadovoljan :?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 nov 2012, 22:26

Juppu pi.ckurino!

Muller nas cupa iz go.vana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 nov 2012, 22:27

Slabo je sve ovo vcrs, imamo igraca vise sat vremen, a ne mozemo nista, ubise nas ljudi u 2 poluvremenu. Dobro je ako i ovako zavrsi.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 20 nov 2012, 22:42

Slazem se sa Omerbavarac, kao da vec vodimo ono pa eto malo dodave. Sto se tice Riberya vec je najavljeno da ce igrati iako nije bas sto posto spreman, imao je on podrsku Alabe kolko tolko al iskljucivo nije u igri bio nas Riba jednostavno mu je nest drugo bilo na pameti , mozda i to sto nije sto posto oporavljen... Lijepo Gomez pusta za Mullera i 1-1 :)

Ja sam zadovoljan bodom , prolazimo kao prvi to je bio cilj :) Imali smo ta dodavanja ne znam u kojoj minuti ono smo imali 406 dodavanja a oni nest preko 150 cccc :P:P Idemo samljet Hanover :P
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 nov 2012, 22:47

Na pocetku sam rekao da bih bio zadovoljan sa bodom, ali kad vidim kako se situacija odvijala ne mogu se oteti dojmu da smo zaluzili poraz, sto bi ujedno bio jedan veliki samar za cijelu ekipu i upravu.
Sramotna predstava a moze se puno bolje, sto su pokazali nakon primljenog gola.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 20 nov 2012, 22:50

Omerbavarac je napisao/la:Na pocetku sam rekao da bih bio zadovoljan sa bodom, ali kad vidim kako se situacija odvijala ne mogu se oteti dojmu da smo zaluzili poraz, sto bi ujedno bio jedan veliki samar za cijelu ekipu i upravu.
Sramotna predstava a moze se puno bolje, sto su pokazali nakon primljenog gola.

Bas takoo, ali eto prosli smo dalje, sad je najbitnije uzet Hanover i nastavit gdje smo stali, ev pogledam ovog ,,sampiona,, chelsea pa ubi ih Juve ccc.. Mi barem se znamo izvuc :)
FC Bayern !!!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 20 nov 2012, 22:55

Omerbavarac je napisao/la:Juppu pi.ckurino!
Slažem se, i to iz glavnog razloga :arrow: 40 mil. men mora igrati.
Yebo li ih u šupak, evo neću da lažem, lik ima jedno, to je skok igra, znači vazdušni dueli, eto neću lagati biću potpuno iskren,
ostalo :roll: , pa u p.ičku materinu gdje nisam za Bayern pa da se malo smijem ovom ispljuvku 40 mil. :x , kud nisam p.rčim li svaku tu paru datu za ovog manekena,
pa vjerujete li da nisam mogao ni sanjati da će neko iz naših redova ovoliko meni i ovako slabe živce trgati :x ,
ne mogu da vjerujem, na drugoj sam planeti, toliko me daleko ovaj daleko iz svih pozitivnih misli izbacio.

Umalo crveni na kraju da popije, kud li ne pocrveni srećo moja,
što mi barem tu želju ne ispuni :x ,
što mi Bayern srcu priraste, pa sada moram plakati, psovati,
i to zbog jednog transfera, zbog nakarade fudbalera veznih.

Lik veze s vezom nema,
slušajte Timko je zastarjeli oblik šestice, dakle on je odličan, ali
takav zastarjeli oblik nam ne treba,
a ova slina treba, slina koja pogurati loptu ne zna, slinćo koji luta, protivnicima svane kada ga ugledaju,
a meni mrak na oči, oj jadu, jadu, šta dočekah da gledam u preporodu Bayerna.

Ova karika je toliko slaba da Bayern s njim u ekipi apsolutno nigdje nije favorit,
igramo yebeno sa smetalom u ekipi, oćerajte ga mamu li mu,
oćerajte poganćera naše igre,
garantujem izbacite ga iz ekipe, pobjeda je naša.

Huh, sreća dođe taj gol,
Marianovo ostavljanje lopte za Muller 8-) , jeste li uopće svjesni koji perverzluk je u onom potezu,
pa ono je klasa jednostavno rečeno.

Jupko, jupko izmjene, izmjene,
onaj trči, a ustvari puzi i kloca ostavlja na terenu,
vanka Pizaro, doduše ni Kroos nije igrao, ali zašto nije igrao znamo mi koji znamo.

Prvo mjesto je tu, sva sreća, možemo da odahnemo, ovo je sramotna predstava bila.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 nov 2012, 23:03

A i vi ste pisali kako ce Bayern rasturiti Valenciu na proste faktore.
Klasicno podcijenjivanje jednog evropskog giganta koji je igrao poprilicno oslabljen ( neigranjem jednog od boljih igraca ) i plus jos crveni karton.

Dobra stvar je sto prolaze obje ekipe ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 nov 2012, 23:07

M4kaveli je napisao/la:A i vi ste pisali kako ce Bayern rasturiti Valenciu na proste faktore.
Klasicno podcijenjivanje jednog evropskog giganta koji je igrao poprilicno oslabljen ( neigranjem jednog od boljih igraca ) i plus jos crveni karton.

Ajd ne baljezgaj ba kakvo podcjenjivanje o cemu ti?
Da ne sirim puno sve ste vidjeli,protiv bunkera nemamo rijesenja i to je to.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 nov 2012, 23:08

M4kaveli je napisao/la:A i vi ste pisali kako ce Bayern rasturiti Valenciu na proste faktore.

Kade se nekome obratis sa VI, onda si se obratio mnozini.
Sledeci puta kada hoces tako nesto da izneses na forum, onda bi dobro bilo da citiras one koji su to pisali ;)

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 20 nov 2012, 23:11

Dragi Jupp, poštujem te kao trenera i cijenim tvoje uspjehe. Na kraju sezone, siguran sam, podići ćemo neki trofej. Moj osobni tipp je Bundesliga. I zbog toga sam već sada zahvalan tvojem radu.

No, kako vrijeme prolazi sve više i više sam siguran da ovaj Bayern MOŽE i MORA bolje, puno bolje. Da li ti možeš izvući iz ove ekipe maksimum ostaje veliko pitanje. Nekako sam uvjeren da ova ekipa može više, igrački to može izgledati puno bolje a protiv bunkera to svakako mora izgledati bolje, neopisivo bolje. Prekidi? Cijela Njemačka nam se smije.

Da sad ne duljim, iako bih mogao napisati barem jedan roman koliko sam frustriran, bilo je toliko grešaka danas da je neutralni navijač mogao reći s pravom da ovaj Bayern nema šanse da osvoji Ligu Prvaka.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 nov 2012, 23:14

Stefan Effenberg je napisao/la:Prekidi? Cijela Njemačka nam se smije.
Bravo! Uskoro cu napraviti jednu statistiku po sezoni, vezano za skok igru i prekide ;)
Cesce nam pisi.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.