previse trazio na treninzima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prelomni trenutak na razgovoru za posao je kad je pokazao diplomu Misketu iz završenog sedmodnevnog kursa informatike u Velenju. Šansa da se takav kapacitet dovede na klupu našeg kluba se nije mogla propustiti.Virtu4l je napisao/la:Ne znam za priručnike i knjige, ali znam da je majstor za Power Point, ma za čitav Office paket.
Nije vise...grbavicka je napisao/la:jel bakrac i dalje suspendovan?
Mislim da ce uraditi do utakmice, ali nije to toliko neophodno.... Ima jos 15tak neophodnih radova koje se moraju zavrsiti sto je UEFA dala uslovnide je napisao/la:Pa svi smo mi znali po sastavu da će teško biti proći u naredni krug takmičenja uistinu bilo bi veliko iznenađenje. Ostaje možda žal za još kojom utakmicom u ovom takmičenju upravo radi vih mladih igrača da skupe i oni zlatna vrijednih minuta u seniorskom fudbalu. Žalosno je i zabrinjavajuće da mi nemamo napadača osim Krpića.
Čitam da se pristupa radovima postavljanja ježeva ali šta je sa hibridnom travom koja se valjda trebala postaviti do utakmice sa Irskom. Hoće li biti išta od toga ili se i to odgađa kao i krov?
Sinoć su njih trojica djelovali pogubljeno zato što nijedan ne zna prema naprijed, ali meni se baš svidio, mogli bismo probati sa njim, Blagim i Ćurjurićem jedan mečirfo je napisao/la:Osmanovic je zreo za dobijanje vise sansi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.