Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
a sta onda rec za ovajanelbavarac je napisao/la:Strasan link![]()
najezio sam se majke mi
Klare je napisao/la: Martinez, šta još da kažem sem da lik ne zna igrati lopte.
Lutanje po terenu možemo svesti pod neuigranost, iako je tu već 3 mjeseca, no dobro, eto navikavanje na novi sistem nek bude.
Eh ono što je razočaravajuće jesu ti dueli, lik je prespor, duela bez faula ne može da dobije, olako mu bježe i ne tako brzi nogometaši,
nepromišljen, koči našu igru, zabušava,
usporava, dok prebaci s jedne noge na drugu, malo je zavrne,
duge lopte dosta spore olako bivaju presječene,
a još pri osnovnim dodavanjima te njegove lopte imaju jako nezgodan felš, tako da naši pri prijemu gube 3 desetinke, što je u ovom fudbalu veliki gubitak.
I da, šta smo to uspjeli otkako je ušao u igru, veliko ništa, igrač manje, Timko je klasa iznad, koliko god neke to bilo sram priznati.![]()
Kroos i Alaba su svoje davno pokazalischweinsteiger je napisao/la:sta reci za Kroosa,Alabu onda?,
utakmica slaba, pa šta, već sljedeća će biti na vrhunskom nivou što se tiče s njihove strane,
a ko kaže da Španac vrijedi i 15 znaj da laže, a trenutne igre su na nivou ma da ne kažem,
sreća pa su ostale pozicije ono sama svjetska krema, pa nadoknađuju ovo njegovo,
pa u tim utakmicama ni sa Ottlom ne bi loše izgledali.
effe_sa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sila nebeska![]()
Igraju obojica: Neuer-Lahm-Dante-Alaba-Stuber - Martinez-Schweini - Muller-Kroos-Ribery - Mandzo.bavaraccccc je napisao/la:Valjda Jupp nece i veceras odmarati bilala i lahma za sljedece kolo u bundesliginesposobni idiot,bez razloga smo izgubili 2 boda,zna se koliko je zafrkano gostovanje kod "komsija" i opet pravi nekakve gluposti,da je dao pola sata bilalu utakmica bi se resila u nasu korist...ovako veceras ulazimo sa blagim strahom u kostima i ako izgubimo ili cak nerjesimo to ce zasigurno biti znak krize...nadati se je demoliranju..pozzz svim bavarcima..
nadam se da ce dobiti barem 20 minuta,vakat je da se polako uvodi u tezi ritam..don_burza je napisao/la:
Zvijer ceka da bude pustena
Ma nije, nego ti mene nisi najbolje skontao.schweinsteiger je napisao/la:sam si sebe demantirao.
A šta očekivati kada ga se gurne u grotlo Traforda, Bernabea, Kamp Noa...schweinsteiger je napisao/la: ocekivati od neadaptiranog Spanca kad ga se gurne u grotlo Minhenskog derbija?
A da ti kažem niko sretniji od mene, samo, samo...schweinsteiger je napisao/la:Martinezu treba kontinuitet da bi mogao pokazati sve sto zna i ubrzo ce se to i desiti,a ja cu biti i vise nego sretan da ti kazem da nisi bio upravu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.