FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 19 nov 2012, 20:53

Strasan link :o :o najezio sam se majke mi

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 nov 2012, 21:44

anelbavarac je napisao/la:Strasan link :o :o najezio sam se majke mi
a sta onda rec za ovaj :) " onclick="window.open(this.href);return false;
Ta tekma je bila 31.03.2012. i pobjeda golom Robbena...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 19 nov 2012, 22:43

neuer u konkurenciji za najboljeg golmana na svijetu.uz njega tu su jos gianluigi buffon,iker casillas,joe hart i petr cech

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 19 nov 2012, 23:26

Klare je napisao/la: Martinez, šta još da kažem sem da lik ne zna igrati lopte.
Lutanje po terenu možemo svesti pod neuigranost, iako je tu već 3 mjeseca :roll: , no dobro, eto navikavanje na novi sistem nek bude.

Eh ono što je razočaravajuće jesu ti dueli, lik je prespor, duela bez faula ne može da dobije, olako mu bježe i ne tako brzi nogometaši,
nepromišljen, koči našu igru, zabušava,
usporava, dok prebaci s jedne noge na drugu, malo je zavrne,
duge lopte dosta spore olako bivaju presječene,
a još pri osnovnim dodavanjima te njegove lopte imaju jako nezgodan felš, tako da naši pri prijemu gube 3 desetinke, što je u ovom fudbalu veliki gubitak.

I da, šta smo to uspjeli otkako je ušao u igru, veliko ništa, igrač manje, Timko je klasa iznad, koliko god neke to bilo sram priznati. ;)
schweinsteiger je napisao/la:sta reci za Kroosa,Alabu onda?
Kroos i Alaba su svoje davno pokazali ;) ,
utakmica slaba, pa šta, već sljedeća će biti na vrhunskom nivou što se tiče s njihove strane,
a ko kaže da Španac vrijedi i 15 znaj da laže, a trenutne igre su na nivou ma da ne kažem,
sreća pa su ostale pozicije ono sama svjetska krema, pa nadoknađuju ovo njegovo,
pa u tim utakmicama ni sa Ottlom ne bi loše izgledali.

govoris za Martineza da se mozda nije u potpunosti navikao i onda standardno dobre igrace izvlacis tim' kako je utakmica slaba.
sam si sebe demantirao.
sta ocekivati od neadaptiranog Spanca kad ga se gurne u grotlo Minhenskog derbija?

Martinezu treba kontinuitet da bi mogao pokazati sve sto zna i ubrzo ce se to i desiti,a ja cu biti i vise nego sretan da ti kazem da nisi bio upravu :)
#miasanmia

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 nov 2012, 03:00

A win or a draw might put us through, but the important thing is to qualify as group winners.

Roberto Soldado is a great player who I know very well. He is a great goalscorer but Valencia have other great offensive players like Jonas and Nelson Valdez. We are very strong defensively, but we have to be very careful.

We are very happy with [Spanish defensive midfielder] Javi Martínez. We have to forget how much he cost and continue the integration process so he can play at the highest European level. His team-mates speak very highly of him, and the captain has acknowledged that it is the type of player that the team needed.

There are several things that differ about the German and Spanish leagues. The stadiums here are newer and friendly; the economic situation and the standard of the Bundesliga has improved a lot, and you can see that in the German clubs' UEFA Champions League and the UEFA Europa League performances. The atmosphere in German stadiums is great and they are almost always full.
Izjava Yuppa pred mec sa Valenciom.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 nov 2012, 09:35

Očekivani sastavi za večerašnji meč na Mestalli ;)

slikaslika

Olijeva kolumna i najava meča ;)

slikaslika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 20 nov 2012, 14:04

effe_sa je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sila nebeska :D :D
slika

Prava sila nebeska " onclick="window.open(this.href);return false;

slika
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 nov 2012, 16:17

http://www.hrsport.net/vijesti/450834/n ... -operiran/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 20 nov 2012, 17:16

Valjda Jupp nece i veceras odmarati bilala i lahma za sljedece kolo u bundesligi :evil: nesposobni idiot,bez razloga smo izgubili 2 boda,zna se koliko je zafrkano gostovanje kod "komsija" i opet pravi nekakve gluposti,da je dao pola sata bilalu utakmica bi se resila u nasu korist...ovako veceras ulazimo sa blagim strahom u kostima i ako izgubimo ili cak nerjesimo to ce zasigurno biti znak krize...nadati se je demoliranju..pozzz svim bavarcima..
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 nov 2012, 17:25

bavaraccccc je napisao/la:Valjda Jupp nece i veceras odmarati bilala i lahma za sljedece kolo u bundesligi :evil: nesposobni idiot,bez razloga smo izgubili 2 boda,zna se koliko je zafrkano gostovanje kod "komsija" i opet pravi nekakve gluposti,da je dao pola sata bilalu utakmica bi se resila u nasu korist...ovako veceras ulazimo sa blagim strahom u kostima i ako izgubimo ili cak nerjesimo to ce zasigurno biti znak krize...nadati se je demoliranju..pozzz svim bavarcima..
Igraju obojica: Neuer-Lahm-Dante-Alaba-Stuber - Martinez-Schweini - Muller-Kroos-Ribery - Mandzo.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 nov 2012, 17:26

slika

Zvijer ceka da bude pustena
Thomas Müller - Fußballgott

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 20 nov 2012, 17:30

don_burza je napisao/la:slika

Zvijer ceka da bude pustena
nadam se da ce dobiti barem 20 minuta,vakat je da se polako uvodi u tezi ritam.. :D
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Klare

Post Postao/la Klare » 20 nov 2012, 18:49

schweinsteiger je napisao/la:sam si sebe demantirao.
Ma nije, nego ti mene nisi najbolje skontao.
schweinsteiger je napisao/la: ocekivati od neadaptiranog Spanca kad ga se gurne u grotlo Minhenskog derbija?
A šta očekivati kada ga se gurne u grotlo Traforda, Bernabea, Kamp Noa... :?
Mali ne zna igrati i tu sva priča počinje i završava. ;)
schweinsteiger je napisao/la:Martinezu treba kontinuitet da bi mogao pokazati sve sto zna i ubrzo ce se to i desiti,a ja cu biti i vise nego sretan da ti kazem da nisi bio upravu :)
A da ti kažem niko sretniji od mene, samo, samo... :?
Da li da žrtvujemo našu bodovnu prednost, naše igre zbog tog kontinuiteta, a pod velikim upitnikom biti da li će ikada postići ono što se očekuje od jednog prosječnog nogometaša Bayerna? :?:
Timkanu nije lako, jer možete misliti kako se osjeća kada iskusni lisac grije klupu dosta slabijem.
Iste stvari je proživljavao Pizaro, kada je baš zbog tog kontinuiteta morao grijati mjesto umjesto Podolskog.
Apsolutno yebeno ista situacija. :x

Gusta aut :x , prčiš mu sad nam valja ovog još češće gledati. :evil:
Konačna vijest da je završio ovu godinu, krajem decembra će biti fit, t.j.spreman za januarske pripreme.
Ova povreda se nekako u tišini desila, slabo je ko to ozbiljno shvatao, al' ispostavi se da je malo ozbiljnije.

A Gomez 8-) , pa šta reći što nisam već rekao.
Njegovim povratkom dobijamo nevjerovatnu dodatnu moć.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 20 nov 2012, 19:15

Bit ce jako zanimljivo veceras, posebno kako ce se snaci zajedno Dante i Holger, da li ce to da frcera :),ja mislim da ce to biti skakljivo. Evo BATE gubi na poluvremenu, ne bi me iznenadio veceras remi 1:1;) ,ali nadam se pobjedi :mrgreen: . Hmm taj Martinez mozda bash veceras pokaze sve svoje umjece i caroliju :? 8-) .

@bajern stotina de tu slicicu rijesi , ja imam autorsko pravo na nju :P
VOLIM BAYERN

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 20 nov 2012, 19:41

Bice sigurno fantasticna utakmica :) bas kao sto je vec spomenuto eto i taj Bate gubi, al tek ce da gubi kad dodje na AA :):) Nista znaci nama bi i remi fino dosao, ma da mi mozemo ovo uzet lijepo :) Ali et nek bude i remi , u zadnjem kolu cisto Batea nabit nogom onako iz koljena :P
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 nov 2012, 20:03

Ja bih definitivno bio zadovoljan sa podjelom bodova, jer to nama najvise ide na ruku, tako da ce me sve osim poraza usreciti.

Vjerujem da ekipa moze odigrati kako najbolje zna, iako su Spanci u posljednje vrijeme dosta dominantni na svom terenu gdje vise od 10 utakmica ne znaju za poraz.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 nov 2012, 20:27

Neuer-Lahm-Dante-Badstuber-Alaba-Martinez-Bastian-Muller-Kroos-Ribery-Pizzarro
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 nov 2012, 20:30

Najjace u ovom trenutku sto imamo.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 20 nov 2012, 20:34

gledaj klupe :mrgreen:
starke, tymo, van buyten, rafinha, mandžo, gomez, shaqiri.

+ boateng, gustavo, robben...
ubice.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 20 nov 2012, 20:59

nakon dugo vermena konacno mogu pogledati utakmicu bayerna na tv-u

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.