RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 26 mar 2014, 19:04

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma trebamo se skupit otic u klub i yebat im mater svima. Sta je vise usta im se popisam sta je vise :twisted:
pastrmko vjeruj mi odmah nakon prvenstva skupština i karte na stol, pa da vidimo ko je za jak Velež, a ko za prosječan i šibicarski Velež, pa kud puklo da puklo, pa makar i ispali kao što neko reče.

Ovako više ne ide.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 mar 2014, 19:13

Yebem ti sve,da ti yebem!
I kako proglasiti ovu sezonu?Uspješnom,neuspješnom,prosječnom?
Ja bih rekao ****,eto kakvom.Svaka čast Čeliku,ali ako nakon 0:0 u zenici,ne možemo dalje...bolje i da nismo nikako.Bili bolji u obadvije utakmice,ove polusezone kao i u prvom dijelu odigrali silu dobrih utakmica,ali uvijek 0:0,1:1,minimalna pobjeda ili poraz i sredina tablice.Trebali dobiti Sarajevo kući,trebali uzeti Borca vani,zrinjskog isto,trebali svašta nešto ali uvijek kurko.Pohvale nas...odigrali ste dobro i hrabro i tako mi dobro i hrabro 7. mjesto i bez polufinala kupa.Još jedna zakurac sezona.Koje tehničare trebaš imati da bi imao efikasnu ekipu bez klasičnog centarfora?Ma,to ne može niko,pa ni mi.
Igračima svaka čast,a potezima uprave se mogu samo nasmijati.Yebem njihovu stabilizaciju!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 26 mar 2014, 19:25

Ja cu reci a ako neko zna drugu istinu neka kaže Feja je istjeran iz Olimpika...da je valjao ostao bi.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 mar 2014, 19:32

Koliko nama malo fali da budemo sretni. Danas vodimo 1:0 citav stadion navija ko da Aston Vila igra. Hocemo jak Velez mater vam yebem vise nesposobnu. Daj da punimo stadion,daj da deremo ove neke kvaziklubove,dajte sebe u Velez a ne Velez u sebe. Obradujte ovu napacenu RAju kojoj je Velez i otac i majka
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 26 mar 2014, 19:34

bolan seljacki smo klub,kako to ne mozete usaditi u glavu..Dok god budemo igrali na selu nikakva prava mi nigdje necemo imati..a naravno seljacine nam peru pare u klubu i zive od njega...pa sta njih briga za Velež i za nas..Samo interes!

Samo jedna opcija:Velež u grad,i neko od navijaca u upravu !
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 mar 2014, 19:41

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Koliko nama malo fali da budemo sretni. Danas vodimo 1:0 citav stadion navija ko da Aston Vila igra. Hocemo jak Velez mater vam yebem vise nesposobnu. Daj da punimo stadion,daj da deremo ove neke kvaziklubove,dajte sebe u Velez a ne Velez u sebe. Obradujte ovu napacenu RAju kojoj je Velez i otac i majka
Pa ja još ne vjerujem da smo ispali od onako loše ekipe,pa ljudi se između sebe biju na klupi HALOOOOOOOO :evil:
Dali nam gol iz ofsajda, i to je sve a i to smo im poklonili u drugom dijelu,u prvom se nisu vidjeli.Ja i dalje tvrdim da je trener kriv za ispadanje,onako visoki igrači u odbrani Čelika a mi samo visoke lopte,pa hebote život niko neće da opuca po golu.Igrači se jesu trudili,ali sve je to bili ne planski pogotovo kada je izašao Blagojević,ono je pravi igrač i treba ga odma kaparisati za iduću sezonu,ako već nisu.Ma milina ga gledati kako barata sa loptom pravi majstor.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 26 mar 2014, 20:08

Tuzno je gubiti od seljackih ekipa.... To najvise boli. :(

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 26 mar 2014, 20:11

Kadet91 je napisao/la:Tuzno je gubiti od seljackih ekipa.... To najvise boli. :(
Crkni od muke samo zbog ovoga komentara.I vidimo se u finalu KUP-a na Bijelom Brijegu. :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 mar 2014, 20:12

još su vruće glave, i treba vidjeti šta i kako dalje. sva je sreća pa smo opstanak prebrodili opstanak, ali ako nam je to cilj svake godine, onda od nas nema ništa. :evil: mada mi nije jasno ko mu reče da mijenja najbolje igrače? :roll:

Feja i Mrkva su najveći krivci, jer ako moraju igrati igrači, pa makar bili i domaći a na klupi imaš duplo bolje, onda sam za odlazak ovog dvojca i vratiti Acu i Džafu da preuzmu naše omaldince, druge nema.

Po meni pored ovog dvojca krivac je i NN koji se očigledno preko neke stvari zanima za klub, jer očigledno veze nema šta se u klubu radi, jer niko nikome ne odgovara. Jedino je rješenje proširena skupština i da RA na istu pozovu legende kada budu dolazili ljetos, bez znanja ovih trenutno u klubu, pa da se otvore sve karte i da vidimo ko je za jak klub a ko nije, i tek ćemo tada znati koje struje koče klub. Toliko. :evil:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 26 mar 2014, 20:13

Sta reci.... pokiso ko nikad do sada i onda nas ovako igraci počaste, nije mi jasno kako najbolji igrac na tekmi moze izac u 60 min a 2 panja ostaju na terenu ??? Ko god kaze da znaju igrat lopte poserem mu se u usta.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 26 mar 2014, 20:21

samocelik je napisao/la:
Kadet91 je napisao/la:Tuzno je gubiti od seljackih ekipa.... To najvise boli. :(
Crkni od muke samo zbog ovoga komentara.I vidimo se u finalu KUP-a na Bijelom Brijegu. :D
e moj kadet imas mozak pionira :D samim svojim postom sramotis armiju pravi navijaca VELEZA ,vjeruj da ste vi prosli (realno ste bili bolji u obe tekme) ja bih vama cestitao ,a nebi provociro kao sto ti cinis

pozz pravim navijacima VELEZA iz Zenice
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Zaba
Kontakt:

Post Postao/la Zaba » 26 mar 2014, 20:22

odlučio sam da jedno vrijeme ne reagujem jer ste očigledno dobar dio vas glas godinama nesposobneuprave na čelu sa lokalnim nesposobnjakovićima i kabadahijama pokušavao sam da vam objasnim kako su godinama uništavali temelje kluba nedajući priliku domaćim snagama ti naši izdanci su blokirani od onih koji su vodili klub a uspoređivati BAJEVIĆA MARIĆA KODRU VAHU SA EGZEKUTORIMA brojnih generacija našeg omladinskog pogona je u najmanju ruku neozbiljno nadam se da će budućnost biti svijetlija i da konačno sjednem na tribine i osim sportskih nebuloza i naručenih negativnih komentara na zvonića hajdarevića itd oni zaslužuju podršku iako su u svojim generacijama bili razervni igrači najbolji su najbolji su svim silama spriječeni da pokažu što znaju jer vjerovatno bi zauzeli mjesta bjelosvjetskom čemeru koji je nosio dres nakon rata nije mrkva kriv što nezna kriv je što se prihvatio posla misleći da zna kada budemo imali u prvom sastavu 7 domaćih i na klupi barem 3 tada ćemo biti klub po mjeri nekadašnje slave uprava nam je onakva kakvu mi želimo jer ne tražimo bolju na zahtjevamo rezultate ne tjaramo ih sa tribina ne tjeramo ih iz kluba oni su važniji od naših omladinaca a ove rezultate mogli smo ostvariti sa rajom sa gradskih igrališta mi smo krivi za sve jer je tuđe bolje iako je mnogo ne kvalitetnije a sad opet oplite da sam nečiji rođak ili neka druga stvar od onih momaka koje sam prije spominjao ja sam samo svjestan da se kuća pravi od temelja a mi ih sami sebi rušimo

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 26 mar 2014, 20:23

Nisam bio na tekmi ali sam ovo i ocekivao.
Ne treba sada udarati pos vemu dobrome uradjenom.
Mi jednostavno nemamo te igrace koji ce donjeti prevagu. Imamo jedno 6-7 igraca kojima treba dodati jos 3- 4 nova malo jaca igraca uz dbrog trenera i onda se mozemo nadati necemu.
Jesam razocaran ali ovo je samo jos jedna od standardnih Velezovih utakmica u zadnje vrijeme.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 mar 2014, 20:26

Previse smo mi nade polagali u Kup, doduse opravdano, ali nakon sto smo krenuli u drugi dio bez pravog centarfora. Danas da smo imali bilo kakvog klasicnog spica prosli bi bez problema. Imamo ekipu koja na svakom gostovanju moze uzeti bodove, jer odlicno igramo prema nazad. Problem je protiv slabijih ekipa gdje trebamo preuzeti inicijativu i napasti. Stvaramo sanse, igramo dobro, ali gola nigdje.

Sto se tice sezone, ne mozemo reci da je propala. Prethodnih godina smo se u ovo doba grcevito borili za opstanak. Ove sezone je preambiciozno najavljena borba za Evropu, ali cemo barem zavrsiti u sredini tabele. Imamo dobar kostur, ekipu treba malo pojacati i sljedece sezone ne vidim kako ne mozemo izboriti Evropu.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 mar 2014, 20:35

Siroki,Celik,Mladost,Celik kuci 1 gol,1bod i ispadanje iz kupa. Ako ovo nije opalit trenera nogom u kicmu i otjerat iz kluba ja neznam sta je :roll:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 26 mar 2014, 20:43

tareizo je napisao/la:
samocelik je napisao/la:
e moj kadet imas mozak pionira :D samim svojim postom sramotis armiju pravi navijaca VELEZA ,vjeruj da ste vi prosli (realno ste bili bolji u obe tekme) ja bih vama cestitao ,a nebi provociro kao sto ti cinis

pozz pravim navijacima VELEZA iz Zenice
U pravu si. U mene je mozak titovog pionira, a vidim da jedan prosjecan k_urac ima vise mozga od tebe. ;) Ja nisam htio da uvrijedim navijace Celika, cestitam navijacima Celika, ali nemoj mi reci da niste seljacki klub kad se izmedju sebe bijete za vrijeme kup utakmice??? Priznaj brate. Evo cestitam ti ziv mi bio i ti i Celik. ;)

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 26 mar 2014, 20:44

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Siroki,Celik,Mladost,Celik kuci 1 gol,1bod i ispadanje iz kupa. Ako ovo nije opalit trenera nogom u kicmu i otjerat iz kluba ja neznam sta je :roll:
Ma navijaci su krivi...Pritisak stvaraju..jeb.em li vam mame nesposobne kako vas nije stid raje koja po onakvoj kisi dodje i navija citavu tekmu podore glasne zice za manekene..uffffffffff

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 mar 2014, 20:45

Pod hitno se založiti ili naložiti za stadion u gradu,nema sreće gore.
Projekt-sjeverni treba da krene.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 mar 2014, 20:48

tepsija je napisao/la:Pod hitno se založiti ili naložiti za stadion u gradu,nema sreće gore.
Projekt-sjeverni treba da krene.
Bilo bi raje svaku tekmu 2-3 milje a napravit od jedno 10-12.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 26 mar 2014, 20:49

U pravu si. U mene je mozak titovog pionira, a vidim da jedan prosjecan k_urac ima vise mozga od tebe. ;) Ja nisam htio da uvrijedim navijace Celika, cestitam navijacima Celika, ali nemoj mi reci da niste seljacki klub kad se izmedju sebe bijete za vrijeme kup utakmice??? Priznaj brate. Evo cestitam ti ziv mi bio i ti i Celik. ;)[/quote]

hvala na cestitkama

p,s.ostali dio posta necu da repliciram jer pametniji popusta ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.