U Slobodu je došao iz Budučnosti, ali je tamo došao iz Mramora
Sječa li se tko njegovog gola u kupu sa centra

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Brate moj pa Cile je prvo dosao u Zmaj pa otisao u Buducnost I onda kod nas ...ma jarane I Music je iz vojske nam uletio I bio najbolji igrac lige hahahazlajci je napisao/la:Pa onda nebeski letač Suad Čičkušić![]()
U Slobodu je došao iz Budučnosti, ali je tamo došao iz Mramora
Sječa li se tko njegovog gola u kupu sa centra
Sjetih se,zlajci je napisao/la:A sada mi pomozite da se sjetim prezimena frajera koji je igrao u Drini pa u Slobodi, otišao onda u Njemačku i onda nekoliko sezona igrao odlično u Zvijezdi!? Na vrh mi jezika
Ljumani_Banovici je napisao/la:90% Slobodinih igraca igralo u Buducnosti
Samo je jedan razlog-" NEVER FORGET" !! 95
samo Hamzic I Berbic su nam dosli iz Drine dok su jos bili u ovoj premier odnosno tad prvoj ligi..hamzic je tacnije dosao one godine kad smo izgubili Huku ..jer Sica je otisao u Erzurum a on ga zamjeniozlajci je napisao/la:Sjetih se,zlajci je napisao/la:A sada mi pomozite da se sjetim prezimena frajera koji je igrao u Drini pa u Slobodi, otišao onda u Njemačku i onda nekoliko sezona igrao odlično u Zvijezdi!? Na vrh mi jezika
Amir Hamzić
Ja sam mislio da je došao nakon Drininog ispadanja, ali ako ti tako kažeš onda je takoSaltCityAttack je napisao/la:samo Hamzic I Berbic su nam dosli iz Drine dok su jos bili u ovoj premier odnosno tad prvoj ligi..hamzic je tacnije dosao one godine kad smo izgubili Huku ..jer Sica je otisao u Erzurum a on ga zamjeniozlajci je napisao/la:Sjetih se,zlajci je napisao/la:A sada mi pomozite da se sjetim prezimena frajera koji je igrao u Drini pa u Slobodi, otišao onda u Njemačku i onda nekoliko sezona igrao odlično u Zvijezdi!? Na vrh mi jezika
Amir Hamzić
Kako mi se NIMALO ne svidja ovaj font brojeva, prvo sto je najobicniji koji postoji, drugo ova zlatna boja nikako mi ne lezi, prosle sezone sto je bila zlatna boja brojeva 3 put bolja, a i font isto tako.Zodiac je napisao/la:
evo uzeo sam njegovu sliku, pa zacas to napravioJTS je napisao/la:zlatni natpis u inat dušmanima, da se vidi da nam se može
Ako se toliko ulozilo u promociju kluba, da se vrate navijaci na stadion, sigurno i izgled dresa je jedan vrlo bitan nacim promocije kluba.DrzavaTuzla je napisao/la:Nebitna stvar...
Pisam sam jučer o njemuSaltCityAttack je napisao/la:Pa ja doso nam je bio I Joldic ne mislim na Omera nego na onog sto nam je dosao iz lipnice I poskije zavrsi u Zrinjskom... cini mi se da je I u troglavu posline odigrao
Ok
Poslije Zrinjskog igrao je još u OrašjuDalje, Admir Joldić Mikica!
U Cibaliju je prešao direktno iz Radnika iz Lipnice (koji je tada bio 1.kantonalna ili 2.Liga FBiH), a onda je došao u Slobodu i postao jedan od boljih napadača u postratnom periodu. Imao je sjajna izdanja u nekoliko sezona provedenih u Zrinjskom, ali su mnoge povrede spriječile da napravi veću karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.