Vrijedjas me opet? Nadam se da ces dobiti ban carapice mala.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Vrijedjas me opet? Nadam se da ces dobiti ban carapice mala.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Santos, Drljo i Amoah su ono sto godinama nemamo. Znali smo izgurat sezonu bez haman ijednog krila sad imamo cini mi se 3 dobra. Santos je neka nova dimenzija za nas, kad smo vidjeli zadnji put tako direktnog napadaca. Jbg fali zavrsnica, da ne fali bio bi u Manchesteru.
On se vraca i nazad, ja se bas nadam da ce ga uspjet zadrzat pa sledecu zimu ili na ljeto prodat. Nek nam pomogne da osvojimo Kup i budemo medju 2 3 ekipe u prvenstvu. Valjda samo nije previse bezobrazan pa da trazi nemoguce.
On se vraca i nazad, ja se bas nadam da ce ga uspjet zadrzat pa sledecu zimu ili na ljeto prodat. Nek nam pomogne da osvojimo Kup i budemo medju 2 3 ekipe u prvenstvu. Valjda samo nije previse bezobrazan pa da trazi nemoguce.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma nije uopste situacija takva kako se predstavlja. Momak trenira, medju prvima je dosao u Sarajevo i radio individualne treninge. Svaki dan objavljuje stvari vezane za Zelju i vidi se da mu je ovdje lijepo. Bezveze ga se napada i stavlja se meta na njega da se umislio.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:31Medoni pa da je pogodio vise bilo bi a ne samo 2 i to jedan penal jer se Štila smilovao.
Napunili mu glavu da je tito fudbala.
Zavrsnica slaba jbga dobar je ko ga trenira.
Ako ga ne mozemo prodati niti produziti ugovor, onda je bolje da igra nego da je na tribinama. Tu smo samo mi na gubitku
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Evo vam četiri insajderske od mene:
- Santos ide u Hrvatsku
- Cocalić ide u Velež
- Nema mreža na istoku
- Ekonom radi u računovodstvu
- Santos ide u Hrvatsku
- Cocalić ide u Velež
- Nema mreža na istoku
- Ekonom radi u računovodstvu
Pa i protiv Zrinjskog prvu utakmicu gdje je indirektno donio pobjedu vozanjem Corluke i tako sto je iznudio dva zuta u kratkom roku. Opet kazem ako i ne produzi, treba igrati. Sanse za Evropu bi nam bile drasticno manje bez njega.kolezeljovac je napisao/la: ↑21 feb 2023, 07:38Ma vi sad iz krajnosti u krajnost. Santos je strašan igrač, sjetite se penala izborenog protiv Veleža, crvenog protiv Sarajeva i još kamaru stvari koje je donio ekipi, a to što nije imao napadača da ga ispoštuje to nije njegov problem. Santos je i više nego koristan igrač, ali nije ni Neymar. Za širinu su on i Drljo odlična stvar, ali postoje stvari koji se ne tiču direktno terena pa se nadamo da će sve dobro završiti.
Danas dobijamo protivnika u kupu, nadam se opet nekoj lakšoj ekipi jer su naredni nekoliko hefti svaka 3, 4 dana utakmice.
Protiv Igmana po pobjedu
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ima li autobusna linija Sarajevo Konjic da vozi u jednom danu više puta?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
U Kupu ćemo dobiti Velez, čuo sam se s Vicom
- manijacikonjic87
- Kontakt:
svako sat vremena drugkolezeljovac je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:47Ima li autobusna linija Sarajevo Konjic da vozi u jednom danu više puta?
Mi smo Željini, Željo je naš !
- kolezeljovac
- Kontakt:
manijacikonjic87 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 11:00svako sat vremena drugkolezeljovac je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:47Ima li autobusna linija Sarajevo Konjic da vozi u jednom danu više puta?![]()
![]()
- Austinpowers
- Kontakt:
Voz je ubicakolezeljovac je napisao/la: ↑21 feb 2023, 11:03manijacikonjic87 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 11:00svako sat vremena drugkolezeljovac je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:47Ima li autobusna linija Sarajevo Konjic da vozi u jednom danu više puta?![]()
![]()
Nisam pri kolima, a šteta ne doći
![]()
VTZ
Ima i voz.kolezeljovac je napisao/la: ↑21 feb 2023, 11:03manijacikonjic87 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 11:00svako sat vremena drugkolezeljovac je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:47Ima li autobusna linija Sarajevo Konjic da vozi u jednom danu više puta?![]()
![]()
Nisam pri kolima, a šteta ne doći
![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Još manje od sat do izvlačenja.... Daj nam simpatičnu Zvijezdu
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Mozda bi nam Radnik i Zvijezda najbolje leglo haha
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ja se ne bih bunio ni da Rudar izvucemo hahahhManijakalnost99 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 11:18Mozda bi nam Radnik i Zvijezda najbolje leglo haha
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ide zrinjski kao da gledam
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kolega Robi molim Vas da ne iznosite takve stvari, da ne bi pehirali. Hvala
Velež 
-
farisbond245
- Kontakt:
Idemo Zvijezda laganooo
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 12 gostiju.